Jump to content

Argoniel

Medlemmer
 • Content Count

  2717
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1453 :)

About Argoniel

 • Birthday 10/15/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan man faktisk bli ferdig med zombie? kan man "vinne"? Ellers blir jeg så fort lei..
 2. Bethesda suger på sånt. Har ikke spilt ett spill av dem som ikke var overøst av bugs og glitches.
 3. Bioshock 1 Dragon age origins Mass effect 1
 4. Han sa han kom tilbake om han kunne være med på så satser på en vanvittig fet story/flashback Den skuespilleren er vanvittig flink i rollen sin.
 5. Jeg mener at det var kun Reapers som kunne lage Mass Relays. Jeg skrev feil tidligere her at det var Protheans. Men jeg mener å huske at ingen visste hvordan de fungerte, bare at de alltid hadde vært der?
 6. Men Protheans har vel ikke vært i Andromeda. Så de quick travel pointsa er jo ikke der. Det kan jo selvfølgelig være at Protheans eller en annen rase har vært der og har lagd tilsvarende ting. Kanskje vi finner en settlement med Protheans? Jeg håper ikke de kutter ut Krogans og rasene, for de likte jeg veldig i ME1-3. Men er det en ny galakse så BØR de jo egentlig gjøre det...
 7. Jeg tenkte på det. De få siste sekundene han bare ligger der så virker det bittelitt som at det skal komme en White Walker.
 8. Men en ting må skjer Joker må tilbake! Ingen bedre pilot Digga han!
 9. Hvorfor skal han ikke drepe henne? Den eneste grunnen til at han ikke har gjort det før, er at han ble stoppet. Han holder henne ansvarlig for sin sønns død, og nå også sikkert Stannis og etterhvert Shireen. Tror ikke Davos er så naiv at han ikke klarer å tenke seg til at Melisandre hadde noe å gjøre med Shireen sin død, han virker som en nokså oppegående mann. Det kan hende jeg tar feil og han lar henne gå, eller at han blir stoppet av Alliser eller noe slikt. Kanskje han begår selvmord og blir skrivet ut av serien, hvem vet? Med Stannis død er jo hans oppdrag i livet avsluttet for godt virker det som. Kan hende at han blir litt psycho og dreper henne fordi han TRUR det. Men uten bevis vet han ingenting. Noe han vet er at hun presset han hele veien til å dra å krige. Men jeg tenkte på hvorfor han skulle drept hu når han fikk beskjed om Stannis død og Shereen. Han hadde ingen grunn der og da.
 10. Smooth. Det er vel noen fler messer, den i tyskland osv. så det kommer nok mer
 11. De tok seg godt opp igjen med DA: I så jeg har trua på at de tar seg opp etter ME3s mangel på historie
×
×
 • Create New...