Jump to content

Eddie_Peddie

Medlemmer
 • Content Count

  963
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

337 :)
 1. Det er et lite helvete. Aldri hatt varslinger på noe på diskusjon tidligere og nå spammes jeg til helvete med dritten. Sorry språket men når en må sjekke imellom haugevis av meldinger en ikke har bedt om for å unngå å slette noe som en kanskje burde få med seg så blir en litt sur.
 2. Har det xbone, og det holder da jeg aldri har orket å spille det ferdig. Hvorfor kan en ikke skru av de jævla kjedelige animasjonene som f. Eks når man jakter og flår et dyr. De animasjonene for hver jævla dyr... 🤮🤮🤮🤮🤮
 3. Begge versjonene var bra. Selv trodde jeg at jeg bare hade spilt mega drive versjonen, men kår jeg googlet var det snes versjonen jeg husket grafikken fra iblandet mega drive gameplay. Ikke lett å huske alt fra barndommen.
 4. Det ser jo dørgende kjedelig ut til nå, men Kojima bruker å være bra.
 5. Om man ser på innholdet i e store så spørs det om ikke EA faktisk hadde dratt opp snittkvaliteten. Mange elendige mobilspill der nå.
 6. Wolfenstein 2 (og forsåvidt 1) er jo veldig bra spill. Men noen ser jo sjw i alt da. Commanderkeen: Jeg synes derimot ikke at det er utelukkende bra å drepe nazister, men satser på at du mener i spill og da er det helt ok.
 7. Mario Odyssey og Zelda er bra spill. Mario Party er morsomt. Mario kart er kun en remake men er selvfølgelig morsomt uansett. Donkey Kong Country er kjekt og sonic mania er awesome på switch. Her er det kun to av spillene som kun er på switch og det er versjonen av mario party og mario odyssey. I tillegg er det en del tredjepartspill som er bra men de er i de aller fleste tilfeller bare bleke kopier av versjonene på de andre konsollene. Dårlig framerate og dårlig oppløsning, noe som gjør at switch først og fremt brukes til Nintendo sine eksklusive titler. Der er det mye dårlig som yoshi crafted world, splatoon 2, arms osv. Noen av de kan selvfølgelig være morsomme i små doser, men trollbinder meg ikke akkurat til skjermen. De fleste som ramser opp bra spill ender opp med å remse opp indies med såpass dårlig grafikk at deser tilnærmet like ut på switch som på andre konsoller. Håper de en gang kommer ut med et starfox adventures 2. Da hadde switch vært verdt pengene.
 8. Nintendo vant E3? Jeg husker basically ikke annet enn noe greier om et mørkere Zelda, uten noe særlig å vise frem. Nintendo vinner 2019? Håper nå faen det for det er virkelig på tide det kommer noe som er verdt å spille på den konsollen nå. Har hatt min i et par år eller noe sånn (siden Mario kom ut), og det har ikke vært mye å rope hurra for frem til nå. Zelda hadde jeg allerede spilt igjennom på Wii U.
 9. Mmm...Keyboard->Internett->GPU->Internett->Skjerm ... skeptisk. Men, Google er vel store nok til å sette inn servere i hver eneste by verden over. Det har de vel så og si allerede (om en legger litt godvilje til).
 10. Les artikkelen en gang til.. Men jeg har kjøpt lisenser på ebay OG finn. Har aldri fått brukernavn og passord. Så "– Kort forklart: Det er en svindel. Du får Office 365 i et par måneder, men du sender verdifull data til røvere. De misbruker dataen din, stjeler passordene og bildene dine, og du betaler dem for å gjøre det, skriver Koskela." Dette kjenner jeg meg ikke igjen i. Jeg har fått linket de MS produktene jeg har kjøpt opp til min Microsoft konto også. Så jeg leste artikkelen mann, men jeg kjenner meg ikke igjen i det Microsoft sier. Virker bullshit. Hvis en bruker en annens konto så er sjansen for at noen stjeler informasjonen til stede, og da spesielt ol lan lagrer i skyen og ikke lokalt.
 11. Dette er jo ikke en selvfølge. Kona går jo lengre enn E-tron som har 95kwh batteri. Dessuten hjelper ikke en kona om du skal ha med kona, tre barn og svigerforeldre. Da må man faktisk ha to kona (koner, konas?) for å få samme jobb gjort som en S og X kan. Nå var det også et tysk firma som gjorde testen så litt rart om de skulle dra til Norge for å få gjort den.. Stakkars deg som må ha syvseter for å dra med svigerforeldre. Tror generelt at syvseter ikke er så viktig for folk flest. Ellers er det model 3 og kona som kommer best ut her føler jeg. Faktisk imponert over forbruket til kona her.
 12. Nå har de satt seg i denne situasjonen selv ved å legge inn bakdører Det ble vell aldri bevist? Men de er vel bundet av kinesisk lov om plikt til å overlevere informasjon? Det var noen greier rundt dette leste jeg et sted. Det gjelder kun kinesiske borgere og fungerer annerledes der. Det er heller ikke noe de prøver å skjule. Men de amerikanske produsentene derimot, de er bundet av lover som krever bakdører og gir bort mye informasjon. På huaweitelefonen hadde jeg vært mer skeptisk til hva Google gjør med informasjonen enn hva kineserne gjør. Kineserne burde ha null interesse av meg og mitt, mens Google selger annonser og informasjon, så der er det et økonomisk motiv. USA som land screener vel alt i jakten på terrorister og annet de ikke liker.
 13. Har ikke verdens beste forhold til ea fra gammelt av grunnet mange gode studio som ble ødelagt av dem, men har ea access på xbox og synes egentlig ikke det er verdt prisen lengre da det går veldig lenge mellom nye titler blir lagt til nå. Mange av de eldre spillene der har jeg gjort meg ferdig med for evigheter siden og noen av spillene eier jeg før de havnet der, så totalt så føler jeg det er for lite for øyeblikket selv om det er billig med 30 kroner måneden.
×
×
 • Create New...