Jump to content

Runar

Administratorer
 • Content Count

  12915
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Runar

 1. Joo, men forskjellen er at veldig mange ikke tror på «åpenheten» og det vi blir fortalt om Trumps helse. Apparatet rundt Trump har gjentatte ganger regelrett løyet, så hvorfor skal man tro de forteller sannheten nå. Ingen her i landet hadde tvilt på det Rikshospitalets leger hadde sagt om kongens tilstand.
 2. I tillegg til å gi deg en annen IP-adresse vil datatrafikken mellom deg og VPN-serveren bli kryptert. Det vil si at nettverket du er tilkoblet eller andre på samme nettverk ikke kan se hvilke nettsider du besøker, da all trafikk går direkte til VPN-serveren. Jeg bruker VPN i all hovedsak for å beskytte meg fra nettverk jeg ikke stoler på, ikke for å skjule sporene mine. Jeg kobler meg aldri til et åpent eller offentlig nettverk (typ på en flyplass) uten VPN.
 3. Med tanke på at Samsung har begynt å vise reklame direkte på TVene sine anbefaler jeg på det sterkeste å gå vekk fra smartTV-funksjonene og over til en dedikert boks, som en AppleTV eller en Chromecast. Da forsvinner også problemet med manglende oppdateringer etter kort tid.
 4. Jeg vil minne om trådens emne: Trump er smittet av COVID-19. Diskusjoner rundt virusets generelle dødelighet er ikke relevant, det har vi mange andre mer passende emner for, og 13 innlegg har derfor blitt skjult. Kommentarer tas som vanlig ikke her, men i Tilbakemeldinger til forumet eller på PM.
 5. DHL Parcel er en av tjenestene DHL tilbyr, så det betyr ikke Posten leverer samtlige av DHLs sendinger i Norge.
 6. Man har ikke alltid mulighet til å velge transportør selv, og det er ikke alltid man kan velge en annen nettbutikk heller.
 7. https://www.independent.co.uk/news/world/americas/trump-coronavirus-us-response-tweets-a9409436.html https://www.vox.com/policy-and-politics/2020/3/9/21171582/coronavirus-trump-tweets-stock-market-denial Kort oppsummert: Nei, det har han ikke gjort. Hadde han tatt pandemien på «det største alvor» hadde han ikke nærmest mobbet Biden og andre for å bruke masker. Redigert: Kom over dette passende sitatet i denne artikkelen:
 8. Det kommer an på billettvilkårene for den konkrete billetten du har kjøpt. Du skal slippe å poste hele billetten din, men hvis du forteller meg om du reiser på SAS Go Light, SAS Go Smart, SAS Plus Smart eller SAS Plus Pro (eller noe helt annet), så skal jeg se hva jeg klarer å finne ut.
 9. Så du tenker det ikke kan bli verre enn det har blitt de siste fire årene? Landet (USA) og samfunnet er så splittet som det kan bli? What doesn't kill you makes you stronger (dog, i dette tilfellet er det en løgn, når man ser hvordan Trump og regjeringen hans har taklet korona)? Du kan si mye om Biden og at «han jobber for de rike», men det hadde aldri vært tvil om han kom til å akseptere et valgnederlag eller ikke. Han hadde heller ikke ødelagt kredibiliteten til presidentvervet slik nåværende president har gjort. Trump er en direkte fare for det amerikanske demokratiet, og den generelle stabiliteten i verden, og nesten hvem som helst hadde vært bedre. Du har selvsagt all rett til å mene noe annet, men av hensyn til resten av oss håper jeg USAs befolkning tar et annet valg enn deg.
 10. Jeg har brukt NordVPN i mange år, men valgte å ikke fornye abonnementet mitt da det gikk ut i vår. Jeg stoppet også bruken rundt jul i fjor. Dette gjorde jeg av flere årsaker, men mest fordi jeg ikke lenger stoler på eller liker selskapet bak. De bruker enorme summer på reklame og betalte tester, og har «alltid» tilbud som går ut om fem timer. PIA har heller ikke overbevist meg, så jeg holder meg langt unna det selskapet også. Jeg stoler heller ikke på anmeldelser og tester av VPN- tjenester, for så å si alle er kjøpt og betalt av de samme selskapene. De eneste sidene jeg stoler på er That One Privacy Site og PrivacyTools. Begge anbefaler Mullvad, en svensk tjeneste som verken reklamerer på sosiale medier eller betaler for anmeldelser. De har én fast månedspris uavhengig av hvem du er, og hvis du er superparanoid kan du betale ved å sende kontanter i posten. Når jeg tenker meg om er jeg skeptisk til det meste.
 11. Jeg har ingen tips til konkrete nettsider, men jeg har et annet veldig viktig råd jeg på det sterkeste håper du følger: Les vilkårene nøye, og helst to ganger, før du betaler for et medlemskap. Jeg har hjulpet mange med å få avsluttet dyre og fullstendig ubrukelige medlemskapet på «datingsider». De verste aktørene krever skriftlig oppsigelse sendt via faks til et utenlandsk nummer, mens andre lurer deg med tre dagers gratis medlemskap før de automatisk trekker deg for seks eller tolv måneder. Jeg vil påstå de aller, aller fleste datingsider er ren svindel.
 12. Jeg bruker verken Gmail eller Chrome selv, men ifølge denne artikkelen skal det være ganske enkelt å fikse: I Chrome skriver du inn chrome://settings/handlers I adresselinjen, og fjerner Gmail/mail.google.com fra listen som skal dukke opp. Du kan også fjerne merkingen der det står Chrome vil spørre om å bli standardprogram for protokoller. Prøv dette, og si ifra hvis det ikke virker!
 13. Med fare for at jeg misforstår hva du mener: Du får ikke justert størrelsen på videoer, da størrelsen er hardkodet.
 14. Har du prøvd å trykke forsiktig på kanten av videoen og trykke Backspace (eller tilsvarende)?
 15. Om det kan påvises en sammenheng mellom folk som lider av formicophilia og folk som modererer fora på Internettet.
 16. Peek a boo, I pee in you.
 17. Mest sannsynlig er det ikke tilsiktet. Vi skal undersøke saken!
 18. For et sammentreff! Jeg har heller ikke tillit til Facebook. Nå vet de hvordan det føles.
 19. Jeg tolket det slik: Han stekte kalkunfilet samme dag som den gikk ut på dato (uvisst om det var best før eller minst holdbar til). Det han spør om er om det er trygt å spise de stekte restene, ikke om det er trygt å spise (nesten) utgått kalkun. Det blir vel to litt forskjellige problemstillinger? Jeg hadde aldri spist utgått kylling eller kalkun, men kunne fint spist det hvis jeg stekte eller kokte det før datomerkingen.
 20. Men når kalkunen er stekt så «gjelder» vel ikke den opprinnelige utløpsdatoen?
 21. Jeg lo ikke da @dysfunctional sa det han sa. Derimot så ødela det stemningen litt, og det var synd for hotellrommet vårt var ikke billig.
 22. Gratulerer med å ha tatt et godt valg!
 23. Samme fyr som kastet vanlige kluter?
 24. På lokket til rekesalaten fra Delikat står det «Saftige reker fra kalde farvann». Er reker fra varme farvann mindre saftige? Hvis ja, hvorfor?
×
×
 • Create New...