Jump to content

Argoniel

Medlemmer
 • Content Count

  2717
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Argoniel

 1. Kan man faktisk bli ferdig med zombie? kan man "vinne"? Ellers blir jeg så fort lei..
 2. Bethesda suger på sånt. Har ikke spilt ett spill av dem som ikke var overøst av bugs og glitches.
 3. Bioshock 1 Dragon age origins Mass effect 1
 4. Han sa han kom tilbake om han kunne være med på så satser på en vanvittig fet story/flashback Den skuespilleren er vanvittig flink i rollen sin.
 5. Jeg mener at det var kun Reapers som kunne lage Mass Relays. Jeg skrev feil tidligere her at det var Protheans. Men jeg mener å huske at ingen visste hvordan de fungerte, bare at de alltid hadde vært der?
 6. Men Protheans har vel ikke vært i Andromeda. Så de quick travel pointsa er jo ikke der. Det kan jo selvfølgelig være at Protheans eller en annen rase har vært der og har lagd tilsvarende ting. Kanskje vi finner en settlement med Protheans? Jeg håper ikke de kutter ut Krogans og rasene, for de likte jeg veldig i ME1-3. Men er det en ny galakse så BØR de jo egentlig gjøre det...
 7. Jeg tenkte på det. De få siste sekundene han bare ligger der så virker det bittelitt som at det skal komme en White Walker.
 8. Men en ting må skjer Joker må tilbake! Ingen bedre pilot Digga han!
 9. Hvorfor skal han ikke drepe henne? Den eneste grunnen til at han ikke har gjort det før, er at han ble stoppet. Han holder henne ansvarlig for sin sønns død, og nå også sikkert Stannis og etterhvert Shireen. Tror ikke Davos er så naiv at han ikke klarer å tenke seg til at Melisandre hadde noe å gjøre med Shireen sin død, han virker som en nokså oppegående mann. Det kan hende jeg tar feil og han lar henne gå, eller at han blir stoppet av Alliser eller noe slikt. Kanskje han begår selvmord og blir skrivet ut av serien, hvem vet? Med Stannis død er jo hans oppdrag i livet avsluttet for godt virker det som. Kan hende at han blir litt psycho og dreper henne fordi han TRUR det. Men uten bevis vet han ingenting. Noe han vet er at hun presset han hele veien til å dra å krige. Men jeg tenkte på hvorfor han skulle drept hu når han fikk beskjed om Stannis død og Shereen. Han hadde ingen grunn der og da.
 10. Smooth. Det er vel noen fler messer, den i tyskland osv. så det kommer nok mer
 11. De tok seg godt opp igjen med DA: I så jeg har trua på at de tar seg opp etter ME3s mangel på historie
 12. HVORFOR skal Davos drepe Melisandre? Ja han liker henne ikke. Men han vet ikke at HUN drepte Shereen. Han vet bare at alle er døde. Husk at karakterene ikke vet alt vi vet til tider
 13. Ikke les om du ikke vil vite eventuelle kanskje mulige spoilere fra C More Series og GRRM.
 14. Du slipper også å anta at det kommer til pc. Fra linken din: "We built this trailer in Frostbite™, our game engine, and it represents our visual target for the final game. We are thrilled by what we’ve already been able to achieve in bringing Mass Effect to Frostbite and by putting our entire focus on PC and current gen consoles."
 15. men det er fortsatt humans fra jorda? hørtes litt rart ut. Samme om det er Vigil på slutten. Håper Shepard får en pitteliten rolle bare for å bevise at han er levende sykt jeg gleder meg. Håper på like deilig musikk og gameplay.
 16. Hvem er ikke klar for Mass Effect?! Fy flate. Ja 3ern var litt ehh. LITT! Mye bra der også. Om jeg gleder meg! Jeg digger omfattende universet de har laget. Det er så syyykt mye potensiale der. All backstoryen de lagde bare for å komplettere det vi spilte. Nei, dette blir rått!
 17. Har du hoppet fra høyt oppe ned i løssnø? du sitter veldig dypt. Har du hoppet høyt ned på hard snø? ævve. De er enten skadet eller sitter fast
 18. Enig! Stannis er nødt til å være død. Dersom han lever så har de ødelagt hele Brienne for meg. Hun holder løfter. Oathkeeper som hun kalte sverdet sitt. Stannis kan ikke ha overlevd. Han var sykt skadet også så jeg kan ikke se for meg at han overlever. Sansa og Reek kan jeg skjønne - men det blir for dumt. De hadde satt fast i snøen eller brukket diverse bein eller noe av de hoppet. Hun ville jo dø som seg selv. Mulig Sansa dør og Reek blir torturert som straff eller omvendt. Han skal jo bare ha dåsa hennes så whatever om beina ikke funker. Neste sesong blir nok mye preget av gutta oppi nord. HODOR og gjengen. Det skal bli gøy Tipper Sasha og Rickon kommer også. Uansett - favorittpersonen min i GoT har blitt drept (igjen) men det stopper ikke meg
 19. Skal bli spennende å se hva dette gjør med hvordan de skal vise hendelser fra The Wall og kampen med White Walkers. Så og si alt vi har sett av dette til nå har vært gjennom Jon og Sam, og nå er begge borte. Sam kan vel fort ende opp med å bli skrevet ut av serien for en stund, sliter med å se hva han skal finne på fremover av interesse. Mulig vi får se ting fra Tormund eller en ny hovedkarakter fra den gjengen, eller Melisandre/Davos. Spesielt Davos har jo ingen steder å gå med det første. Kan uansett ikke tenke meg at vi forlater The Wall fullstendig. Sam skal til Old Town. Der er det ett Dragonglass stearinlys som plutselig har tent seg selv. Det ryktes at man kan telepatisk prate med andre på motsatt side av kloden med ett sånt lys. Mulig han får noe sånt? De nevnte det lyset i en episode der Qyburn klagde over hvordan de ble opplært. The Wall er fortsatt full av folk. Mellissandre, Davos, han kompisen til Jon Snow. ALLE som stemte på Jon Snow. det var jo 33,33% som stemte på Jon, og 33,33% som stemte på Thorne. Det blir opprør. Det er også Wildlings. Godt mulig at White Walkers kommer oftere i sesonger fremover også.
 20. Ihvertfall før han ble lord commander og før han henta wildlings. men tipper ghost er inni der ennå... frem til han havner i gryta til Thorne..
×
×
 • Create New...