Jump to content

Windoge

Medlemmer
 • Content Count

  22444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Windoge last won the day on February 10 2015

Windoge had the most liked content!

Community Reputation

4014 :)

About Windoge

 • Birthday 10/15/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Må du betale fortolling på alt fra Ebay nå?
 2. Jeg skjønner ikke helt det nye opplegget fra 1. april. Betyr det at varer man kjøper fra bedrifter som registrerer seg i den nye momsordningen automatisk legger til 25%? Vil man da slippe fortollingsgebyret som f.eks Posten tar? Gjelder dette de fleste varene?
 3. Det var Xenon, og kostet meg 3500 kr å bytte begge pærene.
 4. Tror bare det er sånn det er. Skjønner ikke hvorfor kameraene på iPhone 11 får så mye skryt. I skarphet var det en stor nedgradering fra Huawei Mate 20 Pro.
 5. Skal sjekke. Det var ihvertfall ikke bruk for det før fiber ble installert, da alt gikk via coax.
 6. I går fikk jeg installert fiber, og har derfor gått over til IPTV. Problemet er at jeg mister TV-signalet etter cirka 5 minutter når jeg bruker min egen Asus RT-AX88U ruter, men signalet ramler aldri ut når jeg bruker Telenor sin. Jeg foretrekker selvfølgelig å kunne benytte meg av Asus sin, da denne er mye bedre. Noen som vet hva som foresaker dette, og hvordan jeg eventuelt blir kvitt problemet?
 7. Ikke godt å si. Denne videoen på Youtube er av samme bil som det jeg har. Det ser ut som en halogenpære? Lurer på om bilen leveres med begge deler. https://www.youtube.com/watch?v=pLqcNrETgcE
 8. Skal skifte lyspære på bilen min, men vet ikke om den har Xenon eller halogen. Er det mulig å finne ut av dette uten å skru av dekslet på hjulbuen for å ta ut lyset?
 9. Om du skal kjøpe ny PC vil sannsynligvis alle kjøre Sims etter dine krav.
 10. Du spiller i 4K med noe som tilsvarer et GTX 1070, så det er ikke akkurat rart. 1440p og 60 FPS, uten tregheter hadde vært mye bedre.
 11. Er uansett eksklusivt tilknyttet en drittbutikk på PC.
 12. Det spiller fremdeles ingen rolle. F.eks kunne man spille Mass Effect Andromeda i 10 timer, men historien stoppet på et spesifikt punkt i prøveperioden. De kunne gjort det samme i Jedi Fallen Order.
 13. Er det folk som bryr seg om dette i Norge? Vi har ikke Black Friday. Vi har Black Month, Black Week osv. Det hele ender opp i helt ordinære tilbud.
 14. Noen spill. Apex vil ikke kreve Origin.
×
×
 • Create New...