Jump to content

Johannes Entenmann

Medlemmer
 • Content Count

  1615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

512 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Helt uforståelig at Johansen starter fotball kamper for Norge. En mer begrenset fotball spiller skal man lete lenge etter.
 2. Da ville jeg helt klart bare gått for PC. Kan aldri tenke på at fly simulator blir noe bra på en vanlig Xbox One.
 3. Herregud så mye rot det ble med tre spisser? Da faller jo også Ødegaard helt ut av kampen. Blir bare slått langt
 4. Kost meg med Destiny 2 siste uken selv. Ikke spilt noe destiny 2 før nå spillet kom ut på steam. Virket ut som det er mye innhold iallefall. Utrolig pent og bra gameplay.
 5. Må ikke si sånt, Sony er så gode. Sku bare mangle at man må ha en betalingstjeneste for å kunne ha automatisk oppdatering.
 6. Tøft hvordan alt har endret seg fra når Xbox One of PS 4 hadde release. Da var folk hele ville over at PS4 så litt bedre ut, er vel like små forskjeller nå mellom x og pro kontra One og PS4 på release. spill på PC så ser dere store forskjeller
 7. Og der har vi årets nyhet, i fjor var det VAR som egentlig bare var tull i år er det miljøvennlig spillene.
 8. Har egentlig null tro på cloud gaming. Velger digital foran lett. Ser for meg at du vil slite med lagg og andre små ting, ser ikke helt behovet for cloud gaming. Blir veldig mettet når alle startet med det
 9. Han sikter vel ikke til resident evil men mer mot at EA launcher sin egen cloud tjeneste
 10. For min del er det en stor uting at ting kommer eksklusivt til en plattform. Skjønner ikke helt hvorfor folk fremme dette som noe bra i utgangspunktet.
 11. Ja, da er jeg med. Kan være dette faktisk får litt flere PC spillere enn de tidligere spillene. Planen her er iallefall å kjøpe på PC, for min del er det uaktuelt å spille med kontroll uansett om det tar litt tid å finne en match Beste er nok å se når spillet er ute, men jeg har troa på dette til og med på PC.
 12. Holde man seg utelukkende til kosmetiske ting ser jeg ingen grunn til å klage. Har ikke spilt BO4 men har fått med meg at det er langt mer enn bare kosmetiske ting der. Håper virkelig ikke de driter seg ut med microtransaksjoner i MW.
 13. Satse på Ødegaard og Haaland fra start nå neste kamp. Ødegaard har nå vært en av La ligas beste spillere første to kampene, burde være selvskreven i start elleveren
 14. Tipper det blir noe sånt at det blir låst til du kommer ut av matchen. Spillet ser sykt smooth it iallefall. Gleder å få testet litt i beta på PC.
×
×
 • Create New...