Jump to content

Windoge

Medlemmer
 • Content Count

  23237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Windoge last won the day on February 10 2015

Windoge had the most liked content!

Community Reputation

4312 :)

About Windoge

 • Birthday 10/15/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

36746 profile views
 1. Regner med at både Kina og India har gitt klar beskjed om at forholdet til disse landene da ryker.
 2. Sant, men fant ut det var mye mer gunstig å fåhele beløpet utbetalt, og utbedre skaden selv.
 3. Fant sitatet i samme epost som de skriver at saken er ferdig og oppgjøret er klart. Hva de mener bokstavelig, vet jeg ikke.
 4. Jeg kunne reparert dette selv, men ser i mail fra forsikringsselskapet at de fleste her kanskje tok feil? Dersom det er heftelser på kjøretøyet som fremgår av Løsøreregisteret, aksepterer jeg at If, overfor kreditor(ene), nedbetaler på heftelsene med inntil erstatningsbeløpet, og at det gjøres tilsvarende fradrag i erstatningsbeløpet før det resterende utbetales.
 5. Skaden er kosmetisk. Det vil si lakkskader. Nå hadde jeg tenkt å selge bilen til fordel for elbil, så det blir jo et regnestykke, avhengig av taksten på skaden.
 6. Det er 45.000 kr igjen av billånet, og bilen er fra 2010. Må man reparere skaden, da det er pant på bilen, eller vil man kunne bruke pengene på å betale ut lånet?
 7. Hjelper lite når den ikke finner nettverkskortet.
 8. Den er skrudd på, men nå burde vel Windows klare å finne trådløst nettverk, uavhengig om antenna er tikkoblet.
 9. Ja, den er skrudd på. Det er AX200 drivere, så veldig rart at den ikke finner trådløst nettverk.
 10. Dette er en ny PC. På alle andre PCer har det vært mulig å koble til WIFI allerede i installasjonen til Windows 11. Dette skjer altså ikke her, til tross for at den skal ha nyeste Bluetooth og Wifi 6 integrert i hovedkortet. Jeg har etter installasjonen prøvd å installere de offisielle driverne fra Intel, men hverken Bluetooth eller Wifi dukker opp. Forslag til hva det kan være?
 11. HDR på disse skjermene er bare tull. Du må opp på QD-OLED eller Mini-LED for å få noe som er i nærheten av brukbar HDR.
 12. Dette er nok en av de bedre skjermene til den prisen. 1080p oppløsning på en 1440p skjerm vil nok se litt verre ut enn skjermer som er 1080p.
 13. Sløvt av Proshop. La inn min bestilling i starten av juni. Den endret seg til at den skulle sendes i løpet av noen dager når de fikk inn nye, men nå er også den endret til bestilt.
 14. Alienware sin OLED var faktisk på lager hos Proshop for et par dager siden. Noen som rakk å bestille?
×
×
 • Create New...