Jump to content

Klatt3n

Medlemmer
 • Content Count

  1360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Klatt3n

 1. Problemet med Fitbit er jo kvalitetskontrollen deres. Har hatt 2 Charge 2 som har slitnet i reimene med helt normalt bruk, og når jeg leverte dem tilbake har jeg fått beskjed om at jeg er langt fra den eneste som opplever det. Heldigvis relativt hyggelig reklameringshåndtering, og de har bare blitt byttet på dagen i butikk. De er god når de fungerer, men det tar neimen ikke lang tid før de begynner å skrante.
 2. Spiller også en del. Overrasket over at det er så få her som spiller/diskuterer det nest største spillet på Steam. Er selv på solo rating 3500 og party 4200. Har hatt meg en ganske lang pause i det siste hvor jeg har fokusert på andre spill, så er nok i praksis ikke "helt der" lenger. Vurderer å ta det opp igjen.
 3. Har aldri før sett antydning til at Swap kan være en god løsning for noen... Da har du ikke leita lenge! Her er grunnen til at Telenor Swap og Telia Svitsj ikke er særlig smart. Forferdelig dårlig artikkel, like ræva som den på tek.no. Unyansert til tusen og ser kun på prislappen. Er du opptatt av å få det absolutt billigst mulig, uten noe ekstra goder, så joda, da kan jeg til en viss grad være enig med deg. Utover det, nei.
 4. Ei utfordring med at det er inkludert forsikring med egenandel er jo også at telenor/telia sin terskel for å kreve at du bytter skjermen blir lavare. Med forbehold om at eg ikkje veit korleis praksisen er så er det nærliggande å tenke at telefonselskapet vil presse på for at kunden skal bytte til ein heilt ny skjerm så lenge den ikkje er 100 % ripefri. Slik er det alt for dei som leaser bil, det blir krevd at kunden skal fikse alt av handlevognbulker og striper, heilt uavhengig av om en slik bagatellmessig skade reduserer den reelle verdien eller ikkje. Mener du ved innbytting eller hva? Normal slitasje er i dette tilfelle helt ok. Men en sprekk i glasset eller lignende er nok til at telefonen må repareres (på forsikring) før man kan levere den inn og få ny.
 5. Har aldri før sett antydning til at Swap kan være en god løsning for noen... Da har du ikke leita lenge!
 6. I så godt som ingen tilfeller blir det det dobbelte beløpet, eller mer, som du sier. Skulle gjerne sett ett! I tillegg er skjermbytte av telefoner som regel så dyrt at hele opplegget lønne seg bare man knuser telefonen sin én gang i løpet av et år. Ja, prisen stiger, i rekkefølgen 500, 1500, 2500. Men ta f.eks skjermbytte på en S7 Edge, koster 4000 kr hvis du vil at Samsung skal gjøre det for deg. iPhone 7 får du (av Apple) kun bytta skjermen på gjennom Eplehuset (så vidt jeg vet) og da med bortimot 4 ukers ventetid, går du til Elkjøp / Expert / Lefdal, som sender denne til et Apple-sertifisert verksted, får du en bytteenhet til den nette sum av 4000 +/- kr. De fleste som takker ja til en sånn avtale burde sette seg inn i avtalevilkårene. Hvorvidt de gidder å skifte tilbake til en annen operatør eller ei er opp til dem. Ikke alle bryr seg om å få telefonen til billigst mulig sum. Noen liker kanskje gratis nettskylagring hos Telenor eller andre tjenester de store operatørene tilbyr dem. Som noen nevnte over her, muligheten til å gå i en butikk og snakke med ansatte, få simkort på dagen.. Du ser gjerne ikke verdien av dette, men det finnes sikkert hundretusenvis av nordmenn som gjør det. Og for moro skyld, her er et regnestykke med SWAP og Telio-abonnementet de valgte å vise i testen her på Tek.no, ila 24 måneder. S8 med Swap (359x24 = 8616 + (258*24) = 14808 S8 fra billigste nettbutikk = 7074 + (258*24) = 13266 Dette er ikke engang inkludert det faktum at Telenor har en "prøv oss"-kampanje (som de har hatt i ett år nå og kommer til å beholde fremover) som lar deg "angre" Telenor som operatør og få tilbake månedsprisen for to måneder dersom du ikke ønsker å beholde Telenor-abonnement. Så faktisk kan du i praksis få de to første månedene i SWAP-avtalen helt gratis. Da kan du vel i snitt trekke fra en 500-600 kr på Telenor-regnestykket der over, så er det knappe 1000 kr som skiller de to regnestykkene i løpet av 24 måneder. Altså i underkant rundt 40 kr ekstra i måneden. Har du lest skikkelig? Både Telenor og Telia "refurbisher" telefonen din og selger den i utviklingsland til redusert pris..
 7. Synes også det er litt merkelig at denne forsikringen ikke blir ørlite grann mer vektlagt i artikkelen. Er en del som opplever at telefonene sine knuser, og skjermbytter på alt fra iPhone til Samsung koster mellom 2000 og 4000 kr gjennom offisielle verksteder. Å ha en skjermforsikring inkludert i Swap-månedsprisen (som ordinært sett koster 99 kr om man skulle betalt for den utenom) vil være en ganske ålreit deal for ganske mange - ikke alle, selvfølgelig, men ganske mange. Gjerne de som er SWAP i aller største grad er myntet på, ungdom og unge voksne.
 8. Vet ikke hvilke valg jeg har engang. Finner ingen valg på innstillinger...Kontakter, tre prikker oppe til høyre, innstillinger og kontakter som skal visesFinner ingenting om kontakter som skal vises jeg. Kun funksjon for å skjule kontakter uten nummerDa vet eg ikkje. Eg har 8 valg derHoi. Dette er nok fordi en av dere er inne på kontaktlista via telefon-appen (den grønne), mens den andre (med flest valgmuligheter) er inne på kontakter-appen (oransje).
 9. Hvor får du forsikring på S8 til 899?
 10. Tror ikke det. De tilfredsstiller forskjellige prisklasser slik de ligger nå. Den har egentlig allerede sunket en del de to siste månedene, bortimot 1000 kr. A5 2017 ligger fra 4000-4500, S7 fra cirka 5000, S7 Edge fra cirka 6000, S8 til 7500 og S8+ til 8500. Tviler på at det skjer noen drastiske prisendringer med det første.
 11. Fikk nettopp se telefonen in the flesh - fy faen for en sexy sak. Skal uten tvil ha meg en S8 Plus. Ble frelst! Hjemknappen føles bra, fungerer selv om skjermen er av, irisscanneren fungerte skikkelig bra, selv om demomodellen jeg så måtte låses opp først, så strykes, så rettes mot øynene. Ble dog fortalt at dette kan deaktiveres og at telefonen kan låses direkte opp med å bare se på den, evt med strømknappen først. Litt usikker på dette.
 12. Jeg hadde det problemet etter siste patch, reinstallerte spillet og etter det har det fungert.
 13. Jeg fikk den opp igjen etter jeg presterte å miste ballen og den rullet ned til Hinoxen. Var nok en del flaks, men jeg klarte å få kastet den litt opp langs siden og fikk den med meg videre slik. Kan nok også gjøres med Stasis og litt flaks. Tok meg forøvrig ikke mer enn fem minutter å få den opp igjen, så kan umulig være så vanskelig.
 14. Kan ikke tenke meg noe annet enn at det er mulig å skjule skjermtastene dersom man ønsker det. Alle de andre telefonene som har on screen buttons har vel en knapp for å enten vise knapper hele tiden, eller skjule dem automatisk ved "inaktivitet"? Helt hull i hodet om knappene skal være der ved filmtitting o.l. Det kan jo bare ikke stemme.
 15. Ser at Spaceworld har samme pris uten abo. Dårlig presisert av meg, tenkte selvfølgelig på tilbud med abonnement. De to prisene er nok prisen alle konkurrerende butikker kommer til å kjøre den for i begynnelsen, kanskje til og med enda lavere.
 16. Er vel ikke kjent helt ennå. Her har Spaceworld vært imponerende tidlig på ballen. I tillegg har de kjørt noen hissige kampanjer med ICE i det siste som de færreste konkurrentene har kunne matchet, så det blir spennende å se!
 17. Man kan velge, slik som LG og andre produsenter har muligheten til. Jeg synes forøvrig det er mye diggere å ha knappen på høyre side. Må strekke tommelen godt for å nå bort til den venstre knappen med høyre tommel. S7 Edge/S8 Plus er svære telefoner og jeg antar de fleste bruker tilbakeknappen mer enn de bruker multitaskknappen. Forøvrig så er kilde gsmarena:
 18. Ooooog der var katta ut av sekken og alt er basically som forventet. 18.5:9 display confirmed, S8 er høyere enn S7 Edge, 10nm prosessor som er mer strømbesparende o.l. Flott telefon... spørs om jeg må ha meg en.
 19. Nah, ikke annet enn New Game+. Men for de som liker spillet kan det være interessant å ta en ny gjennomspilling med den andre Ryderen. Man kan velge å skifte søsken selv med New Game+.
 20. Nei, her har jeg vært sløv. Er på en måte ikke så spennende lenger. Lekkasjene er jo daglige og hvis det kommer én eneste overraskelse i dag, så blir jeg.. vel, overrasket. Vi får se! Ikke lenge igjen nå. Poster uansett oppdaterte og bekreftede specs når telefonen er blitt vist frem, og kommer etter release til å bruke førsteposten til å svare på de vanligste spørsmål/svar/bugs som folk har og opplever.
 21. I dag har batteriet mitt blitt litt merkelig. Telefonen oppfører seg fint til 5% batteri. Etter dette synker den til 0% iløpet av to minutter. Kan bokstavligtalt sitte å se på at den går fra 5, 4, 3, 2, 1, dau, i løpet av så kort tid. Har tidligere vært slik at jeg gjerne klarer å holde telefonen i opptil en halvtime-times tid på de siste 5 prosentene. Er egentlig et filleproblem - løsningen er jo å ikke la den droppe så lavt, meeen... anyone else?
 22. Kesh er da en kvinnelig Krogan..? Anyway. Ferdig med spillet nå. Klokka inn 50 timer og 91% completion. Er ikke sikker på om jeg skal fortsette for 100%, men jeg kan kjapt si at jeg digget det fra start til slutt, til tross for en rekke småproblemer, animasjoner, grafikk, bugs. For min del er Andromeda uten tvil at spill som fortjener å være i rekken av Mass Effect-utgivelser, og jeg håper (og gleder meg, i så fall!) allerede nå at spillet får en direkte oppfølger. Løp og kjøp, så Bioware får penger og incentiv til å fortsette med serien!
 23. Du har jo multiplayer, men co-op er det vel strengt tatt ikke. Jeg har opplevd en mengde bugs selv, på PC. Synes det vitner om lite polish. For å nevne noen. - Grafikken i spillet blir helt svart, tekst og lyd fortsatte, men ingen bilde. Måtte lukke og åpne spillet. - Lyden forsvinner totalt. Måtte lukke og åpne igjen. - Tre ganger har jeg dødd uten å få opp promt om å reload from latest save. Bare ligger der mens spillet fortsetter. Må manuelt reloade. - En gang har jeg dødd, valgt reload og spillet har blitt stående å laste i fem minutter før jeg bare reboota. - Har satt meg fast inni kasser/steiner/fjell/natur flere ganger uten mulighet for å komme meg ut, har måtte lastet inn fra tidligere save. Dette skjer spesielt ved bruk av Asari Sword, hvor man har en slags teleporteringsanimasjon. Denne er ikke spesielt stabil. - Opplever flickering i flere farger, ofte at grafikken blinker svart (HUD forblir, så det er ikke et skjerm-relatert problem), og jeg har også opplevd at spillet blir helt gult og grønt. Utover dette må jeg innrømme at jeg er blodfan. Har spilt i nærmere 45 timer nå og er på rundt 80% completion. Har final mission igjen. Digger dialogene, de fleste karakterene, elsker hovedpersonen min med unntak av de grusomme animasjonene hennes. Det eneste jeg er litt overrasket over er at hovedhistorien føles litt "rushed" nå i slutten. Var veldig overrasket når jeg fikk beskjeden om at dette var det siste oppdraget. Føltes ikke sånn i det hele tatt. Nå har jeg ikke spilt gjennom det, så det kan jo være det er ganske langt og oppsummerer og avslutter spillet på en tilfredsstillende måte, men foreløpig er jeg ganske skeptisk til akkurat denne delen. Men resten, alt opp til nå, har vært ganske spot on. Spillet fortjener mer enn 75 på metacritic imo.
×
×
 • Create New...