Jump to content

Windoge

Medlemmer
 • Content Count

  22754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Windoge last won the day on February 10 2015

Windoge had the most liked content!

Community Reputation

4191 :)

About Windoge

 • Birthday 10/15/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33704 profile views
 1. Det er et trådløst 2,4 Ghz headset fordi det skal brukes til spill. Bluetooth har for mye forsinkelse til det.
 2. Er det ikke bedre å ha et budsjett hovedkort med støtte for raskere ram i den billigste pakken?
 3. Jeg handler masse fra Eurodel. I morgen henter jeg ny bærearm og dempere til bilen min. I tillegg kan man få Eurodel til å dobbeltsjekke at delene man bestiller passer til din bil. Selv sørger jeg alltid for å bestille premiumdeler, men de er allikevel langt billigere enn original eller Mekonomen. Verkstedene er også overraskende villige til å skru medbragte deler, så kjøper stort sett alt fra Eurodel, selv om jeg ikke skrur selv.
 4. Det er lenge siden, men det løste seg. Jeg tok det via bedriftens tillitsvalgt, og innen kort tid fikk jeg det jeg hadde krav på. Her var det aldri snakk om å finne en jobb som betaler bedre, men å få det lønnstrinnet jeg hadde krav på etter tariff.
 5. Nettopp dette. Man står i tillegg langt fra like tettpakket på et kjøpesenter.
 6. Regjeringen er en gjeng med hyklere, og forøvrig mange av de som møter opp for å demonstrere. Her ofrer vi feiringen vår av nasjonaldagen og kulturlivet vårt for å forhindre spredning av Covid-19, men å møte opp i større samlinger for å demonstrere mot politivold i USA er greit. Toppen av idioti. Jeg er ganske sikker på at også svarte mennesker kan dø av dette viruset.
 7. Regjeringen er en gjeng med hyklere, og forøvrig mange av de som møter opp for å demonstrere. Her ofrer vi feiringen vår av nasjonaldagen og kulturlivet vårt for å forhindre spredning av Covid-19, men å møte opp i større samlinger for å demonstrere mot politivold i USA er greit. Toppen av idioti. Jeg er ganske sikker på at også svarte mennesker kan dø av dette viruset.
 8. Windoge

  Boligmarkedet nå

  Så da har vi gått fra spådommer om 30% prisras til historisk oppgang i mai?
 9. Joda, men da kunne man gitt faen fra start og beholdt jobbene.
 10. Hva skjedde med å holde avstand til hverandre oppi det her? Spesielt land med stor spredning, for eksempel USA, med New York som episenter. Er det så viktig å demonstrere at flere må dø av virus?
 11. For noen uker siden var det så viktig å opprettholde avstand for å begrense spredningen av viruset, spesielt i land som USA. Nå er alt glemt, og fokuset er nå å samle seg i størst mulig folkemengder for å demonstrere.
 12. De fant dårlig annleggsflate mellom fôring og traversramme som kan medføre at det glipper ved avfjæring. Laget rissemerke på fôring og smurt opp med fett står det. Kom på 4700 kr. Lyden er der fremdeles.
 13. Dette var trist å lese. Har selv en far som fikk sin kreftdiagnose gjennom en tilfeldig blodprøve som ikke hadde sammenheng med symptomer på sykdommen. Som PC-entusiast fulgte jeg John Bain sin utvikling ganske nøye. Han var tilsynelatende veldig positiv hele veien, og taklet det hele ganske bra. Lykke til med videre behandling. Hilsen en annen forumveteran.
 14. God anmeldelse. Fint at du holder deg produktiv i påvente av behandling på sykehuset.
 15. Om den funker? De er ikke et bruktmarked.
×
×
 • Create New...