Jump to content

Alastor

Medlemmer
 • Content Count

  22355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Alastor

 1. Ja, det er noe vi absolutt jobber med å få til - slik info skal stå i butikkene, med de 4 ulike kategoriene.. Pr nå er det synlig på nettsidene våre, på det som er klart av tester så langt. Jon - Elkjøp
 2. Og nå har de suspendert dommerne for å ha gjort feil. http://www.espn.com/college-football/story/_/id/17522032/central-michigan-oklahoma-state-officiating-instant-replay-crews-suspended Her burde jo regelboka forandres - ellers er det jo bare å holde på ballen med receivers og så kaste den så langt det går for å dra ut tiden.
 3. Var en og annen Oathbreaker i denne episoden ihvertfall :-). Jon som "bryter" sin Nightwatch-ed. Umber som bytter side til Boltons fra Stark (Sånn ca..) Sam som bryter sin ed om å følge jenta+ungen. Arya som ser endelig ut til å bryte 100% med hvem hun opprinnelig var Fru Harpyprostituert som ble overtalt av Varys til å fortelle ganske så mye. ++ Flere?
 4. Kanskje et litt merkelig spørsmål, men jeg er i Manchester i helgen og vil gjerne se kampen. Er det noen gode pubber med bra stemning som viser kampene? Tanken var å prøve Sam Platts eller Bishop Blaize, men aner ikke hva som skjer der på bortekamp. Er det ikke noe liv kan vi like gjerne holde oss i sentrum.
 5. Har en bestilling inne hos komplett, men kansellerer fort den om andre får den inn raskere... Du kan generelt sett ikke vente på at noen får den inn, det anbefalte er å bestille og så kansellere den som ikke sender deg først.. Om det er viktig å få varen fortest mulig. Det som kommer inn selges gjerne før varene ankommer lager . Og da blir levering "forskjøvet" for de som ikke har kjøpt.
 6. Logitech sitt tastatur skal visstnok være usaklig bra. Apple sitt kommer ikke til Norge med det første, som du har sett.
 7. Har du kjøpt deg en? Eller venter du på at den skal komme på lager for at du skal bestille den.
 8. Snakk om lårhøne og ikke noe alvorlige greier.
 9. Forbrukerombudet er tydeligvis i tvil her.. http://www.forbrukerombudet.no/svar-om-prisopplysning-fjernsalg-eller-uadressert-reklame/11038651.0 Jeg har pratet med de som har levert reklame på døren til meg, og han sier så lenge jeg ikke har klistremerkelapp på døren min (øverst i en blokkoppgang) så vil de fortsette å levere. Han jobbet for Norpost.
 10. Det er fordi første parti er på vei ut til butikkene + vi har solgt pre-orders . PS: Jeg jobber i Elkjøp.
 11. Som de skriver - du vil trekkes via en tabell, den gir deg et lavere skattetrekk jo lavere den månedlige inntekten din er. 35% trekk er kun dersom du får uventede ekstrainntekter - mao ikke noe å tenke på nå :-). Anbefaler det som Maxopp sier, gå hit og bestill nytt skattekort. Legg inn forventet inntekt på 60000 pluss det du evt har tjent så langt i år. http://www.skatteetaten.no/no/Skjemaer/Skjema-for-a-bestille-skattekort/ NAV vil automatisk bruke dette når det er aktivert hos skatteetaten. spesielt viktig dersom du ikke har hatt mye inntekt tidligere i år. Da får du utbetalt en større sum pr måned enn de 11000 ca man får via tabellen som du er satt opp med nå. PS: Om du bor alene og ikke alt har gjort det - søk bostøtte.
 12. Om de ikke kan få produktet reparert har du krav på omlevering til tilsvarende produkt - altså samme eller bedre ytelse på cpu, minne, gpu, skjermstørrelse osv. Du har ikke nødvendigvis krav på å kunne betale mellomlegg opp til noe dyrere, men ofte så gir butikkene deg denne muligheten - så om det ikke går å reparere er det bare å spørre .
 13. Utrolig god oversikt fra TS! 349 er for meg en sum jeg er villig til å betale når innholdet som produseres er så bra som nå. Håper rettighetene forblir på TV2.
 14. Denne tråden er postet i jussforumet vårt, og svarene bør dermed dreie seg om den juridiske problemstillingen. Tråden er ikke for den politiske diskusjonen rundt hva politiet er og ikke er. Off topic er fjernet fra tråden.
 15. Har etterhvert funnet ut at jeg behøver å oppgradere garderoben min betydelig i løpet av året, grunnet ny jobb. Jeg har i dag en mørk dress som er ny og sitter godt, samt noen greie enkle rutete skjorter. Varierer på jobben med å gå i dress + skjorter på dager med firmamøter osv, evt mørke bukser + skjorter/pique-skjorter og genser eller cardigan over på mer vanlige kontordager. Er ikke noe krav til antrekk på jobben, men mange går ofte i dress konstant, eller finere bukse + blazer o.l, og jeg ønsker å bli mer vant til å gå i dette vs det litt enklere jeg bruker i dag . Føler meg bedre og mer i kontroll på jobb når jeg kler meg på nivået til resten. Og siden jeg er ca amatør på hvor man handler mote for menn, så tenkte jeg noen her kanskje kunne hjelpe en stakkar i gang? Hva bør jeg handle, og i hvilken rekkefølge? Hvor mange dresser trenger jeg? Hvilke skjorter passer til? Hva slags bukser er fornuftige (jeg har 99% av mitt liv kun gått i mørke jeans)? Annet? EDIT: Og ikke minst, HVOR bør jeg gå og handle alt dette? Hvor får jeg bra hjelp? La oss si at jeg kunne tenke meg å bruke 30 000,- over et halvt års tid.
 16. Spent på hva man ønsker å oppnå med dette.
 17. Synd dere ikke fikk med dette, som kom ut akkurat nå for noen dager siden: http://www.finalfantasyrecordkeeper.com/
 18. Dette er ikke en forbrukerrettslig problemstilling, tråden flyttes til jussforumet. Det kan hende det finnes bedre svar å få der også .
 19. Er spent på om transportsikringene er fjernet jeg .
 20. Helt normalt med 1 måneds oppsigelsestid fra utløp av kalendermåneden man sier opp i.
 21. Nå har jo trådstarter tydeligvis kjøpt denne selv som forbruker, av skolen..?
 22. Alastor

  Fortvilet

  AAP antar jeg er beregnet basert på din tidligere lønn? For da kan dette være veldig høyt vs hva AAP sine minstesatser er..og det kan føles veldig rart for deg at en jobb gir deg like mye som AAP, mens i realiteten er det det mange andre tjener ved å jobbe full stilling i vanlige uker. Men jeg har ikke noen kroner og øre-tall fra deg, og da er det vanskelig for meg å si . Så jeg kan ta helt feil, og det tar jeg forbehold om.
 23. Alastor

  Fortvilet

  Off topic er fjernet fra tråden.
 24. Alastor

  Fortvilet

  Hvor mye tjener du på de 14 dagene du jobber 12 timer?
×
×
 • Create New...