Jump to content

Dore123m

Medlemmer
 • Content Count

  3097
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1273 :)
 1. Joa, det er vel det første spillet som jeg gikk inn for å gjøre absolutt alt, sluttresultatet ble vel rundt en 105 eller 106% og dette uten guide. Utrolig mye eksperimentelle baner i 3ern som fører til at jeg ser på 2ern som 'toppen' av serien, men sånn emosjonelt sett er 3ern favoritten min. Brukte forbanna mye tid på å utforske alle de forskjellige brettene som igjen førte til at jeg snublet over det siste og 'hemmelige' rommet med 5 ekstra brett, trodde jeg hadde åpnet dørene til helvete innad i spillet for det var en guffen stemning som ikke lignet noe annet i spillet, en fikk også en titt inn bak kulissene til spillet hvor du kan se fiendene på rullebånd klar til å fylle brettene gjennom spillet, første brettet er vel også Coco Bandicoot sin vannskuter bane der himmeln er dekt av en sånn oransje/rød farge samt en aktiv vulkan i bakgrunnen som pumper ut lava. Gru-gleder meg litt til oppussingspakka som kommer i slutten av Juni.
 2. Har brukt en del tid på det og det er System Shock: Prey. NB! Ikke les om du har lyst til å finne ut av hvordan mye av spillet fungerer, skriver ingenting story relatert men for å være på den sikre siden legger jeg det i spoiler. Game of the year kandidat uten tvil.
 3. Det finnes andre alternativer om en vil skrive masse piss. Her prøver moderatorer og brukere å holde en hyggelig tone,fri ifra fjortis utbrudd. Slik som din signatur. spørs ikke om du får en irettesettelse nå Larsen, eller en moderator som sletter innlegget ditt Altså, forumet er ikke like totalitært og puritansk som 'Neogaf' for eksempel, føler det er ganske mye frihet for hva en kan skrive.
 4. Ser ut som at Playstation brukere får nyte Remedy sine spill framover, de som blir lansert på konsoll ihvertfall. http://www.remedygames.com/remedy-continues-a-successful-year-with-two-new-games/
 5. Spør du meg er karakteren litt for raus, for spillet lider av et syndrom som er verre enn å være dårlig, det er rett og slett kjedelig. Spillet er prakket på en oppdragstruktur som drar paralleller med å ta seg en tur til kjøleskapet, som etter min mening er enda mer underholdende enn denne glorifiserte og oppblåste versjonen av Far Cry, og hvor ble det av Ghost Recon? glem det da vel, vi har jo en bande med stolte Erke-Amerikanske soldater som liksom ikke liker det de holder på med og attpåtil komme med klisjéfylte kommentarer underveis som er så hule at det får The Expendables til å høres ut som poesi. Ikke kan du flytte på fiender du har gjort en slutt på, så om andre fiender i den basen får øye på vennen deres som ligger i gjørme blir det full kaos, som er forbanna frustrerende spesielt når spillet angir seg for å være så valgfritt når det kommer til fremgangsmåte. Hovedkvarter og andre baser er også forbanna hule når det kommer til design, det virker som utviklerne bare har plassert fiender rundt omkring uten noen baktanke annet enn at de skal være der for å signalisere at de bevokter noe viktig, og det virker som det alltid er en ideell og gylden vei inn til målet som gjør oppdragene til en blåbærtur. Det er rett og slett bare repetisjon til ad nauseum, så om det er noe for deg, kjør på.
 6. Tror det har mye med den gjennomsnittlige forbrukern som kjøper 2-3 spill i året og som ikke enser at det eksisterer en Reddit eller en Neogaf som er i konstant aktiv diskusjon om alle mulige spill, samt det med at de mer interesserte ofte spiller flere titler i løpet av et år og ser gjerne fellesnevnere over alt, noe som ihvertfall hos meg har ført til en liten metthet når det kommer til 'Open World' titler.
 7. Er ikke dette en stråmann? Hvem er det som sier at dette er en stor gjennomført agenda der man har som mål å undertrykke kvinner? (spillbransjen og politikere) AtW Det er det jeg tolket utifra denne her: «Og om det skulle råde noen tvil om agendasetting rundt mekanikeren Cindys antrekk i det mannsdominerte Final Fantasy XV, eller mangelen på klær på kvinnekropper i samtlige slåssespill og utallige japanske bidrag - jeg ser på dere, Metal Gear Solid V og Yakuza 0 - da ber jeg deg tenke igjen. Du trenger ikke nødvendigvis være uenig i agendaen, men du kan ikke gjøre annet enn å i det minste anerkjenne at den er der.» Hvilken agenda er det prat om? Mulig jeg tolker det feil, men når en skriver samtlige slåssespill og andre eksempler fra Japan får det meg til å høres ut som artikkelforfatter insinuerer at det er koordinert 'angrep' fra Østen. Mulig jeg ordla meg helt elendig, men hva annet enn undertrykkelse kan det være at Andreas hinter til?
 8. En kan komme med et argument om at alt er politisk, men det betyr ikke at en trenger å trekke noe politisk fra noe. For det er det jeg føler at du påstår, at en må innkassere noe politisk ved å spille. Når jeg skrur på Doom er ikke min første tanke å gjenkjenne de politiske beskjedene som er der, men heller å bare kose med med å pepre ned fiender som kommer i bølger, og selv om det er noe politisk der, betyr ikke det at jeg må eller skal anerkjenne det. Hørte også en latterlig kommentar angående Horizon Zero Dawn, det gjelder da en mann som ikke ville spille HZD på grunn av at protagonisten er en kvinne og kan da derfor ikke relatere, noe som blir for meg uforståelig. Hvorfor kan ikke jeg som mann relatere til en kvinne og omvendt? Og igjen, må man alltid relatere til det som skjer? kan en ikke bare observere og være tilskuer til det som foregår? Og jeg ser også at du trekker fram Cindy fra Final Fantasy XV eller mangelen på klær på kvinnekropper i samtlige slåssespill og det kan faktisk være så enkelt at menn som kvinner liker å se på pene og attraktive karakterer innen fiksjon, det trenger ikke å være en agenda sammen med en stor kulminasjon av store politiske krefter som er ute etter å undertrykke kvinner. Og som tilleggs informasjon er det demografiske i favør for menn innen slåssespill, og menn liker som oftest å se på pene og pirrende kledde damer det er en vinn-vinn situasjon for både skaperne/selskapet og brukerbasen, hvorfor skal det alltid være en 'oss mot dem' mentalitet? Må også få sagt at det er plass for spill i mediet som normaliserer homofili og som tar opp rasepolitikk ala Gone Home og Sunset respektivt og spill som fokuserer på det mer seksuelle og det grove ala Dead or Alive og Postal respektivt. som avslutning vil bare legge til at det er viktig for variasjonen sin del å få en større tilførsel av kvinner og personer med andre bakgrunner inn i bransjen, forskjellige perspektiver er ufattelig viktig for å gjøre mediet mer fargefylt. Som også ser ut til å være trenden de siste årene, mangfold og andre politiske synspunkter er og blir normen framover.
 9. Ser ut som at jeg må spise ordene mine, for jeg var en av de som trodde at spillet ikke skulle innfri.
 10. Hvordan er det med viftelyd? ¨Jeg har en vanlig ps4 og den letter nesten når jeg spiller. Viftelyden er horribel. Noen spill er verre enn andre vel og merke. The witcher 3 fks er grusomt Lurer på om du bare må forsone deg med den lyden om du tar steget for å oppgradere også, for min har tendenser hvor den bråker noe sinnssykt. Dog mulig jeg bare var veldig uheldig med den jeg fikk.
 11. Det eneste jeg satt igjen med etter konferansen var "og?" jeg ser bare ikke hvordan Zelda, noen indie spill og de motion control titlene skal holde konsollen flytende fram til Mario og utover til tross for at de(Mario og Zelda) ser helt syke ut. Samt at Zelda fortsatt kommer til Wii U, hva er incentivene i første omgang da?
 12. Spørs da om Retro avslører hva de har holdt på med siden lanseringen av DKC Tropical Freeze, håper selv på en Metroid av Prime kaliber eller 2D med pixel grafikk.
 13. Med tanke på at Nintendo sto for finansieringen til Bayonetta 2 er det godt mulig at de har betalt seg inn på noe sånt. Beyond Good and Evil er jo også en kultklassiker så en oppfølger som er etterspurt i minst 10 år gir Switch en høyere status hos kjernegruppa til Nintendo og den personen som er overgjennomsnittet interessert i spill. Tror også de er forberedt på å blø litt penger for å tjene opp godviljen som er tapt oppover årene, for en oppfølger til Beyond Good and Evil er ikke noe som forsvinner raskt fra butikkhyllene.
 14. Lurer du på om jeg har spilt det beste spillet jeg vet om de siste årene eller om hva jeg synes er det beste spillet de siste årene og fremtiden?...eller hva er greia.
 15. Jeg tviler på at de ikke har tjent gode penger på Metal Gear 5. Nå er jeg også ofte sånn av meg at jeg synes kunsten/sluttproduktet må stå foran pengene i noen tilfeller. det endrer fortsatt ikke på at Kojima er flink til å 'sløse' penger, samt at Konami også har trappet kraftig ned på spillutvikling de siste 10-15 årene.
×
×
 • Create New...