Gå til innhold

Ranger sangen over deg!


boffeeen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

5/10. Middelmådig. Hører ikke så mye på polsk rapmusikk, men fikk nesten The Flaming Lips-vibber av dama som gikk i plastballongen over landet der.

Men, for all del, over til The Flaming Lips som jeg nevnte istad, med en av låtene fra bandets nyeste plate, American Head, som kom ut ifjor høst.

 

Lenke til kommentar

Jeg antar at dette er din egen musikk. Siden du linket til en hel spilleliste så blir det den første sangen.

Bra utvalg av instrumenter og sjangerriktig melodi, mangler struktur. Det var en oppbygging, 5 minutter med melodi og så trappetrinn ned til stillhet. Det virker ut som du har funnet noe kult men har ikke funnet ut hva du vil med det. Hvor er solo? Bridge? Lead synth? Hook?

Det høres ut som en demosang til noe som kunne vært 7/10, men er bare en 4/10 inntil den får litt mer bearbeiding. Håper du forstår meg rett og ikke tolker dette som grilling. Du postet vel her fordi du ville ha feedback, og føler det er feil å gi den en karakter. Mye av potensiale og talent her, og stilig sjanger.

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Tja, ble litt for "mye, eller kanskje lite, alt på en gang. Og får liksom aldri noe tak på låta, og overøses konstant med en masse blippeti-blopp, nostalgisk videospill lyder, men uten særlig til sjarm, bare irriterende og så er man plutselig inne i en sen 90-talls trance lignende take-off, og nei, variert, men definitivt ikke min type musikk. 

Likevel, helt bånn i bøtta, var det jo ikke. Gir den en "snill":

3/10

 

Endret av Frank.N.Steen
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
:utakt skrev (På 27.5.2021 den 19.51):

Har ikke prøvd spillet, men musikken virker til å passe bra hvertfall. 🤘Kul cover. 8/10

 

 

 

Det var en fin låt, synes jeg. Det jeg likte var at den var lettsindig og hadde en fin rytme. Jeg kunne godt hatt den i bakgrunnen. Jeg gir den 7/10.

Selv foretrekker jeg ofte litt mer roots inspirerte ting, soul eller country. Og også litt rock. Her er en låt jeg liker godt

 

 

Endret av michaelhe
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...