Jump to content

Pizza3333

Medlemmer
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

184 :)

Recent Profile Visitors

2224 profile views
 1. Var det en ting spill-verden trengte mer av var det akkurat battle royale spill
 2. Det er ingen som sier at grafikk & kompleksitet må til for å lage bra spill. Han referer til AAA spill. Hvor det er skyhøye forventninger, både fra spillere & kritikere. Alle utviklere pusher for å lage et best mulig spill innenfor de rammene de har. Har man dårligere grafikk enn konkurenten henger man allerede etter.. Er vel bare å bruke Sonic filmen som eksempel her..
 3. Mixer suger balle, kom ikke som et sjokk akkurat..
 4. Det går ikke utover launch & utsetter heller ikke presentasjonen nevneverdig. Det skaper god reklame & 'mer engasjament rundt spillet. Det er win win for CDPR. Men man må huske at det er en markets strategi. Dem kjemper ikke en politisk kamp men om pengene dine. Det er jo uansett krig & elendighet over hele verden til en hver tid, det virker ikke til å ha stoppet spill før..men dem er jo heller ikke økonomisk i målgruppen så da er det vel ikke så viktig..
 5. Så meget engasjerende ut. Skal ha cred for fantastisk grafikk & dialog også. Kan fort bli 'årets bil spill 2003' det her!
 6. Tenkte jeg skulle kjøpe Mafia II når det kom på billigsalg igjen, da var jo det bare å drite i. Da man kun kan kjøpe definitive edition. Plukker nok unasett opp Mafia I. Skjønner ikke helt hvorfor dem bryr seg om 3eren, det var jo mektig dårlig.
 7. Juksere har jo hatt fritt spillerom i flere år, neppe noe større problem enn det alltid har vært.
 8. Jøss! Bare måneder etter Modern Warfare så lager de en oppfølger, gleder meg som en unge! Gikk fort!!
 9. Nå bruker gjerne esport spillere det de blir betalt for (sponsor avtaler el.) Sier ikke at BT headset er bedre, men å bruke dette som pekepinn blir litt feil.
 10. Dette er jo litt som å si at man trenger Porsche til millionen bare for å kjøre til jobben. Jeg betalte 3500,- for VR for 2 år siden med full setup. Hopp over om du ikke spiller VR titler. Enkelt & greit. Da er det ikke for deg.
×
×
 • Create New...