Jump to content

salamishit

Medlemmer
 • Content Count

  1824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

salamishit last won the day on May 2 2018

salamishit had the most liked content!

Community Reputation

1412 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39464 profile views
 1. CT er bare tull i dette tilfellet, tror pyskolog er mer aktuelt.
 2. Fant heller ikke appen med engang, men innlogging gikk helt fint.
 3. Heisann, jeg er radiograf og kan svare på dette! mammografi leverer en svært liten dose og utgjør tilnærmet null risiko. Dette gjelder forsåvidt vanlig konvensjonell røntgen også. røntgenbilder av kne, håndledd utgjør og minimalt. Det eneste er CT som kan avgi høye doser (kommer an på hvor vi kjører scannet), men i ditt tilfelle er det kun et svært lite område du har blitt bestrålt. Uten å ha regnet på det vil jeg tippe du har fått en stråledose på ca 2-3 uker med naturlig bakgrunnsstråling. Du har absolutt ingenting å bekymre deg for. Mengde stråling er og noe vi kostant har i bakhodet og tar ikke flere bilder en vi må. Edit: viktig å nevnes at du har fått disse dosene over lang tid og dermed utgjør det en svært liten risiko for senskader.
 4. oh lord.......selvfølgelig burde du teste deg. Går an å tenke litt selv vet du
 5. 0/10, helt elendig https://www.youtube.com/watch?v=hrhnL2dm4JE
 6. 5/10 https://www.youtube.com/watch?v=6yIRgMQzztc
 7. Hva tror du? du må være villig til å akseptere endring for at du skal komme noen vei. Kom deg ut fra komfortsonen din. Snakk med rådgiver eller psykolog. Du kan ikke gå hele livet og unngå å gjøre ting fordi du er redd for å snakke med jenter.
 8. Det burde ikke være noe problem, ingenting å bekymre deg over.
 9. Bare tullball, dette gjelder kun MR og og ikke CT. Man skal generelt fjerne alt av metall ved CT undersøkelser også, dette for å unngå metallartefakter i bildene. Først og fremst så tok du skjelettscintigrafi, her påvirkes ikke metall siden SPECT fanger kun opp strålene som blir sendt ut ifra deg(radioaktive merkestoffet de injiserte). Grunnen til at du hadde armene opp er at hvis du har armene ned så påvirker dette dosemodulering systemet til maskinen og du ville fått en høyere unødvendig stråledose og bildekvaliteten hadde blitt mye dårligere. Hvor på buksen hadde du metallknappene? edit: Dersom de fikk med litt av knappene og disse skapte artefakter, kan en ofte (spørs på type CT maskin) redusere disse artefaktene i rekonstrueringen av bildene i ettertid. Kilde: Jobber som radiograf og har litt erfaring innenfor nukleærmedisin, hovedsakelig SPECT og PET.
 10. salamishit

  Solbriller til bil

  Ser ganske jålete ut med Cadillac uansett, tror ikke et par solbriller hjelper deg der dessverre.
×
×
 • Create New...