Jump to content

nomore

Medlemmer
 • Content Count

  15671
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

nomore last won the day on December 24 2019

nomore had the most liked content!

Community Reputation

10324 :)

About nomore

 • Birthday January 3

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

51927 profile views
 1. Og jeg mener at du tar feil. Og hadde du sett litt på lokalpolitikken så hadde faktisk kunne sett dette med egne øyne. Det er ikke sånn politikk fungerer. Det er bare en bekvemmelig unnskyldning for dere å påstå det, for da kan dere sitte der fremfor tastaturet og klage på alt og alle dere ikke er enig i, uten å måtte løfte en finger. For det er det jo ikke vits i, i følge dere. Det var hele poenget mitt med rådet om å starte med politikk. Men så innså jeg at dere gir jo egentlig en stor f i dette.
 2. La meg gjette. Du har ikke tenkt til å stemme?
 3. Det stemmer ikke nødvendigvis. Det er mange lokale tiltak i denne pandemien som blir avgjort på lokalt nivå. Her kan en som valgt politiker absolutt påvirke. Uansett begynner man lokalt som politiker. Og etterhvert som man etablerer seg fotfeste i politikken og får støtte fra andre for sine meninger og verdenssyn så begynner man å klatre opp til mer sentrale steder som fylke og nasjonalt. Da kan man seriøst begynne å påvirke politikk, tiltak og verdier. Det hevdes jo at systemet er korrupt. Spesielt når du hevder at folk blir drept for meningene sine. Men du @Hapi70 og @Betroz er vel ikke korrupte? Da vil dere jo bidra til et bedre system bare ved å være der.
 4. Har du mange eksempler på lokale politikere i Norge som blir drept for meningene sine?
 5. Poenget mitt er at du gidder ikke engang å prøve. Du er kun her for å diskutere en marginal oppfatning som går på tvers av det de fleste tror stemmer. Du gidder ikke å prøve å få til ekte endringer så overbevisningen din stikker nok ikke så dypt. For å ta det kort og enkelt. Det folkevalgte demokratiske styret vi har i landet kan du påvirke på to måter. Du kan enten stemme frem det partiet ELLER de personene du mener støtter dine viktige saker, ELLER du kan stille som kandidat selv. Du vil ikke finne et parti eller personer som er 100% enig med deg, men du må finne de som er mest mulig enig i de sakene som betyr mest for deg. Alternativt kan du altså stille som kandidat selv. Men her må du naturligvis ha noen som stemmer på deg, så du må altså ut i offentligheten, snakke om det som betyr noe for deg, sette sakene i fokus og skape debatt rundt sakene. Dersom du da klarer å få frem budskapet ditt så vil du få stemmer av andre som er enige med deg. Får du ikke nok stemmer så har du og sett at demokratiet fungerer. Det folk flest støtter er og det som vinner igjennom. Men det steget tror jeg aldri du våger å ta. Det er tryggere for deg å sitte bak et tastatur og skrive STORE ORD om hvor korrupt systemet er (uten å ha sett det), hvor hjernevasket folk er (unntatt deg), hvordan folk blir presset ut (uten å prøve selv) og hvor dysfunksjonelt systemet er (uten å prøve å gjøre noe med det). Du er komfortabel her. Og så lenge du ikke har prøvd så er det heller ingen som kan rokke med verdensbildet ditt som du har skapt deg selv. Ingen. I tråd med §11-5 i kommuneloven er alle møter i folkevalgte kommunale organer åpne for alle. Du kan jo begynne der?
 6. Joda. Jeg skjønte veldig godt hva du skrev. Og det er ganske åpenbart at du enten; - Ikke vet hvordan det politiske systemet fungerer og hvilke demokratiske prosesser som er på plass for at du som borger skal kunne påvirke avgjørelser og politiske saker. - Egentlig ikke bryr deg nok til å gidde. Du er kun opptatt av å ha en opplevd verdi ved å sitte på internett og lire av deg meninger. Eller en kombinasjon. Hadde du virkelig brydd deg så hadde du og engasjert deg. Men det gidder du ikke.
 7. En annen måte du kan påvirke aktivt i et demokrati er å bli politisk aktiv i eget lokalmiljø. Kommenter politiske saker i lokal presse, kom med ytringer, delta i kommunestyremøter, legg frem argumentene der og dersom du får oppslutning og støtte så stiller du som kandidat på verv lokalt via det partiet du føler deg mest hjemme i. Alt dette er åpent og en del av demokratiet vi har. Og den mest direkte måten å påvirke på. Jeg kjenner flere som har vanlige jobber og familieliv som i tillegg klarer å påvirke vesentlig mer politisk på ei uke enn noen vaksineskeptikere og konspirasjonsteoretikere har klart å gjøre siden pandemien startet. Hvorfor ikke prøve noe sånt?
 8. Vel, du bør kanskje tenke over hvem du snakker med...?
 9. Når hadde vi sist en større pandemi i Norge man måtte vaksinere seg mot for å hindre spredning?
 10. Ja dette er jeg og enig i. Og så må man ikke glemme at man har hatt det ganske lenge og. Lenge før COVID-19.
 11. Sitat i fra NRK: https://www.nrk.no/norge/_-utviklingen-i-andre-land-er-det-som-i-storst-grad-kan-pavirke-gjenapningsplanene-1.15588910 Var det dette du siktet til?
 12. Du sender han/hun/hen/hin at om ikke han/hun/hen/hin henter tingene på en gitt dato (sett en realistisk frist) så vil tingene med verdi bli solgt, de uten verdi kastet, viktige dokumenter sendt til han/hun/hen/hin pr rekommandert post og katten vil bli omplassert. Opplys samtidig at kostnader knyttet til omplassering, sending av dokumenter, annonse etc vil bli trukket fra overskuddet fra salget dersom det er overskudd. Er det ikke overskudd vil du kreve dette dekket av han/hun/hen/hin. Et evnt overskudd etter dette over kr xxx (for eks 1000 kr) vil bli vippset til han/hun/hen/hin.
×
×
 • Create New...