Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Ser ikke helt hva Podrick kan ha gjort for å påvirke noe med Sansa og Reek. Det er godt mulig at han finner dem, og hjelper dem i sikkerhet. Men ser ikke for meg at han har gjort noe mer enn det.

 

Tenkte at han kanskje hadde sett lyset, dro til Winterfell (kanskje fordi Brienne allerede hadde dratt og han skjønte at det var eneste mulighet). Der traff han kanskje Reek? Er ikke veldig sannsynlig, men synes det var litt rart at vi ikke så han senere, han burde jo i utgangspunktet være i nærheten av Brienne, spesielt når de havnet midt inne i et slag.

 

Sam skal til Old Town. Der er det ett Dragonglass stearinlys som plutselig har tent seg selv. Det ryktes at man kan telepatisk prate med andre på motsatt side av kloden med ett sånt lys. Mulig han får noe sånt? De nevnte det lyset i en episode der Qyburn klagde over hvordan de ble opplært.

 

 

The Wall er fortsatt full av folk. Mellissandre, Davos, han kompisen til Jon Snow. ALLE som stemte på Jon Snow. det var jo 33,33% som stemte på Jon, og 33,33% som stemte på Thorne. Det blir opprør. Det er også Wildlings. Godt mulig at White Walkers kommer oftere i sesonger fremover også.

 

 

1: Virkelig? At jeg ikke har fått med meg dette. Husker du episoden?

 

2: Er mange på The Wall, og det vil abselutt skje ting der. Er bare det at de karakterene vi har fulgt der er borte, og da er det ikke like naturlig at vi som seere skal få sett de hendelse. Vi har jo ingenting om Frey eller Tully-gjengen etter at Robb og Cat ble drept, fordi da forsvant hovedpersonen rundt de hendelsene. Noe av det samme med Greyjoy-gjengen og Iron Islands. Uten Theon eller andre karakter så får vi ikke se noe som skjer der, men noe må jo ha skjedd der de siste 2 sesongene.

 

Ellers så tror jeg ikke Jon har 33% som støtter han lengre. Godt mulig at endel av de som stemte på han allerede har reist, noen at de som stemte hørte jo i utgangspunktet ikke til der. Blant annet han ene som stilte som kandidat. I tillegg tok Jon garantert med seg mange av de som var lojale mot han med seg til Hardhome, og der døde mange. Og til slutt så har Jon tross alt gjort den verste "feilen" sin etter at han ble leder. Selv Edd var kritisk til han på slutten. De som har vært med han mindre er nok enda mer kritiske og skiftet side. Olly stempte jo garantert på Jon, vi så hvordan det forholdet endret seg.

 

Her må jeg si meg helt enig. Den med Sansa og Theon / Reek virket som en åpenbar cliffhanger, mens situasjonen med Stannis virker bare idiotisk på alle mulige måter. På hvilken måte gir det noen som helst mening å kutte på den måten?

 

 

Og de valgte ikke bare å klippe rett før han ble drept, men de klippet til Ramsay som drepte en person slik at vi ikke kunne skille lyden fra hverandre. Sansa/Reek skjønner jeg veldig godt at de gjør som de gjør, Dany er det ingen problemer med, og heller ikke Myrcella (som jeg er rimelig sikker på er død, selv om noen andre ikke er 100%). Men Stannis, skjønner virkelig ikke poenget med å gjøre slik de gjorde. Med mindre han ikke er død, og da mister jeg litt respekten for GoT.

 

D&D har pratet om at de satt i to timer å diskuterte om de skulle vise 6 eller 8 frames av Ned sin død. Og så gjør de noe slikt med Stannis...

Endret av Teipball
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Synes de brukte litt for mange obvious clfifhangere, tenker da på Stannis og Sansa, de kunne gjerne ha vist hva som skjedde med begge og avslutta der. In the next episode... 

 

Her må jeg si meg helt enig. Den med Sansa og Theon / Reek virket som en åpenbar cliffhanger, mens situasjonen med Stannis virker bare idiotisk på alle mulige måter. På hvilken måte gir det noen som helst mening å kutte på den måten? I samme episode så ser vi altså Arya punktere to øyeballer og kappe opp strupen på Meryn Trant.. Så for å "skåne oss" er det så definitivt ikke og skuespilleren har vel ingen klausul mot å bli drept på en grotesk måte på TV-skjermen?..

 

At vi ikke fikk sett hva som skjedde med Sansa og Theon er åpenbart til for at vi skal stille spørsmålstegn med hvorfor de hoppet i det hele og store. Var det for å ta sitt eget liv? Er det noe de har funnet på som barn og sånn halvveis vet at er trygt?..

 

 

Alt blir uansett helt unødvendig ettersom all snakken i all tid frem mot neste sesong kun vil handle om en eneste ting; Vil Jon Snow bli gjenopplivet av Melisandre eller ikke. Det er alt folk bryr seg om, alt det andre blir sekundært og fullstendig unødvendig. Finnes faktisk grenser på hvor mange cliffhanger's det er vits å ha i siste episode av en serie.

 

Nja Theon reddet nok henne fordi at han ikke ville se den eneste "familien" han har igjen gå igjennom det samme som han bare enda verre. Hun hadde jo nesten planlagt å kappe av henne armer og bein til det punktet at alt hun kunne gjøre var å spise og verpe ut arvinger som de kan utnytte til det maksimale.

Det er snø der nede så de overlever garantert.

 

Det er sjeldent at Melisandre har tatt feil så kanskje Stannis kommer til å ta Winterfell med tiden men første fight gikk med stort tap,

Lenke til kommentar

Hva er det som får dere til å tro at Stannis skulle overlevd? Har dere et eneste eksempel på en karakterer som plutselig har kommet tilbake i live etter et sannsynlig dødsfall? Bortsett fra Thoros da selvsagt, men da var det jo i forveien godt forklart at han allerede hadde dødd 5-6 ganger. Ellers har jo ikke serien gjort noe som helst for å få folk til å tro at karakterer skal gjenoppstå fra de døde. Det er jo stort sett bare fansen som tviholder på egne teorier om at folk som Syrio og The Hound, som ikke døde rett foran øyene deres, derfor må være der ute et sted, selvsagt uten å ha noe som helst grunnlag til å påstå det.

Lenke til kommentar

Akkurat sett episoden, hvordan skal jeg få sove nå :hm:

 

 

Et lite spørsmål relatert til noe jeg leste på twitter. Usikker på om det bare er en teori eller om det står i bøkene, derfor spoiler for sikkerhets skyld.

 

En på twitter mente at Jon Snow kanskje ikke var død likevel, men at noe eller noen vil gjenopplive han.
Kan noen bekrefte om dette er noe som står i bøkene eller er det bare en vill teori?
Kom ikke helt klart frem i tweeten, og har ikke lest bøkene selv.

 

Lenke til kommentar

 

Ser ikke helt hva Podrick kan ha gjort for å påvirke noe med Sansa og Reek. Det er godt mulig at han finner dem, og hjelper dem i sikkerhet. Men ser ikke for meg at han har gjort noe mer enn det.

 

Tenkte at han kanskje hadde sett lyset, dro til Winterfell (kanskje fordi Brienne allerede hadde dratt og han skjønte at det var eneste mulighet). Der traff han kanskje Reek? Er ikke veldig sannsynlig, men synes det var litt rart at vi ikke så han senere, han burde jo i utgangspunktet være i nærheten av Brienne, spesielt når de havnet midt inne i et slag.

Ser ikke på det som sannsynlig. Hvis vi skal se realistisk på det, så må Podrick ha kommet seg inn i Winterfell. Ikke så lett når det er et pågående slag, og vaktene garantert er obs på inntrengere. Han må deretter ha funnet og overtalt Reek, som han ikke kjenner. Reek er også på dette tidspunktet lojal mot Ramsay. Nei, det er mer sannsynlig slik episoden fremstiller det. At Reek endelig på et tidspunkt klarer å få frem litt verdighet igjen, og redder Sansa. At vi ikke så Podrick der og da betyr ikke at han ikke var i nærheten. De kan ha splittet opp seg i mellom for å lete etter Stannis. Eller, han kan ha sett lyset - men mistet syne av Brienne og er på febrilsk leting etter henne.

Lenke til kommentar

Lady Melisandre vil sikkert gjenopplive henne. 

 

Myrcella? :p

 

Synes det er litt pussig at alle fortsatt kaller Theon for Reek, nå når han tydeligvis er tilbake til sitt gamle jeg igjen.

 

Jeg håper at Stannis, Sansa og Theon er døde, det virker usannsynlig at noen av dem skulle overlevd, Stannis hadde svære sår, og Theon og Sansa hoppet ned fra en høy borgmur. Men vi får sjå.

 

Jeg tviler på at det blir noe opprør ved the Wall. Thorne virker å ha støtte fra de fleste der.

Mer spennende blir det å se hva wildlings og Tormund vil foreta seg nå. Vil de havne i konflikt med Boltons f.eks.? Roose har jo ingen anelse om at flere tusen wildings er på vei for å slå seg ned i Nord.

 

Jon er nok død, om da ikke Thoros kommer på besøk. Var litt overrasket at Davos ikke prøvde å drepe Melisandre, men det skjer kanskje noe der neste sesong.

 

Myrcella har tydeligvis blitt forgiftet og det finnes nok ingen motgift ombord på skipet (det skipet har seilt :innocent:). Lurer på hva dette vil føre til mellom Lannisters og Dorne, kan se for meg at Cersei vil ønske Trystane død, men kanskje Jaime og Kevan kan forhindre dette.

 

Tviler på at Cersei har endret seg, hun vil nok forsøke å hevne seg på de religiøse og sikkert også Kevan. Jeg vet ikke om det vil bli noen rettsak.

 

Arya er trolig blind nå, jeg hadde ærlig talt håpet at hun skulle bli tatt av dage, men den gang ei.

 

Dany er i kjempetrøbbel, men jeg tviler på at hun stryker med da dragene er viktige for historien.

Dario og Jorahs jakt på henne kan bli spennende, jeg kan tydelig merke at Jorah ikke kan fordra Dario, men går ut fra at han legger stridsøksen ned til de eventuelt har reddet dronningen sin. Kanskje han vil smitte ham med greyscale?

Endret av Dark Archon
Lenke til kommentar

Da fikk jeg sett den siste episoden.

 

Med både Jon Snow og Stannis ute av spillet så begynner man nesten å gå tom for karakterer. Jeg går i det minste utfra at vi ikke får se så mye mer fra The Wall, for hvem skal vi egentlig følge der? Alliser? Thormund? Jeg får også en viss følelse av meningsløshet, i og med det har vært så mye oppstyr rundt at Jon ble lord of the watch, hele alliansen med wildlings, og hvordan Stannis ble overtalt til å ofre Shireen, men så løp alt sammen ut i sanden. Nå så vi riktignok ikke at Stannis sitt hode rullet i sanden og mtp hvor blodtørstig denne serien er det kanskje usannsynlig at han er død.

 

Mitt største ønske for neste sesong er at Daenerys endelig får dratt seg over til Westeros. Vi har blitt forespeilet en invasjon siden første sesong, men deretter har det vært ett skritt frem og to tilbake, og jeg føler at vi fortsatt er nesten like langt. Her må det komme noen bevegelse i neste sesong for at denne story arcen fortsatt skal føles relevant.

Lenke til kommentar

Ettersom Melisandre kom tilbake til muren, så er jeg ikke helt overbevist om at Jon Snow er helt ute. Ellers så regner jeg med at hovedfokuset neste sesong kommer til å veksle mellom Daenerys, Cersei (og the Hound), Bran og forhåpentligvis Arya.

Du mener vel The Mountain? Eller "frankenmountain"?

Lenke til kommentar

 

Jon er nok død, om da ikke Thoros kommer på besøk. Var litt overrasket at Davos ikke prøvde å drepe Melisandre, men det skjer kanskje noe der neste sesong.

 

HVORFOR skal Davos drepe Melisandre? Ja han liker henne ikke. Men han vet ikke at HUN drepte Shereen. Han vet bare at alle er døde. Husk at karakterene ikke vet alt vi vet til tider ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...