Jump to content

Windoge

Medlemmer
 • Content Count

  22789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Windoge last won the day on February 10 2015

Windoge had the most liked content!

Community Reputation

4234 :)

About Windoge

 • Birthday 10/15/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33919 profile views
 1. Ikke usannsynlig det. Tror lønnstrinn 6 ligger på cirka 34.000 nå. Tilleggene er også veldig gode, og de ble enda bedre i årets oppgjør.
 2. Det har tydeligvis ikke noe med det trådløse nettverket å gjøre. Testet akkurat med kabel, og nøyaktig det samme skjer. Hastigheten skyter opp til 50 mb/s, og synker deretter til 30 mb/s og holder seg stabilt der, mens jeg på den andre PC-en får full hastighet på 64 mb/s, uavhengig av kabel eller trådløs. Jeg har også testet med forskjellige rutere.
 3. Allikevel finner de det nødvendig å kalle det verneplikt.
 4. Jeg har en 500/500 linje som jeg sliter med hastighetene på. Jeg har to stasjonære PCer, men kun den ene er påvirket. Begge PCene har Wifi 6 nettverkskort som er tilkoblet en moderne Asus Wifi 6 ruter. På den ene PCen får jeg konstant 64 mb/s i nedlasting, mens på den andre PCen går den mot 50 mb/s, deretter daler den ned til 30 mb/s og blir der. Noen ganger stopper nedlastingen helt opp, før den skyter tilbake til 50 mb/s og går ned til 30 mb/s igjen. Enhetene er i kort avstand til hverandre. Driverne er oppdatert på både ruter og klienter. Kabel er ikke et alternativ.
 5. Er det noen her som har så lydtette kabenitter som overhodet mulig å anbefale?
 6. Tror dere det blir stor forskjell på RTX 2080 Ti og 3070? Ser jeg klarer å huke tak i 2080 Ti lokalt til 4500 kr. Fristende, men spørs.. Hvordan er det feks å reklamere til Komplett på et kort som er overtatt med kvittering?
 7. Er det veldig sannsynlig at de av oss som ikke er først ute må vente til over nyttår på grunn av etterspørselen?
 8. Har prøvd å prute på flere av disse skjermkortene, men de går fremdeles unna for 6-7k. Må være mye manglende kompetanse på FINN.
 9. Sure nyheter for alle som allerede hadde sitt 2080 Ti liggende til salgs på FINN for 10k. Kanskje på tide å gå ned 6k og prøve på nytt.
 10. Tror Cyberpunk er noe de fleste blir å oppgradere til i hvert fall.
 11. Til ubrukelige priser. Hadde aldri gitt mer enn 4000 kr for et 2080 Ti etter i dag.
 12. På tide vi fikk en reell oppgradering i ytelse.
 13. Hadde utviklerne vært din venn, så hadde de gitt Steam/Epic mellomlegget til deg. Mer penger til utviklerne? Når selskaper som Ubisoft, Activision og EA allerede bader i penger, hva får du som forbruker igjen av at de får mer penger? Disse pengene havner i lommene på sjefene, ikke på spillutviklerne. Det er uansett begrenset hvor lenge Epic sine investorer ønsker å tape penger på å betale seg til eksklusive spill og utvikle butikken. Jeg blir ikke overrasket om de i løpet av neste år velger å trekke seg godt tilbake når det gjelder butikken.
×
×
 • Create New...