Jump to content

Roger Roger

Medlemmer
 • Content Count

  3328
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1320 :)

Recent Profile Visitors

12950 profile views
 1. Du er nok ikke den eneste som har hatt det, nei. Tror ikke det er så uvanlig. Har hatt økter selv hvor alt føltes blytungt og hvert eneste rep var en kamp å komme seg i gjennom. Livet er jo generelt en rollercoaster, og det påvirker nok treningen.
 2. Finnes dessverre en rekke eksempler og anekdoter på at dette temaet er nokså tabubelagt å bringe opp til diskusjon her på berget anno 2020, trist nok. For et års tid tilbake ble Unge Venstre regelrett hivd på døren fra en skoledebatt fordi de ønsket å fremheve sitt liberale standpunkt om legalisering av Cannabis. Sånt hører absolutt ikke hjemme i et demokrati. Tiden vil vise hva som skjer i etterkant av den nye rusreformen, forhåpentligvis blir det et riktig steg inn mot en legalisering for rekreasjonelt bruk. Å kriminalisere mennesker som bruker et alternativt rusmiddel til selvgiften alkohol er helt uforståelig spør du meg.
 3. Fin og avslappende låt det der 7/10.
 4. 2-0 til Chelsea ja, da var den kampen avgjort. De neste 45 minuttene blir uutholdelige. Fy faen...
 5. Jeg har vært uheldig og bitt meg selv i underleppa, og nå har det oppstått et sår som følge av det. Gjør så uutrolig vondt hver gang jeg skal spise/drikke. Au.
 6. Frykter det samme. Men samtidig tror jeg det blir det helt annet kampbilde enn mot West Ham med store kontringsrom, noe som vil passe oss bedre.
 7. Skjer med matta i kveld? Gutta sklir jo som bare det
 8. Oser ikke akkurat selvtillit av kroppsspråket til DDG heller når straffen skal tas. Man ser jo allerede at han har gitt opp lenge før. Tidenes mest giddalause kroppsholdning der
 9. Det Dufen sa. Øl i seg selv gjør deg ikke tjukk, det er mengden og hyppigheten det står på. En halv liter med Tuborg inneholder 215 kalorier (i følge myfitnesspal), dytter du ned på en six pack har du konsumert 1290 kalorier. Legger du på maten du har spist i tillegg vil det ikke akkurat være vanskelig å være på overskudd av kalorier den dagen.
 10. Kalorier inn vs kalorier ut er ikke en "tankegang", det er en fysisk lov. Spiser man mindre kalorier enn hva man forbrenner vil man gå ned i vekt, og det motsatte vil skje om man spiser mer. Helt uavhengig av diett. Til syvende og sist vil det alltid være den avgjørende faktoren.
 11. Hadde selv en relativt "lett" brystøkt, det var tungt som bare det haha. 10kgs manualer føltes ut som 25.
 12. Veldig godt formulert der. Det er sant det at et rusfritt samfunn er utopi, og menneskeheten har som du sa ruset seg siden tidenes morgen. Samtidig som vi er inne på rus, så trenger jo ikke det nødvendigvis komme direkte fra et rusmiddel, for rus kan være så mangt. Folk som f.eks hopper i fallskjerm eller hiver seg ut i klipper med en flygedrakt får helt garantert en rusaktig følelse av all adrenalinen som oppstår. Men ekstra relevant blir det jo nå at stoffer med høyere skadevirkning enn cannabis blir tatt mer i bruk i "disse coronatider", fordi prisingen er 100% styrt av det svarte markedet. Konsekvensen av stengte grenser og sosial distansering har naturligvis ført til at tilbudet har falt, men etterspørselen er der jo fortsatt. Litt usikker hvordan situasjonen er per nå, men det er ikke lenge siden gateprisen på heroin faktisk var billigere enn cannabis https://www.dagbladet.no/nyheter/heroin-billigere-enn-hasj/72447149 Og igjen er jo dette en direkte konsekvens av forbudet. Denne gateway teorien om at et par drag med hasj fører til sterkere stoffer er altså mer sannsynlig i et samfunn hvor stoffet er forbudt.
 13. Nå er det vel på tide at vi får litt liv i denne tråden, eller hva folkens? Denne her er litt gammel, men følte allikevel at den fortjente å bli delt. Er vel liten tvil om hvem som stakk av med seieren fra denne debatten, og det var ikke Mia Gerhardsen fra Actis for å si det mildt. Ellers er det egentlig helt utrolig å se at det i 2020 eksisterer visse motstandsgrupper som "Foreldreoppropet mot narkotika" (https://foreldreoppropet.no/) mot den nye rus reformen. Vårt Land var blant annet ute med en helt nydelig artikkel for noen dager siden https://www.vl.no/leder/ikke-snu-ryggen-til-1.1725452?fbclid=IwAR2edFf454B9JkpJJvHVU3eU2APxxr6JZzq4KtpYToe7qQRNGXMROUMaDLI Men jada, det å flytte ansvaret for personlig bruk av rusmidler fra justisdepartementet til helsesektoren må jo sies å være utrolig inhumant. Hehe.
×
×
 • Create New...