Jump to content

Roger Roger

Medlemmer
 • Content Count

  3314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1311 :)

Recent Profile Visitors

12763 profile views
 1. "Nettopp fordi slanking ikke fører til mindre sykelighet eller lavere dødelighet." En påstand hun altså baserer på sine egne feilaktige forsøk på å slanke seg. Jaha, hva med de som har lyktes? Det å slanke seg til en sunnere kroppsvekt reduserer da altså ikke sjansen for alvorlige livsstil sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes og hjerte og karsykdommer?
 2. https://direkte.vg.no/coronaviruset/news/5eb240a55969390018550a98 - Avklaringer rundt mulig åpning av fornøyelsesparker. Svar om treningssentre er også ventet i løpet av uka.
 3. Nå har det jo gått en stund, hvordan er ståa nå? Hvorfor du går sulten konstant til tross for at du spiser rundt 2.7k kalorier daglig blir vanskelig å svare på, uten å være en ekspert på dette feltet kan det jo hende at hjernen din spiller deg et lite puss og at du får en slags "psykologisk sult". Du har jo faktisk utelukket en hel makronutrient gruppe (carbs), så ting som havregryn, pasta, brød, poteter etc. er jo helt uaktuelt for deg. Det er jo mulig at disse matgruppene blir som en slags forbidden fruit og konsekvensen er at du får cravings. Du kan fortsatt gå ned i vekt med et balansert kosthold forresten.
 4. Ja! Personlig synes jeg sesong 3 toppa heile driden.
 5. Noen som har noe å dele i denne hamstrings tiden? Creds til dere som jobber i matbutikk forresten, må være utrolig slitsomt å stå i dette kaoset. Dere er flinke!
 6. Du ga opp etter en halv episode eller? Synd, for BCS er en serie som progressivt bare blir bedre og bedre.
 7. Var det ikke idag den nye sesongen skulle kommet ut? Mulig det bare er for amerikanske abonnementer, noen som vet når den nye episoden kommer ut her til lands? Can't wait...
 8. After Life på Netflix var bra greier. Mørk, rørende og samtidig humoristisk. Anbefales!
 9. Gratulerer med derby seier og gull samt PL rekord i antall poeng! God natt
 10. Noe jeg omtrent opplever daglig på jobb som er fryktelig irriterende, er kunder som brøyter seg inn mens jeg holder på å hjelpe en annen kunde. Kan for eksempel stå å hjelpe en skrøpelig gammel dame med et eller annet, hvor da en annen kunde kommer rett inn i og avbryter med den der typiske "HALLO DUUH!" "ØØYY! HALLO, HVOR FINNER JEG X?" "EY DØH! JOBBER DU HER!!??". Normal folkeskikk, hva er det for noe? Ser du ikke at jeg er opptatt med å hjelpe en annen? Kjenner jeg nærmest koker innvendig av sånne mennesker.
 11. Det irriterer meg at jeg faktisk gidder å irritere meg over været, noe hverken jeg eller andre får gjort noe med. Men i morgen er det meldt snø, og jeg kan virkelig ikke fordra snø, særlig den slush-aktige snøen som kommer på sørlandet. Og den slapsen fryser jo bestandig til is noe som gjør det å gå ute til et rent mareritt. Uff... gi meg sommer.
×
×
 • Create New...