Gå til innhold

Undified

Medlemmer
  • Innlegg

    307
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om Undified

  • Bursdag 30. okt. 1991

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

5 775 profilvisninger

Undified sine prestasjoner

140

Nettsamfunnsomdømme

  1. Se hva tingene du har går for på Finn.no, Ebay.com, old.reddit.com/r/hardwareswap (De har også egne for EU og UK), forskjellige Facebook markedsplasser. Det er gjerne på de markedsplassene som bare handler hardware at du vil finne de som er spesielt interessert i akkurat DEN modellen NY. Kjøper betaler selvsagt frakt. Det kommer selvfølgelig helt an på hva tiden din er verdt og/eller du syns det er interessant å la delene finne en ny entusiastisk bruker. 👍
  2. Jeg ville jo prøvd å selge disse eldre delene til noen som kanskje samler på slike antikke deler (spesielt uåpnet), planlegger et prosjekt med akkurat disse nostalgiske delene. Jeg vil du tro du kan få en grei pris ved å finne den rette kjøperen. Så kan man legge pengene inn i ny/«ny» maskin med bedre ytelse. Man kan finne mye bra brukt, hvis du har en del erfaring med det, men PSU og lagring ville jeg kjøpt nytt. Hvis du ønsker å bygge flunkende nytt, er det jo en greit tid nå, historisk, samt nyttårs og romjuls-salgene. Hadde jeg lagt ned like mye tid til gaming som før, hadde det nok blitt RTX 4090. Mest for pengene hvis man har resten av systemet på plass. Men men, plukket selv opp et brukt RTX 4070, så det blir et greit sted opp fra RTX 3060. Det er jo mye snakk om at 12GB begynner å bli på kanten allerede. Er litt bekymret for den selv, da jeg spiller på 4K (DLLS, FSR) med 60hz-tv. Stort sett singleplayer-spill fra sofaen. Jeg får heller bare bite i det sure eplet om det skulle vise seg at det ikke er nok til mitt bruk i noen år til. Det ryktes jo om RTX 4070 Super, 4070 Ti Super og 4080 Super i Q1 2024, med mer videominne. Hvem vet. Uansett, det vil nok koste enda mer.
  3. Tror dere vi får gode prisavslag på 4000-serien denne black-friday/week/cyber-monday? Jeg skal til å bestille et kort nå, men så tenker jeg på om jeg vil angre. Jeg tenker på avslag større enn 5-7%.
  4. Hvorfor er prisene så hemmelige denne gangen? jeg syns vi har fått sett prisene før release på de fleste korta...🤬
  5. Mener dere altså at 7900 XTX vil havne på 15-16 lapper her? 😔 Jeg håpte mer på 12990 😢 De ekstra tusenlappene gjør det bare mer fristende å hoppe til en 4090.
  6. Tror dere det vil komme kort til rundt 20-21k de neste ukene? Syns veiledende pris er dyrt nok...
  7. Slik det ser ut nå er Nvidias egen 4090 FE det minste kortet. Hva er den beste måten å skaffe FE på her i Norge?
  8. Vil ha den inn i A4H2O'en min...
  9. Ingen 4090 under 32,2 cm?
  10. Hvis jeg forstår riktig så blir 4090 holdt igjen av selv de beste cpuene på markedet i dag 😁
  11. Man er litt kulere hvis man kjøper OC da.
  12. Jeg tror man må ha produktet i hus før man kan selge. Holder ikke med en bestilling...
  13. Går jo rykter om at det er svært få kort tilgjengelig sånn totalt sett i dag...
×
×
  • Opprett ny...