Jump to content

chokke

Medlemmer
 • Content Count

  13895
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1205 :)

About chokke

 • Birthday 01/01/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Vil jeg merke om det kommer luft? Altså kjenne en "stråle" med luft fra et sted rundt åpningen? For ovnen blir varm om jeg vrir på termostaten (den går fra * til 5). Men, det som er veldig rart, er at et punkt mellom 3 og 4, kommer samme type lyd som når jeg vrir på nøkkelen, men da på motsatt side av ovnen. Så om jeg vrir enda lengre mot 5 blir lyden borte. Det jeg ikke helt skjønner er om det bare sirkulerer vann i radiatoren når jeg vrir nøkkelen, eller om det kommer luft ut. For den blir varm rundt nøkkelen når den suse-lyden slår til.
 2. Mkay, så om det tar 30 min, så tar det 30 min? Eller er det tegn på noe galt om det tar ikke tar slutt? Det kommer en lyd når jeg skrur den mot klokka, men kjenner ikke noe luft som slippes ut. Er det noe vann som sirkulerer der? For skruen blir varm, selv om termostaten står på * . For det kommer jo vann om jeg skrur den enda lenger mot klokka. Hvor er all denne luften lagret?
 3. Dette var litt nytt konsept for meg. Fikk beskjed at det var på tide å lufte radiatorene i leiligheten. Flyttet nylig inn, så aner ikke hva som er standard her iforhold til det. Ihvertfall, den ene radiatoren ga vann med en gang jeg skrudde på den luftenøkkelen (eller hva det heter). Riktignok ganske skittent vann, men vann for det. Men på rommet mitt har jeg en radiator som suser litt, men den blir likevel varm. Jeg er usikker på luftinga av den. Når jeg skrur litt (en halv runde ca) skjer det ingenting, men når jeg skrur en hel, begynner det å suse. Skrur jeg litt mer, suser det enda mer. Men når jeg skrur enda mer, kommer det vann i forholdsvis kraftig trykk. Er det sånn det skal være? For når den suser, kan den stå ganske lenge (her jeg er usikker) uten at lyden endrer seg. Så for meg at å lufte radiatoren var snakk om et par sekunder / minutt, ikke kunne la den stå i 10 minutter og fortsatt ikke gi indikasjon på noe endring. Skal jeg la den stå og suse så lenge det tar, om det tar en time, så får det stå en time? Kan nevne at bygget jeg bor i er 7 (eller var det 5) etasjer, og jeg bor i 2.
 4. Hei. Var på ferie, og når jeg kom hjem så var det i orden igjen, og Get hadde noen meldinger om området jeg bor at det kunne være problemer med internett, så jeg antok rett og slett at det var Get som var problemet. Før jeg dro, så testet jeg ledningen på laptoppen, og da fungerte alt normalt, og bruker ikke noen brannmur på den maskina. Tok også å installerte driveren til nettverkskortet på nytt uten at noen av disse tingene førte til noe bedring. Men igår, rundt klokka 2200 skjedde det igjen, og har vært slik beskrevet i førsteposten siden. Jeg bedrev ingenting spesielt når det skjedde, ikke noe annerledes enn jeg hadde drevet med mange timer uten at det skjedde noe. Det som var litt rart, var at det virket som det skjedde i det en annen maskin i nettverket ble slått av (men det kan ha vært titalls minutter før eller etter for hva jeg vet). Get-boxen/-ruteren sier også at koblingen skal være 1gbps (ikke at internetten er det), med full duplex. Ingen driftmeldinger fra Get som skal tyde på noe problemer
 5. Hei. Når jeg slo på PC-en idag, så oppdaget jeg at jeg ikke hadde nett, med sånn utropstegn nede i startlinjen. Det er i og for seg ikke uvanlig, og ordner seg vanligvis etter en restart. Men ikke idag. Jeg har Get internett, så er koblet med en kabel inn i ruteren. Det virker ikke som PC-en min er istand til å finne selve ruteren lenger, så det kommer bare som unidentified network på network connections. Mens på ruteren (sjekket via en annen PC), så er jeg koblet til ruteren og alt skal fungere og hastighet er 1Gbps. Har sjekket kabelen på laptoppen, og der fungerer den. Så problemet sitter nok i min maskin, men er det noe brukerfeil, eller noe jeg kan gjøre? Har installert driver på nytt, har fulgt tips som å disable/enable porten osv osv, til null hell. I oversikten over pakker sendt og mottatt, så har den ikke mottatt noen ting. Null, niks, nada, men sendt ut et par titalls tusen. Er det noe jeg kan eventuelt gjøre, eller blir jeg nødt til å muligens kjøpe et billig nettverkskort?
 6. Er dette teknologi som kan finne vei til hjemmemarkedet, eller er det lite praktisk iforhold til dagens projektorer som kanskje er gode nok? Er ikke entusiast, genuint nyssgjerrig, siden artikkelen snakker kun om teknologi og hvor mye bedre den er enn eldre teknologi. For alt jeg vet, kan det kreve en upraktisk stor maskin som ikke egner seg for private.
 7. Tek er mer avhengig av lesere enn lesere er av Tek. Så derfor er det Tek som skal prøve å få maks ut av minst mulig, ikke andre veien. Om Tek går ned, så ender det bare opp med at jeg ikke lenger leser Tek. Det er en balansegang som er vanskelig å finne. Som leser, ønsker jeg minst mulig reklame, best mulig innhold på enklest mulig måte. Tek derimot ønsker mest mulig penger, minst mulig utgifter. For å si det på en annen måte, det er ikke min jobb å holde Tek i live, men Tek sin jobb å levere et innhold som gir meg rettferdiggjøring til å eventuelt bruke tid og penger på at Tek leverer tjenesten.
 8. Så sannsynligheten for at det gitte utfallet intreffer innenfor de tilfellene det gitte utfallet inntreffer er 100%? Hørtes da ut som et usedvanlig dårlig argument.
 9. Så det betyr at månen har en statisk avstand til jorda, korrekt? Eller snakker vi kun om det ene meget konkrete tilfellet hvor tilfellet brukes til å argumentere for at tilfelle kan finne sted?
 10. Er da ikke noe nytt konsept dette? Diverse clickbait-sider har hatt tilsvarende i lang tid. Å merke det som "betalt innhold" fant jeg misvisende, og eneste grunn til at jeg trykket meg inn var fordi jeg trodde jeg måtte betale på et vis. "Sponset innhold" er kanskje bedre. Selve innholdet ga meg ingenting, så akkurat der føler jeg tek.no følger standardene sine og ikke lar gratis penger påvirke kvaliteten. Om jeg vil lese hp sin selvrunk, så kan jeg lese på hp.com eller tilsvarende.
 11. Liker å innbille meg at jeg har bedre lyd med lydkortet, har hatt det en liten stund og er fornøyd med det. Har ikke lyst til å kjøpe et nytt lydkort eller en sånn headsett-forsterker eller hva det heter. Mener du at det hovedkortet jeg har ikke er noe godt hovedkort til mitt behov, eller at det generelt er lite gode hovedkort til mitt behov? Så det er ikke mulig å bruke den svarte porten til lydkortet uansett? Er det fordi det ikke er bakoverkompatibelt, eller fordi Asus har en "genial" løsning på et problem som var relevant på den tiden?
 12. Samme kan en jo si om generelt dykke-utstyr . Så om en har dette, hva ville bli neste utfordring? Ved tvungen innpust - at luften blir for tung slik at du ikke klarer å holde det ute, eller at du ikke klarer å løfte luften i røret ved utpust?
 13. Vil det være mulig å motvirke effekten ved å bruke en drakt eller noe slik? Slik hensikten til fly er, bare rundt brystet.
 14. Hei. Har et Asus P8P67 og etter innkjøp av grafikkort, så har det vist seg at jeg har brukt feil PCI-e slot en liten periode for mitt forrige kort, og (ifølge bildet) så er det den mørkeblå som skal brukes først, og ikke den svarte. Men det ga problemer med lydkortet mitt, som er pci-e 1x - altså en av de korte blå på bildet, som det finnes kun to av. Den ene er dekket av grafikkort-kjøleren, og den andre er et par milimeter over. Og det er der problemet kommer inn, siden de er så nære hverandre, vil jeg med headsett høre en konstant piping avhengig av last på grafikkortet. Jeg har prøvd å sette lydkortet i den andre PCI-E 16x, (den svarte), men da ville verken lydkortet eller grafikkortet fungere med driver (kun standard Windows-driver). Så er det i det hele tatt mulig å komme rundt problemet som jeg ikke har funnet ut, eller må jeg leve med sus til jeg eventuelt bytter hovedkort (og alt det det medfører)?
×
×
 • Create New...