Gå til innhold

Breaking Bad - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ev. her:

 

 

After Jesse voices his thoughts, he is embraced by Walt and cries in his arms. While Saul makes arrangements for Jesse's departure from Albuquerque, he has Huell take Jesse's marijuana without his knowledge.

While Jesse is waiting for the van that will relocate him, he checks his pockets and notices that his marijuana is gone. He takes out his cigarette packet and comes to the realization that Huell must have pick-pocketed the ricin cigarette that he previously believed Gus Fring used to poison Brock. Jesse returns to Saul's office and physically attacks him, demanding to know about his role in Brock's poisoning. Saul admits to his involvement in the plot, but insists he had no idea what Walt's intentions were.

 

Lenke til kommentar

Så Walt forgiftet Brock, men ikke med Ricin, men med visst med biter fra Liljekonvall.

Og eneste grunnen til at Walt valgte å plante Ricin i huset til Jesse, var slik at Jesse ikke trodde at han selv forgiftet Brock ved et uhell.

 

Så hadde det ikke vært for at Saul sladret, så hadde han ikke visst hva Walt har gjort?

 

Redigert*

Endret av amir90 waits for alice
Lenke til kommentar

Så Walt forgiftet Brock, men ikke med Ricin, men med visst med deler av en blomst.

Og eneste grunnen til at Walt valgte å plante Ricin i huset til Jesse, var slik at Jesse ikke trodde at han selv forgiftet Brock ved et uhell.

 

Så hadde det ikke vært for at Saul sladret, så hadde han ikke visst hva Walt har gjort?

Han brukte denne blomsten. Wikipedia.

Endret av tlwrtpmc
Lenke til kommentar

jesse var jo klar over at det var lily of the valley som forgiftet Brock, så hvorfor klikke'?

 

Han var klar over at det var blomsten ja, men ikkje kossen han fikk tak i blomsten, stor forskjell viss ein ungen finner ein blomst ute i naturen, enn viss noen forgifter dem med vilje.

Endret av Noiz
Lenke til kommentar

Speennende episode! For en cliffhanger.

Mistenker at dette fører til Walt som dreper Jessie. Jessie har tatt helt av, og blir nok ikke å stoppe med det første. I og med at ikke han tok den nye identiteten og stakk fra landet, så ser jeg ingen annen utvei for Jessie.

 

Ellers ble jeg veldig overrasket når jeg så hva Walt planla i videoen sin! Hadde ikke sett den komme, og fin måte å vise hvor smart Walt er taktisk.

 

La denne uken gå kjapt!!

Lenke til kommentar

Jeg skjønner fremdeles ikke etter å ha lest linken over.... Jesse vet jo at det var planten som forgiftet gutten, så hvorfor klikke sånn? Så lenge ricin-giften er intakt så kan jo ingen ha brukt den til å forgifte noen? o.O

 

Han innser at Huell kan ha rappet sigaretten fra lomma hans når han ikke finner marijuanaen sin, men finner røykpakka. Selv om det var Lily of the Valley Walt brukte var jo det å fjerne ricin-sigaretten en stor del av planen, for å få Jesse til å føle skyld. Jesse vet at Huell kan ha tatt ricin-sigaretten og at "ricin-sigaretten" (altså den falske. Walt tok jo den ekte og gjemte den bak stikk-kontakten) ble funnet når Walt var i huset, altså er det mulig at Walt har plantet den.

 

Jesse har jo begynt å bli ekstremt mistenksom på Walt nå. Han tror ganske sikekrt at Walt har drept Mike og er ganske sikker på at Walt kun tenker på seg selv når han spiller spillet sitt. Når han lar være å bli hentet av han karen som gir deg nytt liv er han uansett ikke helt sikker på at Walt står bak Brocks forgiftning. Han har bare en mistanke, som han drar tilbake til Saul for å få bekreftet. Det er litt deus ex machina, men det er jo bra for storyen at Jesse fant ut av det.

Lenke til kommentar

Det er han da ikke. Han tenker nå først og fremst på familiens beste. Han har bare blitt mer kynisk, og villig til å gjøre kjipe ting, for å opprettholde sikkerheten hans.

 

Virker som han heller bruker familien for å muligens komme seg unna fremfor at han gjør noe for familien.

Lenke til kommentar

Mulig det ble besvart i første episode, og isåfall beklager jeg, men har vi fått noen indikasjon på hvor langt frem i tid vi befinner oss når Walt, med langt hår og maskingevær, drar tilbake til det kondemnerte huset sitt?

 

Noen måneder. Ikke år.

 

Legg forresten merke til at det ikke er noe brennmerker i huset til Walt i "Blood Money" (episode 9).

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...