Jump to content

Roger Roger

Medlemmer
 • Content Count

  3310
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roger Roger

 1. Noen som har noe å dele i denne hamstrings tiden? Creds til dere som jobber i matbutikk forresten, må være utrolig slitsomt å stå i dette kaoset. Dere er flinke!
 2. Du ga opp etter en halv episode eller? Synd, for BCS er en serie som progressivt bare blir bedre og bedre.
 3. Var det ikke idag den nye sesongen skulle kommet ut? Mulig det bare er for amerikanske abonnementer, noen som vet når den nye episoden kommer ut her til lands? Can't wait...
 4. After Life på Netflix var bra greier. Mørk, rørende og samtidig humoristisk. Anbefales!
 5. Gratulerer med derby seier og gull samt PL rekord i antall poeng! God natt
 6. Noe jeg omtrent opplever daglig på jobb som er fryktelig irriterende, er kunder som brøyter seg inn mens jeg holder på å hjelpe en annen kunde. Kan for eksempel stå å hjelpe en skrøpelig gammel dame med et eller annet, hvor da en annen kunde kommer rett inn i og avbryter med den der typiske "HALLO DUUH!" "ØØYY! HALLO, HVOR FINNER JEG X?" "EY DØH! JOBBER DU HER!!??". Normal folkeskikk, hva er det for noe? Ser du ikke at jeg er opptatt med å hjelpe en annen? Kjenner jeg nærmest koker innvendig av sånne mennesker.
 7. Det irriterer meg at jeg faktisk gidder å irritere meg over været, noe hverken jeg eller andre får gjort noe med. Men i morgen er det meldt snø, og jeg kan virkelig ikke fordra snø, særlig den slush-aktige snøen som kommer på sørlandet. Og den slapsen fryser jo bestandig til is noe som gjør det å gå ute til et rent mareritt. Uff... gi meg sommer.
 8. Spicy mat for the win! Men ja, har selv merket hvor vanskelig det er å få ordentlig sterk mat på ulike asiatiske restauranter med unntak av indiske. Er vel sånn det er når alt må tilpasses kjøttkaker i brun saus-generasjonen. Er det noen som har testet Chili Klaus sine produkter forresten? Ser at det selges en del spennende sauser på hjemmesiden hans https://no.chiliklaus.dk/. Kjenner jeg begynner å bli lei av den vanlige Sriracha sausen, river omtrent ingenting lengre ettersom toleransen min har økt.
 9. Hahah og der ble Tuanzebe skada. Inn med villbassen Rojo, lukter rødt fra første sekund lang vei. Kan like så gjerne tape 3-0 på walkover. God natt og tjo og hei.
 10. McTominay - Tuanzebe - Fred Håhå, denne midtbanen lukter det svidd av... yey!
 11. Jeg hadde ikke klart det å leve uten havregrøten min, så nei Men fra spøk til alvor, det spørs vel hva du legger i ordet gjennomføre. Er det mange som klarer å holde seg til en keto diett i en periode fordi de f.eks vil gå ned i vekt før sommeren eller bli ordentlig shredded før et bodybuilding show? Ja. Er det mange som klarer å opprettholde den livsstilen for resten av livet? Mest sannsynlig ikke, som med så mange andre dietter. Det er så absolutt ikke den eneste måten, nei. Grunnen til at det går fort i startfasen er at du mister mye vannvekt som følge av at glykogen lagrene dine blir tømt. Nå skal ikke jeg sitte her å fraråde deg på å gå på en hvilken som helst diett, du må jo egentlig bare teste dette ut selv. Personlig føler jeg problemet med dietter er ordet "nei", samt alle restriksjonene som følger med.
 12. Er på utkikk etter en ny skjerm for min bærbare pc https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNHQ3XED024/acer-nitro-5-15-6-barbar-gaming-pc-sort Noen anbefalinger? Spiller for det meste WoW, litt CS:GO og LoL. Ser etter noe prisvennlig til maksimalt 3-4k. Det jeg stusser på er om jeg blir stuck med 60Hz siden pc'en min ikke har DP port siden HDMI visstnok ikke kan pushe til 120/144hz?
 13. Har testet det forslaget jeg la ut selv, ja! Funker bra og gir en god metthetsfølelse Bruker å skjære bananen opp i små biter og legge den i frysa over natta, da får du en mye mer kremete konsistens, omtrent som en milkshake. Når det gjelder oppskrifter så er det jo tonnevis der ute. Hvis du tar proteinpulver, havregryn og melk som en base kan du jo putte i omtrent hva som helst. Ulike typer bær, frukter, yoghurt, litt iskrem og nutella hvis du vil være litt crazy haha. Er bare fantasien som setter grenser! edit: Legger du til et egg og litt bakepulver kan du også lage proteinpannekaker ut av miksen
 14. De gainerne man får kjøpt i pulverform der ute består jo omtrent bare av sukker. Hvorfor ikke lage en hjemmelaget gainer hvor du har kontroll på hva du faktisk får i deg? Du kan for eksempel blande havregryn, proteinpulver, en banan, melk og litt peanøttsmør i en blender. Vips så har du en shake som ikke bare er mer næringsrik men som også smaker bedre enn de typiske mass gainerne der ute.
 15. Sånt skjer når vi er så vanvittig mentalt svake som lag. Kollapser helt når ting er "urettferdig" og avgjørelser går i mot oss.
 16. Tror det var for å få Pogba opp i Matas posisjon. Men ja.. ikke det fresheste byttet
 17. Da er det ut å ta seg en liten trøste-pils i godværet, dette er ikke noe vits å kaste mer tid på
×
×
 • Create New...