Jump to content

Noiz

Medlemmer
 • Content Count

  3520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

520 :)

About Noiz

 • Birthday 02/19/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16198 profile views
 1. Da er det fullt Doom kjør her i huset. Eternal og Bone Vodka på plass
 2. Du kan jo hive deg på the last of us remastered for litt zombie action. Ellers vil eg anbefale God of War og Sekiro(Viss du ikkje blir lett frustrert) selv om di er utenfor din kategori. Du kan jo eventuelt prøve days gone også, selv har eg ingen erfaringer med det.
 3. Det er mye story i Doom spillene, men du får den ikkje inn med teskei, mye på samme måte som FromSoftware spillene, når det er sagt virker det som det er meir fokus på å fortelle historien gjennom cutscene og diverse i Eternal. Uansett gleder eg meg som ein unge, spillet ser rått ut, har liten tvil på at det kan bli et av mine favoritt Single player FPS spill.
 4. Viss poenget ditt er at MMX300 er så vanvittigt mye bedre enn Orbit S fordi det er et "Gaming headset" så tråkker du desverre veldig feil. Orbit S er så mye mer enn et "gaming headset" og personligt har eg brukt det nesten heile vinteren over HD599 og MMX300. Når det er sagt så er MMX300 et fantastisk headset og eg kommer sikkert tilbake til det fleire ganger.
 5. Trur ikkje eg har møtt på han enda, eg har bare drept 4 av di store bossene. Fikk spillet igår, så har ikkje komt så langt enda.
 6. Nioh 2 er heilt konge. Absolutt verdt pengene. Når nok neppe opp til Sekiro som var et veldigt simpelt fantastisk spill, men absolutt knall bra. Er lite fan av mekanikene som gjør at du kan summone NPCer eller andre folk inn i deres game med eingang du er stuck. Di burde heller gått for ein seperat multiplayer modus. Men det kan nok være positivt for salget når spillet er såpass enkelt.
 7. Nioh 2 på PS4 og Diabotical på PC.
 8. Gulag 1v1 er det eneste som virker kult med spillet, får prøve å få blizzard til å slette spillet fra kontoen min, kanskje eg kan laste ner gratis versjonen da. Har uansett ingen intensjon om å gå tilbake til vanlig MW.
 9. Fantastisk, vi som eiger spillet får ikkje laste ner Warzone uten å laste ner heile spillet. Sjeldent eg ser utviklere straffe folk som har betalt for spillet, men activision er ein annen rase. Free version: 80 gb Paid Version: 183 gb Så da blir det nok å stå over dette, da eg har ingen intensjon om å slette hverken Doom eller Diabotical til fordel for Warzone.
 10. Hadde vell heller likt om det blei laget uten Neil med på laget, men blir spennende og se om det blir bra.
 11. Ja det var ein tragedie, ganske sikker på at Bethesdas PR team sto bak det og ikkje id Software.
 12. Har aldri spillt et FF spill før. Fantastisk grafikk, kul setting, kule karakterer, blir nok kjøp. Eineste minuset er det heilt forferdelige combat systemet, men di var nok ganske låst der pga fanatiske fans som hadde gått amok hadde di fikset mer på det enn dei allerede har gjort.
 13. Kan ikke si at jeg er overrasket, det er dette som skjer når foreldre lar barna sine spille cs go i stedet for Quake.
×
×
 • Create New...