Jump to content

Tor Rasmussen

Medlemmer
 • Content Count

  3758
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

513 :)
 1. Takk for heads-up PantZman. Der kunne jeg potensielt gått på en smell med at CPU ikke hadde funket ut av boksen. Når jeg endrer til MSI-hovedkortet har jeg jo litt kroner å legge på minne. Hva er forskjellen på det minne jeg hadde valgt, og det du anbefaler?
 2. Ok. Takk for mange gode svar Gutta-folkens! Og takk for tips om Win 10 Lisens fra Ebay. Da tenker jeg det blir følgende oppsett. (Lander på ca 11.400,- ved å handle noen av komponentene hos billigere aktører). Gamer PC Noen siste forslag/justeringer før jeg trykker "Bestill"?
 3. Takk for utfyllende svar. Er ca 20 år siden sist jeg bygget pc-er. Så har falt fullstendig av lasset når det gjelder hvilke komponenter som gjelder. Takk for tips om Win-lisens fra Ebay. Har du forslag til skjermkort, hovedkort og cpu til en komplett-pc som nevnt i "ønskelisten"? (Lenken). https://www.komplett.no/wishlist/shared/9d845bf7-693a-4540-8839-862f434ec72f Ikke overstige 12.000,-
 4. Hei. Hvilken av følgende pc-er er beste kjøp: Komplett selvbygg - 11.500 vs Elkjøp tilbud - 10.000,- Fortnite, Overwatch 2, CoD- og Battlefield-serien.
 5. Det vil jeg gi deg rett i. Står Kojima bak et spill er det automatisk en høy score, uansett innhold og mekanikk. Minner meg litt om den gang Rune fra Level-Up ga "The Last Guardian" toppkarakter. Han var så langtidshypet på det spillet at han kunne ikke gi annet enn toppkarakter. Virket så blendet av hypen at svakheter i spillmekanikken som ble "en del av opplevelsen/sjarmen".
 6. Når ble det fikset? Vår bli ble hentet i mars, og det blir alltid vått i bagasjerommet når det ligger vann på trunken. Gang på gang i ferien ble det våte bagger og pose bak i bilen, selv om vi åpner aldri så forsiktig. Jeg sendte 2 eposter om dørhåndtak bak som trengte service. Fikk aldri svar. (Bergen) Var så heldig at på ferien svingte innom Brummundal. De skiftet dørhåndtak i løpet av 4-5 timer. Se videre svar under neste quote...... App er ikke særlig smart. Den er menybasert. Skulle reklamere på lakkfeil. Sendte inn via app, og fikk time 3 måneder senere!!!!. Dette fordi appen ikke tar høyde for at reklamasjonen må vurderes først, men tror bilen skal lakkeres. Etter 2 uker hadde tydeligvis noen sett over, og jeg fikk beskjed om at de kunne ta bilen inn til vurdering etter 3 uker. Lakkfeilen er både foran og bak, men Tesla mener den er mindre synlig foran, så de vil mest sannsynlig kun omlakkere bak. Det er riktig at feilen er mindre synlig foran, enn bak, men det er lakkfeil begge steder. (Alt for tynn lakk, feil nyanse, skiller seg fra resten av bilen, støtfanger foran og bak.) Etter vurderingen hvor Tesla sier den skal ordnes bak, og kanskje revuderes foran, kom den klassiske. "Du hører fra oss". Nå, 3 uker senere har jeg selvsagt ikke hørt en tøddel. Har heller aldri fått en kvittering eller epost om at jeg faktisk har en pågående reklamasjon. Så når og om jeg hører noe, gjenstår å se. Totalt behandlingstid på å rette lakkfeil er uansett nå overskredet 6 uker, og jeg vet ikke noe. Til sammenligning klarte noen å parkeringsskade og bulke bagasjelokket på vår Hyundai Kona Electric. Skifte av bagasjelokk, re-lakkering og ferdig bil tok 10 virkedager.
 7. Jeg vet...... Før jeg vi kjøpte Tesla Model 3 hadde jeg kun dataproblemer hjemme og på jobben. Nå har jeg pinadø dataproblemer på vei til og fra jobb også. Er blitt et par ganger hvor kollegaer kjører forbi meg på vei hjem fra jobb, hvor jeg er midlertidig stoppet i en busslomme og må ta en "reset" av Model 3, fordi noe har hengt seg. Har også skjedd at jeg svipper innom butikken på vei til jobben. Joda, jeg rekker det hvis jeg er rask. Men så sitter jeg etterpå utenfor butikken og må ta en "reset" på Model 3 fordi den ikke vil gå i gir. Så....datamaskin....jada.....de har sine ulemper de også.
 8. Takk for innspill alle sammen. Det ble Mario Kart 8 og Super Mario Odyssey. Så får jeg se om de slår an blant målgruppen.
 9. Hei. Vi har nettopp anskaffet en Switch i familien. Mest fordi fruen "trengte" Let's go Evee til Pokémon-hobbyen sin. Men nå tenker jeg denne konsollen kan bli populær blant en jente på 9 og gutt på 11 i løpet av ferien. Jeg ANER ikke hvilke spill som gjelder og hva som fenger. De er godt vant til å spille på PS4 og Xbox. Men hva er det Switch kan tilby som de ikke allerede er kjent med? Alle forslag mottas med takk.
 10. Da kjøper du selvsagt den nye som også er billigst. 2 fluer i ett smekk. (Begge funker med kontrollen, men hold deg til nyest i dette tilfellet)
 11. Ja, DNB-kampanje og kjøp rundt årssskifte pleier å gi mye bang for buck. De siste 4 tv-ene jeg har kjøpt har vært i denne perioden på det systemet.
 12. Samme skolelys ser at hoppet fra 2k til 4k har en faktor på 4. Og hoppet fra 4k til 8k har en faktor på......tada! =4. Sist gang vi diskuterte dette, fra 2k til 4k, ble det sagt at en 4-dobling ikke var mulig. Tada!.....de fikk det til. Nå diskuterer vi igjen om en 4-dobling er mulig, og enkelte konkluderer med....."det går ikke". Vel noen skolelys ser fagene under ett, og tenker tverrfaglig. Så hvis vi nå blander historiefaget med mattefaget, så vil et skolelys som ser lengre linjer både bakover og fremover, ha en høyere forståelse. Og jeg er helt enig. Det kommer i utgangspunktet til å blir et markedsføringsgimmick å få stemplet 8k!! på konsollene, selv om det tar lang tid før vi får ekte 8k!!!. Men tro meg, de kommer til å klare det. (Nå brukte jeg mest historiefaget, og ikke så mye mattefaget her i konklusjonen. )
 13. De så ikke den "forskjellen" fra 2k til 4k. Enig med Samco. Mange mente det var "umulig" at en liten stuekonsoll kom til å kjøre 4k i den generasjonen vi har nå. Jeg sier ikke at kommende generasjon kjører 8k fra første stund. Men gi den litt tid, så kjører den det helt sikkert. Før PS4 Pro og Xbox One X var det mange som mente kun de heftigste grafikkortene i pc kunne klare 4k. Dere tok feil, og kommer sikkert til å tippe feil igjen.
 14. Tror det var en del som mente "det samme" som 4k da Xbox One X og PS4 Pro ble presentert i sin tid. Nå klarer jo begge konsollene å kjøre 4k-spill. Forstår godt at mange heller ønsker 60fps foran 8k. Men hva tror du markedsføringsavdelingen ønsker å klistre utover konsollreklamene? (8K!!!!!!!)
×
×
 • Create New...