Jump to content

Tor Rasmussen

Medlemmer
 • Content Count

  3913
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

686 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal nevnes at begge konsollene var godt innafor støymessig. Men for oss som legger særlig merke til slike lyder, og gjerne lytter litt ekstra, så var det ikke tvil om hvilken konsoll som var den mest stille. Både på vifte og diskdrev. For folk som bryr seg mindre, ville de ikke bemerket forskjellene tenker jeg.
 2. Det stemmer vel ikke helt. Den PS5 jeg fikk fra Coolshop før jul hadde 17 blader på viften og støyet merkbart mer i diskdrevet. Den jeg fikk fra CDOn sent januar har 24 blader på viften og mindre støy fra disk-drevet. Solgte CoolShop-utgaven og beholdte CDOn-utgaven. (Ja, solgte Coolshop til 5.500,- ink frakt siden det tross alt da var en brukt konsoll. Så ikke Scalper-shame meg.)
 3. Me want! Jeg har rundet GTA 5 i PS3-utgaven, PS4-utgaven, Xbox One-utgaven og gleder meg til PS5/XsX-utgaven. Det av mine absolutt favorittspill gjennom tidene.
 4. Ja, den fungerer. Men Xbox Series S/X-spill bør/skal ligge på hoveddisken i konsollen. XBox One-spill kan fint ligge på den eksterne. Du kan selvsagt flytte Xbox S/X spill ut på eksterne som bakcup, men når de skal spilles må de flyttes inn på hoveddisk i konsollen, eller utvidelseskortet som jeg anbefaler varmt.
 5. De får inn den med kassettspiller. 😁 Det vi prøver å si er at det er ingen som vet: Hvilke butikker Hvilke utgaver Hvilken dag Hvilket tidspunkt Hvor mange enheter. Vi vet ikke!
 6. Noen som vet om Felleskjøpet forsatt kjører 2 for 1 tilbudet? "Kjøp disc-utgaven og få digital på kjøpet. "
 7. 5 eller 10 sekunder. På 4 minutter er de utsolgt.
 8. Det gjør det. Før jul tok en bruker i tråden her kontakt med meg og solgte sin PS5 nummer 2 til kostpris til meg. Aldri møtt han før, men han så frustrasjonen min i postene. SÅ!!!! for 1 uke siden fikk jeg plutselig min i posten fra CDOn. Ikke sikkert det er viktig eller noe, men jeg ville gjerne har konsollen med mitt navn på kvitteringen, så jeg solgte PS5 videre meget pent brukt med 10% bruktrabatt. Så en ny eier av den mottok den i går til 5.500,- og han hadde gitt opp å få fatt i. Pay it forward folkens. La oss herpe scalpernes marked med å bestille på vegne av hverandre.
 9. Hmmm.... Hva vi så mange som mulig melder seg på lotteriet til Elkjøp. Så legger vi som har fått fatt i konsoll den ut på finn til veiledende pris. Da drar vel vi pluggen ut av de høye prisene på finn.no
 10. Legg de i handlevognen og du ser det står NOK 2 099
 11. Toys'R'us finnes vel ikke i Norge mer. Kontakt Nintendo direkte.
 12. Jeg ville tatt direkte kontakt med Sony Norge. De ordner det, og det går raskere enn om man skulle gått via en butikk. Playstation support Norge
 13. Sitter med nøyaktig samme 4 punkter jeg savner hos PS5. Jeg ble faktisk overrasket da det gikk opp for meg at den ikke støttet Atmos. (Det gjør Xbox.) Diskdrevet lager et fullstendig lurveleven, selv om det eneste den skal gjøre er å verifisere at jeg har spillet. (Xbox Series X er nærmest lydløst, og spinner bare så smått opp akkurat i starten for å verifisere platen.) Dolby Vision henger muligvis sammen med mangel på Atmos. At det er lisenser som stopper støtten. Kontrolleren suger ut strømmen. Mang en gang ender jeg opp med å spille kablet fordi jeg må lade mens jeg spiller. (Vet mange sier de setter kontrolleren på lading hver dag, men det burde det da ikke være nødvendig. Jeg spiller ikke så mange timer heller. Til sammenligning holdt ett sett batterier i Xbox Series X 40 timer før jeg måtte skifte. DualSense tror jeg holder kanskje 5-ish timer.)
 14. Hvis du ikke har tv eller skjem som takler hva HDMI 2.1 kan gi deg, kan du fint bruke en vanlig HDMI 2.0a kabel som er langt billigere. Altså, hvis du ikke har en tv som støtter 120Hz 4k, så er det ingen vits i å kjøpe dyr kabel. HDMI 2.1
×
×
 • Create New...