Jump to content

Pizza3333

Medlemmer
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

626 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. For min del, sosialister & ultra konservative nisser. Begge har sterke meninger hvordan andre skal leve sitt liv. Det er alltid enten eller- hvor sunn fornuft & logikk blir satt sist.
 2. Siden du sier du ikke kan jobbe, er du uføretrygdet? Altså noe du kan tjene litt på, på si?
 3. @Dårligvalgavmenn Stiller spørsmåltegn ved det brukernavnet der? Greit du er alenemor med dårlig råd, men du er ikke offeret her. Dessuten er dette noe du allerede får substitutter for. Det er ikke hans skyld at du sliter økonomisk. Betal tilbake det du skylder. Hvis han går videre med dette kan jeg garantere deg at du står igjen som tapende part. Du har to alternativer, si opp kontrakten. Eller håpe at han kan gå med på en betalingsplan, noe jeg hadde sagt blankt nei til med den "meg-holdningen" der. Dette er ikke dine penger.
 4. https://www.reuters.com/world/us/exclusive-former-republicans-democrats-form-new-third-us-political-party-2022-07-27/ https://www.axios.com/2022/07/28/andrew-yang-forward-party-merger?utm_campaign=editorial&utm_medium=social&utm_source=twitter Nytt parti på trappene.
 5. Skulle nesten tro jeg snakket om en helt annen kommentar. Forstår du virkelig ikke hva jeg reagerer på? Samme ovennevnte taktikk gjentar seg gang på gang i bla. denne tråden. Russland, Nazi, Breivik.. Det er vanskelig å ha en reel diskusjon når man er mer opptatt av å svartmale enn å delta i selve diskusjonen. Jeg husker ikke helt om det var i denne tråden eller en annen, men fordi jeg ikke "støttet" woke & dens delusjonære syn på biologi støttet jeg (ufrivillig) Russland. At jeg som jobber i helse sektoren ikke aksepterer tusen forskjellige kjønn; På samme måte som jeg ikke forteller ingeniører hvordan de skal bygge bruer, så skal tilfeldige personer, hovedsaklig fra diverse sosiale medium belære meg om biologi? Blir jo like latterlig som å mene at du passivt støtter Nord Korea eller Soviet. Bidrar nada til diskusjonen & blir egentlig kun en pisse konkurranse i å klistre mest mulig dritt på den andre personen.. ..Nå handler denne tråden hverken om Nord Korea eller biologi, men poenget er at man fint kan gjøre et argument uten å sette merkelapper..
 6. Nå er det altså snakk om kommentarer elleve år tilbake, ikke aktivt her i dag som du tidligere påsto? Hva med å slutte å henge falske merkelapper på andre som har litt andre meninger enn deg selv? Du har noen forutinntatte holdninger som ikke ligner grisen. Mao det er ingen her som forsvarer Breivik. I rest my case.
 7. Kjenner til problemstillingen. Av erfaring blir det ikke noe bedre. Kan være fint en stund, også flytter nye inn..så er man i gang igjen.
 8. @Red Frostraven Nei, selvfølgelig er det mennesker som støtter ABB. Jeg har ikke sagt annet. Var det dog støtte erklæringer i diverse sosiale medier skrevet av Nordiske statsborgere etter angrepet, så ille at det måtte tas ned? Nei. Kanskje, bare kanskje..skulle det vært tatt et oppgjør med Islam også? Jeg har vokst opp i en kristen familie, så jeg vet hva det vil si. Det har selvfølgelig formet meg, og jeg er i dag totalt anti religion. At kvinner ikke skal kjøre bil, at homofili er en synd det strider mot alt jeg står for. Så å forsvare Islam & samtidig stå for individuelle friheter er ikke mulig. Du sa det var mennesker her på forumet som forsvarer Breivik, jeg spør igjen, hvem?
 9. Dette handler ikke om fremmedfrykt; men om konkrete eksempler rettet mot religionen. Det er vel på sin plass å diskutere Islam når uskyldige blir skutt ned i Allah sitt navn. Jeg syntes jo alt annet høres meget selektivt ut. Terrorsiktene ble hyllet i sosiale medier etter angrepene, hvem i Norge hyllet Breivik etter 22 Juli? Hvis det kun er snakk om et fåtalls ekstremister, hvorfor var det da så mange støtte erklæringer; er det muslimske miljøet pil råttent? Jeg tenker tiden for et oppgjør med Islam er på sin plass, hele det religiøse fundamentet er bygget på en bakvendt tankegang. Islam, kristendom eller hva det måtte være. Hvorfor er Islam fredet? En større prosent av muslimer ønsker Sharia lov. Er dette forenlig med vestlig kultur? Er jeg idioten, fordi jeg ikke ønsker at homofile skal bli steinet? Kritikere av Islam risikerer å bli drept, det har vi sett eksempler av i England & Frankrike. Sist her i Norge når SIAN ble kjørt av vegen, for å brenne en bok? Hvilket år lever vi i? Og nei, jeg støtter ikke SIAN. Og sånn seriøst hvem her forsvarer Breivik? Det vil jeg gjerne ha noen konkrete henvisninger til. Ikke du ønsker strenge grenser, så da er du Breivik type logikk.
 10. Saken handler om en Jihadist, i Norge. Virker som enkelte jobber overtid for å diskutere alt mulig annet enn akkurat Islam. Også skal man aktivt sjikanere & brunbeise de som retter den minste kritikk mot Pride. Men når man retter den mot de som faktisk ønsker å skade homofile, nei da er man rasist.. Skjønne det den som kan? For høyresiden i Norge er i mot Islam. At man drar paralleller betyr ikke nødvendigvis at det er det samme. Jeg er ingen fan av kristen-konservatisme eller religion overhodet. Så jeg skjønner ikke hvorfor dere drar det opp, kan dere ikke heller holde dere til sak? Den "men hva men?" Blir for dumt. Jeg skjønner at politikere gjør det for å lure seg unna, men i et diskusjonsforum? Da skjønner jeg egentlig ikke poenget med å kommentere. Det holder simpelthen ikke vann, det er debattering & logikk på laveste nivå. Så kan man se, hvem er det som kommer med disse ytringene? https://www.tv2.no/nyheter/14905559/ https://www.memri.org/tv/palestinian-islamic-scholar-yousef-islam-gays-rooftops-stoned-abomination-sodom Også når muslimer utgjør hva? sånn 4-5 % av befolkningen? Prosentvis er de langt større en hva fundamentalistiske kristne er. Selv om dette egentlig er totalt irrelevant. Islam er tydeligvis fredet for enhver kritikk. Synd vi ikke har lært.
 11. Blir jo litt som å sammenligne Støre med Jinping. På samme måte som det er forskjell på sosialdemokrati & kommunisme. Er det også forskjell på høyre-ekstremisme & konservatisme. Churchill var jo konservativ & anti kommunist. Men han var ingen Nazist. At man skal drive å kaste alle på høyresiden i samme bås hele tiden er en fryktelig uvane, det er ikke Star Wars, hvor den ene siden er utelukkende ond & den andre utelukkende god. Debatten handler ikke om JP i det hele tatt. Hvis vi heller kunne ha fokusert på Islam istedenfor å hele tiden deflektere på alt mulig annet vås?
 12. At man i det hele tatt har dratt inn JP som syndebukk i denne debatten er helt absurd. Det er billige forsøk på å styre oppmerksomheten bort fra det virkelige problemet.
 13. Sylvi Listhaug hadde også noen gode poeng vedrørende denne saken. https://www.tv2.no/a/14905149
 14. Enkelt & greit, NEI. Flagg brenning, bok brenning el. er en del av vår ytringsfrihet. Blir jo veldig diffust hvis enkelte flagg skal være fredet, og andre ikke. Så lenge det ikke er andre sin eiendom vel & merke.
×
×
 • Create New...