Jump to content

tc47

Medlemmer
 • Content Count

  19528
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1026 :)

About tc47

 • Birthday 10/22/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Haha ja, jeg må si jeg var positivt overrasket når jeg fikk sporingsnummer forigårs! Men kan det være at det er fordi det er en vanlig Pro og ikke Max? EDIT: Dere som også har swap, tenker dere å droppe skjermbeskytter siden skjermforsikring er inkl. i avtalen?
 2. 256 GB 11 Pro midnattsgrønn kjøpt med Telenor Swap har ankommet i en butikk nærme der jeg bor. Henter den på vei hjem Også tenker jeg å bytte tilbake til et annet abonnement enn telenor, og kun ha swap-avtalen med dem. Er det noen gode grunner til å ikke gjøre det slikt? Dette er første gang jeg har bestilt fra telenor, tar gjerne imot råd/tips. Fikk e-post om reservasjon 14.23 forrige uke (fredag 13.09). EDIT: Bør kanskje legge til at jeg bor sentralt i Bergen.
 3. Noen som har fått bestillingslenke fra Telenor/Telia?
 4. DHL status - ute med kurer. Men gått over to timer nå siden den statusen kom opp!
 5. Samme her! Er statusen fremdeles "klargjøres til sending" hos deg?
 6. Hadde samme problem som mange her, sto apple store var nede helt frem til sånn 09.10 eller noe selv etter refresh. Rimelig irriterende.
 7. Mtp. på at lanseringsdatoen er 3. nov, vil ikke det si iPhone X kommer teknisk sett til å være i butikker (i noen minutter og for de som venter utenfor butikken i hele natt) den datoen, selv i Norge?
 8. Kan man spille FIFA 18 tidlig på PS4 nå? Og hvordan gjør man dette? På forhånd takk for svar
 9. Schneiderlin og rooney starter mot city i kveld! Come on you Devils
 10. Get in! I dag så vi hvor viktig det var å hvile spillere som Rashford. Løp etter løp etter løp. Riktig håndtert sesongslutt av Mou. Back in CL
 11. Jessseeeeeee, scorer bare herlige mål! Endelig 3 poeng i en kamp vi fortjener å vinne! Bournemouth kampen skulle virkelig vært seier den og. Håper vi på City seier etterpå?
 12. Ja, men det kommer med tiden. Det som er så bra er at han kommer til dem hele tiden, og som oftest helt på egenhånd. For en lovende talent han er! Mkhi og Martial inn please!
 13. Herlig backheel av Zlatinho til deilige Mata! Har troen på iallefall finale i EL nå Forresten, må man spille CL-kvalikk om man vinner EL eller er det direkte i gruppespill da?
×
×
 • Create New...