Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For et par uker siden stoppet streamingen med ujevne mellomrom. Nå tok det fem minutter å navigere seg frem til episoden, men når den først kjørte gikk det greit. Uansett ikke OK, dette er ikke uforutsett belastning. Netflix slipper hele sesonger av gangen og tåler det.

Lenke til kommentar

 

Flere som opplever treig HBO Nordic app på mandager (Game of Thrones dagen)?

 

Samme her, men episoden streamet bra.

 

 

Takk, greit å vite at det er flere. Jeg ender opp med et par ut-timinger, før jeg evt. må aktivisere app'en på nytt. Da virker det tålig greit etter det.

Lenke til kommentar

 

 

 

At det er et mesterverk, som noen kaller det, vil jeg ikke si meg helt enig i. Kanskje hvis man ser på hva Naughty Dog teknisk har fått til med PS4, som er hestehoder foran alle andre, men jeg synes ikke det er bedre enn The Last of Us, som etter min mening er det beste ND spillet, tett etterfulgt av Jak and Daxter 1.

 

Med teknisk mener du grafikk etc?  Vil nå si at The Order: 1886 ligger et par hestehoder foran Uncharted 4 isåfall;)  Uncharted 4 hadde også fantastisk grafikk, men The Order er rett og slett i en annen liga=)

 

 

 

Lenke til kommentar

Er det noen som bruker Plex på sin PS4 her?

Stort sett veldig fornøyd med det, men det har en tendens til å falle ut iblant når jeg navigerer inne på menyen og skal velge film/serie eller når jeg skal spole frem og tilbake.

Og når jeg legger til undertekster må jeg alltid spole tilbake igjen for å få det rett ( som ikke er noe problem da det er noe jeg gjør helt i begynnelsen uansett,men virker som en "rar" feil).

Noen andre som opplever lignende?

Lenke til kommentar

 

Enda en amiga klassiker som skal ødelegges i ny versjon. Har jo vært forsøk på kick off tidligere også men det blir aldri det samme. Tiden var en annen den gang.

 

 

Når det kommer til Shadow of the Beast så får det mest moderate anmeldelser. Men ifra dem som har spilt det originale Shadow of the Beast enten det er anmeldere eller ikke. Så får spillet faktisk bra tilbakemeldinger.

 

Ang Kick Off så er det vel greit å vente til spillet er ute og anmeldelser begynner å rulle ut FØR en begynner å klage? Og det beste som alltid..prøv det selv.

Lenke til kommentar

Jeg så en full playthrough av nye SOTB åå twitch (Pete Dorr) og har ikke vært så skuffet over et remake-spill noensinne. Alt var bare helt galt. Jeg var en av de som hadde hypet meg opp og sett på "making of" videoene der utvikleren tårefylt beskriver sin kjærlighet til den klassiske versjonen.

 

De har trøkt masse quicktime event mashing og gitt de vanlige fiendene masse health, f.eks. Og combat-systemet har så mange funksjoner at selv på de siste brettene lærte han nye funksjoner som ble glemt like fort. Plattformingen er helt horribel, da Aarbron må aksellerere før han hopper langt, og sklir når han lander.

 

I tillegg var generic fiendene helt like nesten hele spillet. Og de trøkker et "arkham asylum" combat system ned i halsen på deg, med flere og flere funksjoner etterhvert, så det blir håpløst å huske alt.

 

Storyen fortelles gjennom cutscenes men ikke på engelsk, på aliensk. De forventer at folk skal spille gjennom spillet, så unlocke språkene med "coins" og så spille gjennom på nytt. Og hvert språk koster en million coins. Pete hadde såvidt 2 mill når han var ferdig. Og det er mange språk.

 

Musikken til Amiga-spillet kan unlockes med coins (250000), men man kan ikke aktivere den før New game + likevel.

 

Ingame-musikken er tafatt generisk film-soundtrack klassisk music, har ingenting som helst med de kule synthrock-låtene i SOTB å gjøre. Komponisten har scoret noen filmer før, det sier sitt.

 

Puzzles er så basic som å klatre mellom plattformer og gjøre timed events for å åpne en dør.

 

All combat foregår i "arenaer" der skjermen blir sperret på hver side og man går ikke videre før alle er drept.

 

Ingenting av dette har noe som helst med Shadow of the Beast å gjøre. Det var et par kule bossfights, men alt annet var helt på jordet syns jeg. Og det var maaaaange meningsløse deaths når han måtte platformhoppe ut i tomme lufta fordi man ikke så hva som var under.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Enda en amiga klassiker som skal ødelegges i ny versjon. Har jo vært forsøk på kick off tidligere også men det blir aldri det samme. Tiden var en annen den gang.

 

 

Når det kommer til Shadow of the Beast så får det mest moderate anmeldelser. Men ifra dem som har spilt det originale Shadow of the Beast enten det er anmeldere eller ikke. Så får spillet faktisk bra tilbakemeldinger.

 

Ang Kick Off så er det vel greit å vente til spillet er ute og anmeldelser begynner å rulle ut FØR en begynner å klage? Og det beste som alltid..prøv det selv

Ja, shadow of the beast er i beste fall ganske middelmådig. Husker gamle Amiga dager da det var et bra spill, og PS4 spillet gir ikke samme følelsen i det hele tatt. Men det er også fordi Amiga tiden var enn annen tid enn dagens. Jeg elsket Another world og Flashback i den tiden, men når jeg spiller de oppussede versjonene nå så er det ikke lenger det samme (ok de er jo egentlig bare de samme som før).

 

Jeg kan med rimelig sikkerhet si at Kick off ikke kommer til å føles som Kick off før. På samme måte som Sensible soccer også trynet i nyversjon. Selvfølgelig så kan de lage kick off på samme måte bare med bedre grafikk og slik blir det forsåvidt det samme som før, men jeg er rimelig sikker på at det ikke blir slik. Kick off gameplayet er heller ikke like bra nå som det var i den tiden med en styrespake og en knapp på amiga kontrolleren.

 

Men ja spillet må prøves selv om jeg er veldig kritisk. Nå venter jeg bare på et nytt wonder boy og Alex kid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...