Jump to content

Heradon

Medlemmer
 • Content Count

  2963
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1506 :)

About Heradon

 • Birthday 08/07/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

21107 profile views
 1. Du vil i teorien få lavere latency, men ikke minst mer stabilt nett med kabel. Wifi har lett for å bli påvirket av ytre faktorer som vil gi deg packet loss avhengig av maskinvare, drivere og radiobølger.
 2. Wi-Fi eller mobiltbredbånd er ikke egnet til competitve online gaming som krever rask respons.
 3. Kampsystemet ødela Witcher 3 for meg, hovedhistorien var veldig bra. Jeg ble aldri ferdig med spillet. Jeg var lei av kampsystemet, ikke av historien...
 4. Bidder Bid Amount Bid Time 6***0(0feedback score: 0) US $750.00 18 Sep 2020 at 2:25:45AM PDT En ble trukket tilbake, men denne står fortsatt ?
 5. Vi får se, har igrunn aldri vært noe annet en forkjøla tidligere. Tenker jeg ser hvordan denne vaksinen virker over tid før jeg tar den
 6. Det har ingenting å si for utseendets del, men det kan være lurt å fortelle på forhånd. Slik at partneren slipper å bli bekymret på dine vegne når han/hun ser arrene Ikke ta tatovering, du er fin som du er.
 7. Hvorfor velge dataingeniør? Det er en ganske lang vei å velge dersom du har tenkt å jobbe med vanlig programmering. De fleste arbeidsplasser jeg er kjent med er tilbøyelig med å la deg jobb hjemmefra. Dette har riktignok vært innad i Norge. Jeg anbefaler å bygge din egen portfolio under utdanning slik at du kan vise til ditt arbeid når du søker en jobb i fremtiden
 8. Å gå 50 minutter er bra trening uansett hvor god form du er. Det er at du hele tatt har gått ned over 5 kg er bra. Forhåpentligvis motiverer det deg til å gå ned enda mer og til slutt holde idealvekta di.
 9. Det høres kanskje corny ut og som en cliché, men det funker så absolutt Det skal ikke så mye til annet en å ta et initiativ, finne noe å prate om, og gi litt komplimenter om det vakre smilet hennes eller hva det enn var som fanget blikket ditt. Er hun ivrig spanderer hun drikke på deg først, men da er det bare å spandere på henne igjen, så går det av seg selv. Men som du sier, man må ikke være redd for å bli avvist. Jeg har hatt Tinder en gang, men ble lei etter 1 uke. Jeg synes det går altfor tregt, da tror jeg heller hadde dratt på singel-tur med DNT? Lykke til!
 10. Det høres rart ut. Jeg trodde de fleste menn likte å tilfredsstille dama si, og ble opphisset av det. Men det kan jo hende at du bare har vært spesielt uheldig.
 11. Det står kun at overforbruk er skadelig. Det vil si dersom du ikke klarer å kontrollerer vekten din. Så selve sukkeret var ikke farlig. Sukker er ikke farlig med mindre du får i deg for mye kcal. Fordi da kan det omdanne seg om til fett som igjen kan være skadelig. Spiser du mye søtt og forbrenner mer enn du spiser så vil ikke sukkeret utgjøre noe skade. I motsetning til salt, så kan du helle deg innpå sukker uten å ta skade av det. Drikker du en halvliter med saltvann da dør du... Eneste jeg kunne finne i kildene var dette. Hvor det antydninger til at sukker kan være kreftfremkallende. Men det er ikke bevist, enn så lenge er det bare synsing. Nå er det veldig mye vi får i oss som kan være kreftfremkallende. F.eks pommes frites, ristet brød, kjeks, potetgull og kaffe er kreftfremkallende. Når du varmer mat med mye stivelse i seg vil det dannes Akrylamid. Akrylamid kan skade DNA ditt, så det er bevist kreftfremkallende.
 12. Fugu også kalt japansk kulefisk er visstnok dødelig om du tilbereder den feil...
 13. Spiser du variert skal det være nok til å dekke behovet ditt for essensielle næringstoffer. Er kroppen din 100% funksjonell skal du ikke trenge å ty til kosttilskudd dersom du spiser variert Du kan sjekke blodet ditt hos legen om du ønsker å se om du får i deg nok mineraler og vitaminer. Det kan være en idé å sjekke kolesterolet også. Dersom du liker makrell i tomat så er det en enkel måte å få i seg nok fisk på. Makrell er fet og sunt. https://www.sintef.no/siste-nytt/forsket-pa-nasjonalpalegget/
×
×
 • Create New...