Jump to content

Tor Rasmussen

Medlemmer
 • Content Count

  4017
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

730 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ingen kjente feil. Jeg har hatt siden nesten release. Ikke annonsert noen oppgraderinge ny HW. Hvis du vil ha PS5, så er det bare å slå til på det som er/blir tilgjengelig nå. Tipper PS5 mangelen kommer til å vare lenge enda. Og å da sitte og vente på eventuelle oppgraderinger gjør at du blir sittende uten PS5 i lange tider.
 2. Det blir lagt ut digital utgave (uten disk) her om 13 minutter. Altså klokken 00:00 https://www.proshop.no/Spillkonsoll/Sony-PlayStation-5-Digital-Edition-Nordic/2863627
 3. Enig. På slike "hotte" varer på finn pleier jeg å kjøre førstemann til mølla-prinsippet. Så hvis noen virkelig vil ha den, men ikke kan hente, så pleier jeg å si "vippse beløpet, så setter jeg solgt på annonsen". Har hatt alt for mange som faller fra underveis.
 4. Der er jeg av helt motsatt oppfatning. Vi så lenge at scalpere med scripts støvsugde markedet, og "vanlige" folk ikke hadde sjans. Folk som var villige til å fysisk stå i kø for å sikre seg sin, fikk ikke den muligheten. Er det ditt inntrykk at slik det har fungert med distribusjon opp til nå har fordelt rettferdig?? Jeg har sett folk vinne lotteri for å kjøpe opp til flere ganger. Selv har jeg deltatt på flere slike, og aldri vunnet. Jeg har sett scalpere ligge inne med store lager og selge på finn. Jeg vil påstå denne generasjonens launch og salg har vært den minst "rettferdige" så langt. Ser helt klart at det ikke er vits med konsoll i fysisk butikk, gitt den store mangelen. Men at de i starten påstod det var på grunn av pandemien gjennomskuet jeg som sprøyt allerede første dagen.
 5. Husker dere den gangen de brukte pandemien og smittevern som argument for hvorfor den ikke kom i fysiske butikker? Allerede da skjønte jeg at det argumentet var fullt av sprøyt.
 6. Problemet er en innstilling i tv som heter "overscan". Den må endres for at tv ikke skal strekke bildet utover kanten. Mulig det ligger inne under "avansert".
 7. Batteri Nytt batter til Dualshock 4 Evt med verktøy fra Ebay Ebay - batteri m.m. Bytte = lett, 10 - 15 minutter Slik bytter du batteri i Dualshock 4
 8. Hmmm... nå vet jeg ikke hva du mener med "regular edition", men det er samme fysiske utgave til Xbox One som til Xbox Series X. De har "smart delivery" som vil si at du får beste versjon til den konsollen du stapper platen inn i. https://www.elkjop.no/product/gaming/spill/lego-star-wars-the-skywalker-saga-classic-edition-xone-inkl-series-x-version/41373#features Du bør også sjekke om Elkjøp har prisgaranti. For i dag er spillet 100,- billigere digitalt enn i går, så nå vil du som klubbmedlem kunne kjøpe digital versjon til 539,- https://www.elkjop.no/product/gaming/spill/lego-star-wars-the-skywalker-saga-xbox-one-xbox-series-xs/443784
 9. Står som "Hent i butikk, på lager" i 84 butikker. Samt at hvis noen bor i nær Elkjøp Stavanger City, kan du få det til 466,- evt 420,- som klubbmedlem. (Outletvare.)
 10. Ble lit triggerhappy på kjøleskapet. Tenkte på jobbkontoret. Men følgende anmeldelse sparte meg for 1.300,-
 11. Regner med det er en spøk(?) Uansett, åpnet 5 billetter til, både med og uten risting. Ingen forskjell. Alltid dårligste premie.
 12. Er det noe jeg gjør feil??? Har nå åpnet utallige "Gift cards", både med 1, 2 og 3 stjerner. Flere av hver type. Hver ENESTE gang slutter den å spinne på premien, "laveste pengesum". Jeg prøver å la den spinne i fred, jeg prøver å trykker på diverse knapper. INGEN forskjell, stopper ALLTID på laveste pengepremie. Hvordan fungerer "lykkehjulet" i gift cards? (Skulle gjerne vunnet en bil, noe bildeler, eller mer enn minste pengesum.)
 13. Husk at du får pent brukt Series X på finn.no til spiselige priser. Altså samme som nypris, og noen da med ekstra kontroller, så reell pris er billigere enn nypris. Jeg ville spandert på meg Series X fordi: Lagringsplass Bedre ytelse.
 14. Første feilsøk er å prøve en annen USB-kabel. Finnes nok av upålitelige USB-kabler i min skuffe.
 15. Gjorde du det p denne måten? (Var slik jeg måtte gjøre på Miles Morales for et par dager siden...) On PS5, head to your games tab, highlight Cyberpunk 2077, and press the Options button on your DualSense. Then select "Check for Update."
×
×
 • Create New...