Gå til innhold

Kunder på jobben din!


RMNZR

Anbefalte innlegg

Enig, jeg pleier stort sett å ha meg sekk når jeg handler, og den sekken er stort sett alltid full av bøker, pc osv. Derfor trenger jeg åpenbart alltid pose, selv om jeg åpenbart har sekk.

Det er derfor man selvfølgelig skal spørre slik:

 

Selger: Er sekken din full?

Kunde: Hæ?

Selger: Er sekken din full, eller ønsker du en pose?

Kunde: Ja, jeg fylte sekken med varer her inne, HEHE (hvis kona er med: HEHEHEHEHAHAHEHEEHE... HEHE)

Selger: Hehe, du trenger pose altså..

Kunde: Hehe

(Kona: Hhihi)

 

 

Alternativt forløp:

 

Selger: Er sekken din full, eller vil du ha pose?

Kunde: Ja, selvfølgelig trenger jeg pose, sekken er full av dokumenter (himle med øynene)

Selger: Da skal du få pose vet du.. (overdrevet smil)

Kunde: .....

 

Dette er bare slik jeg tenker meg at forløpet ville sett ut. Kunde én er en mann i slutten av 50 årene eller eldre, som regel sammen med kona i butikken. Kunde to er en mann på 35+, yrkesaktiv, alene i butikken og tilsynelatende for travel til å prate med mindreverdige.

Oppfordrer folk til å prøve og dele erfaringer, skal hvert fall teste det neste gang jeg er på jobb :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selger: Er sekken din full, eller vil du ha pose?

Nei, sekken/bagen min er ikke full, men hva så? Hva jeg har oppi den har ikke selger noe med, så fremt jeg ikke er mistenkt for å stjele. Jeg legger ikke matvarer osv sammen med nettbrettet, dyrebare dokumenter og så videre.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Ser det der hver jævla gang jeg er ute og flyr. Jeg henter billetten og ser hvilket sete jeg har fått, og jeg vil tro de fleste andre også har fast plass. Likevel, hver eneste gang gaten åpner strømmer folk til som sild i en tønne. Tror de flyet vil dra uten dem? Tror de folk vil stjele plassen deres? Har aldri skjønt det der. Flyet er trangt nok som det er, så jeg foretrekker å vente så lenge som mulig før jeg går ombord. Ikke fanken om jeg vil være den første til å gå inn, så jeg må reise meg for andre som skal forbi, strever med bagasjen og alt det der.

 

Tror det er én gang jeg ikke har fått plass til bagasjen i hyllen over meg, men da kom en hyggelig flyvertinne og hjalp meg å finne plass til den litt lengre fremme i flyet. Og tro det eller ei, men jeg kom meg faktisk ut av flyet også uten problem - med bagasje, til og med - da det landet på rett flyplass til rett tid.

På lange, interkontinentale flyturer foretrekker jeg å vente så lenge som mulig med å boarde. Sitter gjerne i loungen før boarding, og det er mye hyggeligere atmosfære der enn ved gaten. Sjeldent problemer med bagasjeplass heller, og når man skal sitte 12 timer i setet uansett er det greit å slippe den ekstra halvtimen.

 

Men når det er innenriksflygninger eller korte turer til f.eks. København pleier jeg å boarde tidlig, og da er det bare å ta ut hodetelefoner, iPod og avis, og slå seg ned. Velger alltid vindu på innenriks, så da er det bare opp med avis og på med musikk. Jeg er ikke spesielt interessert i å risikere å måtte sjekke håndbagasjen min ved gate, og heller ikke å få den plassert langt foran eller bak. Vil ha den like ved meg så jeg får pakket sammen alle småsakene mine med en gang vi står på gate så jeg er klar med en gang dørene åpner og kan komme meg raskt ut av flyplassen eller til neste gate eller loungen hvis jeg skal videre.

Dessuten er det fullt og bråkete ved gaten, så å vente der ute er ikke spesielt gunstig det heller. Da setter jeg meg heller på et litt mer permanent sete og finner komforten enn å vente lengst mulig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men når det er innenriksflygninger eller korte turer til f.eks. København pleier jeg å boarde tidlig, og da er det bare å ta ut hodetelefoner, iPod og avis, og slå seg ned. Velger alltid vindu på innenriks, så da er det bare opp med avis og på med musikk. Jeg er ikke spesielt interessert i å risikere å måtte sjekke håndbagasjen min ved gate, og heller ikke å få den plassert langt foran eller bak.

Håndbagasje skal vel plasseres under setet foran, eller i kurven på seteryggen foran deg? Det er derfor det kalles håndbagasje. Man holder det i hånden.

Lenke til kommentar

 

Men når det er innenriksflygninger eller korte turer til f.eks. København pleier jeg å boarde tidlig, og da er det bare å ta ut hodetelefoner, iPod og avis, og slå seg ned. Velger alltid vindu på innenriks, så da er det bare opp med avis og på med musikk. Jeg er ikke spesielt interessert i å risikere å måtte sjekke håndbagasjen min ved gate, og heller ikke å få den plassert langt foran eller bak.

Håndbagasje skal vel plasseres under setet foran, eller i kurven på seteryggen foran deg? Det er derfor det kalles håndbagasje. Man holder det i hånden.

 

http://www.sas.no/alt-om-reisen/bagasje/handbagasje/

Endret av ^fmj
Lenke til kommentar

Å hei blondie...

 

Hadde nettopp en kunde som skulle betale litt over 300,- for øl og cider. Vi tar ikke kredittkort her enda, men når denne frøkna fikk "ikke godkjent" på debetkortet sitt, så tok dro hun frem et visakort fra BankNorwegian, et rødt sådan, noe som sier meg at det er kredittkort. Hun setter kortet i terminalen, og som jeg allerede visste så fikk hun "ikke akseptert".

 

Jeg spør om det er et kredittkort (jeg har akkurat samme kort selv forøvrig), noe hun nekter for.

 

"Det er jo bare et vanlig visakort".

 

Jeg prøver å forklare henne at det er et kredittkort. Pengene blir ikke trukket rett fra konto, hun betaler på etterskudd på det kortet.

 

"Ja, men det er jo et visakort. Tar dere ikke visa?"

 

Igjen må jeg forklare at det er et kredittkort, og vi tar ikke kredittkort på terminalen her enda. Løsningen ble at hun ga meg en 50-lapp og tok resten på det andre kortet. Ikke noe stort problem, men gud hvor vanskelig kan det være da?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg fly selv igår og som alltid når belteplikten forsvinner hopper alle opp og drar ut bagasjen sin før de begynner å trøkke seg mot døra. Det blir etterhvert så fult i midtgangen(e) at folk må stå ved setet sitt. Da gnur de hodet opp i taket for der er jo ikke plass, gjerne sku enda mer på sidemannen for å komme nærmere mølja. De kaster seg gjerne over andre for å få tak i sin bagasje. Så åpner døra og man løper ned unger og flyvertinner for å komme seg ut. Så løper man bort til døra og kommer først i passkøen. Så løper de videre for å VENTE i alle fall 10 min på bagasjen. Det henger ikke helt på grep spør du meg. Jeg sitter alltid i setet til køen går og tenker lite på hvor jeg står i køen. Igår var jeg alikevell blandt de 10 første ut av terminalen.

Hvorfor stresse så mye uten grunn?

Delvis enig. Kommer man på innenriksruter eller fra skandinavia flyr man ganske ofte med små Boeing, og da er det ikke lang kø uansett. Flyr du f.eks. til USA derimot er det en dårlig idé å være passiv og vente lenge. Der er det bare å komme seg til immigrasjonskontrollen så raskt som mulig, det er ingenting som er kjedelige enn å stå i kø der i opptil flere timer, som du risikerer når du lander omtrent samtidig med en del andre fly fra Europa og Asia. Da har jeg ingen skrupler med å komme meg fort ut av setet og stå i midtgangen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...