Jump to content

nomore

Medlemmer
 • Content Count

  14999
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

nomore last won the day on December 24 2019

nomore had the most liked content!

Community Reputation

9292 :)

1 Follower

About nomore

 • Birthday January 3

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

49554 profile views
 1. Problemet er jo at isveggen ikke kan filmes fordi det er forbudt å filme der. Så det er ikke vits i å prøve engang for en vil enten ikke få lov eller så vil alt materiale bli beslagelagt. Samtidig så utfordrer en jo flatjordinger til å bygge raketter og teste selv om en ikke tror på alt det andre som blir lagt ut. Men det er for dyrt sies det, og det stemmer jo at det er veldig kostbart. Så uansett stopper det opp med en barriere. Enten får en ikke lov eller så er det for dyrt. Veldig praktisk for flatjordinger.
 2. Ja DU er en stk. Og det fascinerende i denne tråden er at det stort sett kun er en flatjording som diskuterer om gangen. Slår ikke feil. Og det er bra. For hadde flere av dere vært aktiv i diskusjonen om gangen så hadde dere motsagt dere selv konstant - og det hadde skapt et enormt kaos. Vi som tror på ballen kan fint være aktiv samtidig fordi det som sies ikke motsier hverandre. Og det opplever du som flatjording forståelig nok som utmattende. Samtidig viser det hvor lite voksende miljøet deres er. Ikke akkurat voksende det miljøet deres.
 3. Ja helt korrekt - dette ER enkle ting å forstå. Men det finnes altså en liten og svært marginalisert gruppe med mennesker som føler seg svært priviligerte og spesielle som tror de har funnet ut noe ingen andre har før de - en konspirasjon som er så enormt stor at en skulle tro det alene burde få nesehårene til å krølle seg. Men nei, den lille gruppen bruker så enormt mye tid i sosiale medier, forum, kommentarfelter og alle andre steder på å spre så mye feilinformasjon at selv bestemor ville ha funnet frem steikepanna for lenge siden - om hun fortsatt hadde levd. En vrir på fakta, finner på egne forklaringer, dikter opp forklaringer og alt bare for å tilpasse virkeligheten til sin lille snevre tro. Som ofte er forankret i religion, merkelig nok. Og så går man og oppfordrer folk til å "sjekke selv"... Og hva ser man da? At de sprer løgner, feilinformasjon og fabelhistorier. Har dere blitt enig om et kart over verden enda? Ikke det? Utrolig at en da ikke faller over kanten jevnlig.. eller kanskje det er derfor dere er så få...
 4. Du diskuterer og snakker som noen i barnehagen. Kjempemotiverende å gidde å diskutere videre.
 5. Tja. Hvilket telt har du? Hvordan ser området ut? Stort område eller lite område? Skal du bevege på deg?
 6. Hvor skal du? Type telt? Type sovepose? Klima? Hva har du av klær? Ull? Turklær? Sko? Du vet om et sted med bål? Hvem har fyrt opp det bålet? Og får du lov til å dele bål med de? Brenner det i det hele tatt fortsatt? Husk at ved er tungt. Og du har fiskestang. Så bra. Men du kan ikke fiske. Er det vann å fiske i der? Er det fisk i vannet? Er fisken spisbar? Egner kroken/utstyret ditt for typen fisk og vann du skal til? Skal du livnære deg kun på fisk? Husk at du må ha variert kost.
 7. Om du kan noe som helst om antenner og hvordan de fungerer så kan du helt fint lage egne antenner ja. Veldig mange radioamatører gjør dette, og en del selverklærte hjemmemekkere.
 8. Hva er det egentlig du forventer skal være inne i ei antenne?
 9. Jeg ser mye på YouTube og min erfaring er veldig god. Og det er alene verdt pengene bare for å slippe reklamen. IG man får tilgang til noe innhold som kun er for premium brukere.
 10. Du er for generell føler jeg til at det er mulig å svare. Sørlandet er og stort., og inneholder ikke bare «distrikt». Både type jobb og type sted vil ha innvirkning på pris. Det er ikke et fast generelt bygdefradrag eller bytillegg slik du tenker
 11. Det er strengt tatt mange innlegg siden trådstarter sa han fikk løst problemet etter å ha fått anbefalt å pare opp tastaturet på nytt. Så jeg forstår ikke hvorfor dette med reklamasjon eller ny mottaker i det hele tatt er et tema...
 12. IR? Når såg du sist trådløs mus/tastatur med IR??!
 13. Ja. IT-jobb er jo fantastisk spesifikt.
×
×
 • Create New...