Jump to content

Pizza3333

Medlemmer
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

273 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så feil kan man ta Var flere prognoser på 1%, skuffende med kun 0.2% som ble det endelige resultatet. Får håpe libsa kommer sterkere tilbake!
 2. Hvorfor har da Norge sendt hundrevis av millioner av kroner til Hamas? Som igjen blir brukt til å finansiere terror? FRP klarte å få igjennom millionkutt ,men med AP tilbake i regjering frykter jeg at bistanden til Palestina igjen vil øke. Norge er ikke nøytrale, overhodet! https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/6paOL/70-mill-fra-norge-til-hamas https://www.dagen.no/meninger/hamas-krig-mot-israel-finansiert-av-norge/
 3. Har du egen boks eller er du koblet på wifi fra naboen (over?) sin ruter?
 4. Jeg har hele tiden vært imot krigføring i midtøsten. Så jeg skal selvfølgelig ikke forsvare høyre eller andre som støttet invadering. Men tilbake til nåtid, hvorfor støtter venstresiden Hamas/Palestina? Et land som verken står opp for menneskerettinger, likestilling, bedriver terror? Nå som vi akkurat har unnagjort 20 års markeringen for 11. September. Noen som husker denne? Mens verden sørget, feiret Palestinere.
 5. Listhaug er utdannet adjunkt så så ille står det nok ikke til Nå handler jo denne tråden hovedsaklig om venstresiden, så det å skylde på whataboutism blir billig. Det er jo naturlig at både venstre & høyresiden blir omtalt om hverandre. Sosialistene i Norsk politikk bygger sterkt på naivitet. Statsbudsjettet går hundrevis av milliarder i underskudd, subsidiert av oljeinntektene. Samtidig vil forventede statlige utgifter øke drastisk i det vi går inn i tidenes eldrebølge. På toppen av det har ikke Norge bærekraftig befolkningsvekst. Vi har negativ fødselsrate, det fødes for få barn til å dekke gapet mellom statens inntekter og utgifter, og mer enn hele pensjonsfondet er lovet bort i fremtidige pensjonsutbetalinger. Norges sparebøsse er i praksis allerede tømt. Men likevel vil venstresiden bruke hundrevis av milliarder på både innvandring & klimatiltak som kun vil føre til at Norge vil bli et fattigere land. Norge blir kjørt til grunnen, samtidig som det blir lovet om et grønt euphoria hvor alle lever i harmoni? Realiteten er jo en helt annen. Venstresiden støtter også hamas, som er en terror organisasjon. Oljen skal bort...Det kan ikke bli mer naivt. https://www.midtnorskdebatt.no/meninger/kronikker/2020/06/22/Er-Norges-innvandringspolitikk-bærekraftig-22097807.ece https://www.dagbladet.no/nyheter/moxnes-nekter-a-innse-at-sosialismen-har-fort-venezuela-mot-avgrunnen/70737546 https://www.nettavisen.no/okonomi/gigantisk-klimaprosjekt-slaktes-vanvittig-pengesloseri-uten-klimaeffekt/s/12-95-3424025538 https://www.dagen.no/okategoriserade/norge-stotter-terroristene/
 6. Vil dele denne: https://fb.watch/7YOM0sbiZJ/ Tanker? Ser den type oppførsel veldig ofte, mye stigma rundt partier på "høyresiden". Men skal ikke lærere være nøytrale da? Jeg syntes FRP har ryddet bra i rekkende. De slår hardt ned på rasisme & annet tull. Listhaug har vært meget god i debattene, hvis ikke best. Skarp & tydelig. Lysbakken også forøvrig. Men likevel så skal FRP svartmales for alt det er verdt. "Høyreekstremister, konspirasjonsteoretikere" lurer litt på hvor det kommer fra? Hvor, i hvilken debatt har Listhaug vært i nærheten av noe av dette? Personlig syntes jeg FRP faktisk fortjener en del ros for hvordan partiet er den dag i dag
 7. Pizza3333

  Sprøyteskrekk

  Jeg hadde ekstrem sprøyteskrekk som barn, men det er verre ting som skjer i verden & fant meg i det. Er dog livredd for å fly. Vi strever alle med noe, terapi er vel det eneste som jeg kan foreslå. Fobier er jo ikke rasjonelle, selv om du vet det ikke gjør vondt, eller er noe farlig. Du kan velge å ikke få bedøvelse hos tannlege. Edit:
 8. Kjøp Toyota eller Mazda, de som er best mtp. driftssikkerhet. Mazda har litt bedre kvalitet på materialer, bedre lydsystem, men koster samtidig litt mer. Sverger selv både til Lexus & Mazda. SAAB også forøvrig, men de er både gamle & ukurante i 2021.
 9. Pizza3333

  Hund i sameie

  Det jeg frykter er at dette til slutt går ut over hund i form av avlivning, da sitter du igjen som den store stygge ulven uansett. En annen løsning som ikke er nevnt, som kanskje kan funke. Hva med å tilby å passe hund når nabo er lenge borte? Slik at den får roet seg, kan jo kanskje være hyggelig for alle parter også? så sant dere liker hund
 10. Støtter den. Det jeg også mener at mange trenger litt start hjelp, ikke bare mtp jobb, men der problemet mange ganger ligger; i en selv. Vil tippe at en veldig stor prosent av uføre i dag hadde kommet langt med både terapi & litt fyskisk aktivitet. Jeg kjenner fire i dag som er uføretrygdede, hvorav to er ung ufør. Pluss en til som er i gang med å søke. Min onkel kan absolutt ikke jobbe, da han har hatt episoder med psykose pga. feil-medisinering, og et traumatisk dødsfall som gikk kraftig inn på han & resten av vår familie. Resten er selvforsynt. Og alle blir bare verre av å sitte hjemme, hvor staten subsidierer med penger som igjen går til øl, cola, røyk, you name it. Det er en ond spiral, og har du først blitt stemplet som ubrukelig så oppfører du deg likedann. Upopulært å si men mange uføre er rett & slett late.... Mens de som faktisk er ordentlig syke nesten må be på sine knær. Staten er den store stygge ulven, de ser ikke personer, løsninger, de mangler rett og slett kompetanse. Man må gjøre ting selv. Fint at noen yter, men det der kan jo høres ut som staten faktisk utnytter situasjonen?
 11. Jeg bruker aldri talestyring når jeg kjører bil, så der vet jeg ikke. Min OP ringer mine kontakter om jeg ber dem om det, hva sier du? hva slags språk?
 12. Du mister nok ikke trygda uansett hvem som måtte vinne valget. Som nevnt så er vel enten Rødt eller SV best valg for deg. Uansett så mener jeg at ganske mange uføre i dag faktisk kan jobbe, mange kunne kommet ut i arbeid hadde dem bare fått tilstrekkelig hjelp & litt tilrettelegging. Jeg er selv diagnostisert med både angst & depresjon, man blir ikke bedre av å sitte hjemme. Og mange som sliter med fysiske lidelser som sukkersyke eller dårlig rygg, bekken etc. er ofte selvforsynt pga overvekt, som igjen er et resultat av psykiske lidelser.. Jeg sier dette på et generelt grunnlag. Hos NAV/staten får man ikke hjelp overhodet
 13. Når jeg hadde Samsung & Sony så ble batteri svært dårlig etter noen få oppdateringer, både min S3 & Z5 ble svært varme & holdt kun noen fåtalls timer. Min OnePlus 6 har holdt meget bra, etter 3.5 år med mye bruk. Bytter nok om et halvt års tid til en ny OP eller Pixel. Ren Androi har vært en fryd kontra alt annet, inkludert Apple. Fortsatt svært raskt & batteri levetid er fortsatt innenfor rimelighetens grenser Bytter man ofte har man kjøpt feil mobil.
 14. Gikk vel en dokumentar om dette for en tid tilbake. Mener å huske at fetteren fikk ny identitet fordi ingen ville ansette han? & at familien fortsatt tviholdt på at han var skyldig. Håper han kan få livet sitt tilbake & en klekkelig erstatning av den Norske stat!
×
×
 • Create New...