Jump to content

Noiz

Medlemmer
 • Content Count

  3745
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

636 :)

About Noiz

 • Birthday 02/19/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17350 profile views
 1. Flaut og sjå Ole gå der og klappa når du går ut te pause.
 2. Ole out, skjønner ikkje koffor McGuire starter, skjønner heller ikkje koffor vi kjøpte han, men mannen aleine tapte oss sist kamp. Mannen står bare å ser på 10 andre spille.
 3. Bond lever nok i beste velgående i neste film. Man trenger vell ikkje vere geni for å legge sammen at det blir Bond i neste film. Bond, Mathilde Bond.
 4. Synes det var den beste i serien eg, ilag med Casino Royale. Sett alle denne uken, siden eg aldri hadde sett dem før. Skyfall var heilt klart den store skuffelsen, hadde hørt den var bra, men det var triste greier.
 5. Makan til dårlig performance i BF2042, dette var dårlige saker.
 6. Har ikkje hørt noen snakke om dette tastaturet. Standard switches ABS keycaps må jo være ein spøk. Holder meg til custom, når det kommer til pure performance til gaming er det nok ingenting som slår Lekker switchen, som btw er på vei i 60% versjon nå med utskiftbar case. https://wooting.io/wooting_two_he Analog switch for di som liker det, men ellers er det 0.1mm til 4.0mm actuation, dynamic keystroke for macro og Tachyon mode, som deaktiverer alt av features inkludert RGB for raskest mulig latency. Som sakt også i 60% som forventes levering på Q2 2022, med Pre orders om 6 dager: https://wooting.io/wooting_60he Mye billigere og bedre på absolutt alle områdere enn dette greiene her.
 7. Det der var nok siste kampen Martin Atkinson dømte, det der er det verste eg har sett, blir nok tvingt ut av PL nå, demens som 50 åring er sjeldent, men det må nok skjekkes opp i nå før han får fortsette.
 8. Deaktivere Crossplay går kun i teori ikkje i praktisk, med eingang du deaktiverer crossplay havner du i ein player pool med ingen spillere og uendelige køer.
 9. Skal ikkje klandre deg for at du har følt det, men det positive er at du har lert noe nytt idag da 😊 Du nevner jo selv alle krykkene som er i BF. BF har mye meir for seg, vanskligt å sammenligne, det er mye meir enn bare mekaniske ferdigheter, menmen. Etter å ha spillt Vanguard betaen ender det fort opp med at eg ender på BF2042 iår, triste greier, med heilt ødlagt lyd design, visability, ADS og sprint out times. For å ikkje snakke om SBMM og ein totalt ødlagt Aim assist. Det er egentligt min største bekymring for BF2042. Crossplay, håper virkelig ikkje dette ødlegger BF for samme måte som det har gjort cod. Desse kontroller folka har ingenting i min lobby å gjøre.
 10. BF er mye meir tilgjengeligt. Nivået på BF er alltid langt under nivået i et cod spill. Eg føler alltid eg spiller med ein gjeng med 60 år gamle veteraner når eg spiller BF, det er 2 heilt forsjeligge spill
 11. Spilte den selv, men det var jo ganske tydeligt sagt at det var for å teste noe i bakgrunnen, derfor det blei brukt ein gammel build. Alle var også låst til 30 FPS, PC også. Var ikkje meint at folk skulle "spille" den.
 12. Dette er flaut, selv med korrupte dommere skulle dette vert plankekjøring.
 13. Gleder meg til den dagen Dice klarer å lage skikkelig gunplay, men det skjer nok ikkje med det første, så blir nok cod også, vil tippe eg er lei BF2042 innen 2 uker.
 14. Liker at Gamer.no klarer å lage ein artikkel om alle spillene untatt det beste. Project Eve virker sjukt hype, ellers var Wolverine og God of War høgt på listen. Spiderman er eg ganske mett på. Kotor blir spennende.
 15. Noiz

  Manchester United

  Dette er nok etter Lingard skåret 2 ganger ikveld.
×
×
 • Create New...