Jump to content

Windoge

Medlemmer
 • Content Count

  22653
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Windoge last won the day on February 10 2015

Windoge had the most liked content!

Community Reputation

4105 :)

About Windoge

 • Birthday 10/15/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33368 profile views
 1. Ja, men media prøver å skape usikkerhet der de kan.
 2. Blir du ikke immun så er det vel også bare å glemme en vaksine? Du må uansett forvente at media griper tak i den pessimismen som er å spore.
 3. Ja, men vil ikke folk være mer spredt om de får dra på hyttene? Argumentet for dette var at folk ikke skulle ta viruset med seg til småkommunene, men nå forbudet opphever snart uansett.
 4. Fordi det som alt annet mangler planlegging. De kunne heller spredd befolkningen på hyttene.
 5. Tiden vil vise. Sverige kommer seg kanskje bedre økonomisk ut av dette, samt fortere. Joda, det blir å koste liv, men når nesten 9000 barn under 5 år dør av sult hver dag uten av vi snur verden opp ned av den grunn, så står de sikkert denne av.
 6. På bakgrunn av at hun sier det? Sykdommen går opp og ned. Svært mange blir syk, tilsynelatende frisk, så syk igjen. Det er allikevel det samme viruset, ikke nødvendigvis at man er smittet to ganger. Edit: Om du faktisk hadde giddet å lese artikkelen fikk hin ørebetennelse andre gangen. Dagbladet, really..
 7. Jepp, her er det bare å innse at Covid-19 blir å utrydde menneskeheten slik vi kjenner den.
 8. Joda, men andre artikler vil også peke den andre veien.
 9. Nei, det har vært en stund. Tviler på at det er hjullageret. Da ville vel lyden vært tilstede når jeg kjører fremover også? Den kommer altså når jeg rygger veldig sakte.
 10. De sa på TV2 nyhetene i dag at den svenske taktikken viser seg å fungere.
 11. Jeg får en skikkelig høy metallisk hylelyd fra venstre fremhjul når jeg rygger. Det spiller ingen rolle om jeg holder bremsen inne, men lyden blir verre av at jeg trykker bremsene litt inn. Lyden kommer kun når jeg rygger. Forslag?
 12. Da mister jeg troen på menneskeheten. Men vi har fremdeles stoppet bylivet i helgene, flyreiser, konserter og diverse kulturarrangement. Tror det er viktig for å fortsette trygt. Kjøpesenterne gir stor plass å boltre seg på, og vi er kommet dit vi er i dag med åpne sentere.
 13. Særdeles mange ville sagt ja. Føler jeg er en av de få i denne tråden som støtter en åpning av samfunnet.
 14. Tja. Vi kunne ha ventet og sett hvordan det påvirket Danmark først.
×
×
 • Create New...