Gå til innhold

Post dine "First world problems" her


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var ute og gikk, og havnet bak noen som gikk saktere enn meg, slik at jeg måtte tilpasse tempoet mitt og kom helt ut av rytmen til låta jeg hørte på. Var litt trafikk, så var ikke bare-bare å gå forbi. Gikk sånn i nesten 20 sekunder, som er mye lenger enn man tror. Låta ble så godt som ødelagt.

 

FML

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Lånte leiligheten til en kompis i utlandet, og han hadde glemt å skrive ned passordet til det trådløse nettverket, og jeg fikk ikke tak i han dagen jeg kom frem. Brukte mobildata, måtte jo sjekke face, nyheter, reddit ++ hadde jo ikke sjekka siden hotspot på flyplassen lissom. ble litt sur.

 

Etterpå huska jeg at jeg hadde vært lur og kjøpt sånn feriepakke med data i utlandet, så jeg ble sur uten grunn. det i seg selv er jo litt ergelig.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte air-condition fordi det var så varmt, men nå er det ikke så varmt lengre. Så jeg trenger med andre ord ikke bruke den lenger, for det er allerede behagelig temperatur inne her. Skulle ønske det var varmere ute så jeg kunne bruke min nye air-condition.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hm, ingen som har FWP lenger og lever lykkelig eller? :p

 

Høstferien nærmer seg sakte men sikkert, men har fortsatt ikke klart å bestemme meg om jeg skal ferie kun den uka eller uke ekstra. Har ikke noe bestemt sted å reise til heller, så litt kjipt å sløse en uke ekstra ferie på kun være hjemme. Fristet mest å bare ta en uke først og spare resten til juleferien/nyttår.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...