Gå til innhold

MadSky

Medlemmer
  • Innlegg

    208
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MadSky

  1. Heisann. Har i det siste prøvd meg på noen låter innenfor ambient relaxation, men tror denne siste endte mer innenfor klassisk popish. Er spent på om dette faller i smak? Får du assosiasjoner til noe når du hører låta? Og hvilken sjanger mener du dette tilhører?
  2. Når man finner lange hår i ferdigmaten. Jobber de uten hårnett, eller putter de bare hele mennesker oppi kjøttkverna?
  3. Her ramlet videoen ut i starten av innlegget, oppdatert med riktig adresse nå.
  4. Imponert! ☺️ Første utkast av den var tatt opp i 2006, det stemmer det. Versjonen som ligger ute nå på Spotify og Youtube er en nyinnspilling fra 2021.
  5. Takker 😊 Du har helt rett. Når man setter sammen diverse klipp fra nettet blir det fryktelig vanskelig å lage en handling av videoen. Det eneste jeg gikk etter i denne var stemning og følelse. Disse klippene passet til låta stemningsmessig, ikke så mye mer enn det. Noe sårbart, upolert men samtidig sterkt. Får se om jeg prøver meg på å filme noe på egenhånd etterhvert. Handling ville gitt det hele mye mer mening, absolutt 😂
  6. Takker @Sidekick 😊 👍 Hmm.. tro om diskusjon.no har vervepremie? I så fall deler vi den 😂
  7. Heisann 😊 Har prøvd meg på min andre musikkvideo noensinne. Denne er snekret sammen med gratis klipp fra pexels.com, men har prøvd å finne klipp med en stemning som matcher låta. Vad tycks?
  8. Takk for tilbakemelding 🍺 😊 Føler selv det blir en del repetisjon ja, men var begrenset med klipp innenfor denne serien, skulle gjerne hatt flere å velge mellom 😅 Får se hva jeg gjør til neste video, er en ny rundt hjørnet 🍺
  9. Takk! Og ja, mastringen står jeg for selv, med god hjelp av Ozone. Har aldri vurdert å ta på meg mastringjobb for andre, men hadde jo vært morsomt å prøve 🙃 Tidligere har ikke musikkvideoer vært så mye i fokus for min del, men ser at man når lengre på nett med levende bilder. Det som er vanskelig er å få det til å se bra nok ut. Der føler jeg andre gjør en bedre jobb bak kamera enn meg selv, og der kommer gratisklipp inn i bildet. Det skal vel og merke redigeres og settes sammen til noe fornuftig også. Hører rykter om at penger kommer fra Spotify, men har ikke sett noe til dette enda 😂
  10. Heisann. Lager musikk på hobbybasis, og har nå gjort et forsøk på å snekre sammen en musikkvideo til ei av låtene mine. Har lenge fundert på hvordan man skal gå fram for å få det til å se ok ut. Mobilkamera? (Det kommer ikke til å se bra ut...) Betale for produksjon? (Dyrt, har ikke midler til sånt...) Så har landet på i gi gratis videoklipp fra internett et forsøk. Dette er klipp som er delt gratis og kan brukes fritt for alle og enhver. Har snekra sammen denne videoen, og synes resultatet ble helt ok, men vil gjerne høre hva du synes, og om dette ser greit ut?
×
×
  • Opprett ny...