Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg syns sangen virker kjent men klarer heller ikke å huske hvor jeg har hørt den, prøvde å bruke en slik sound recognizor får å sjekke hva sangen het men det ble ingen match:/

Har forsøkt det jeg også, men jeg føler jeg har hørt den sangen i en film hvor de drar avgårde til en siste kamp da den spilles, type Transformers sine siste scener! Men klarer virkelig ikke å finne ut hvor jeg har hørt den.

Lenke til kommentar

Såg akkurat World War Z, nå driter jeg i om filmen ikke har annet enn tittelen til felles med boka da. Men dette var ihvertfall en jævlig underholdende film etter mitt hode :) Og da er jeg fornøyd!

 

Kunne forøvrig ikke la være å tenke tilbake på The Last of Us spillet underveis heller.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

World War Z er en grei zombie-action film for all del. Jeg likte den jeg, men elsket den ikke.

 

Potensiale til filmen var mye høyere med materiale fra boka filme er basert på. Filmen pisser over det, som også noen mener er den beste historien rundt zombier lagd. Kanskje fordi det var mye mer enn bare en Zombie-historie, fordi den også fortalte noe om hvordan vi mennesker ikke gjør de beste valgene og de sosiale temaene boka tar opp.

Slik jeg ser det var filmen planlagt å bli mer som boka, men ettersom boka i grunn "latterliggjorde" USA så ble vel alt bare gjort om.

Lenke til kommentar

Vet ikke, for meg virker det som om de endret mye fordi det skulle være en Brad Pitt-film. I boka er ikke hans karakter så mye fokusert på ift filmen. Det er mere fokus på de enorme geopolitiske omveltningene de forskjellige samfunnene opplever pga zombiekrisen etter hvert som de blir rammet en og en. Det er ikke så mye om en helt som reiser rundt hele verden for å finne løsningen, som i filmen.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Fikk sett Evil Dead i dag. Remaken, altså. Filmen er en eneste stor oppvisning i hvordan man remaker en film i år 2013. Helt suverent!

 

I tillegg er det bare og ta av seg hatten for Fede Alvarez:

 

 

Alvarez, who also has a background in CGI, also confirmed in an interview that the film does not employ CGI (except for touch-ups): "We didn't do any CGI in the movie [...] Everything that you will see is real, which was really demanding. This was a very long shoot, 70 days of shooting at night. There's a reason people use CGI; it's cheaper and faster, I hate that. We researched a lot of magic tricks and illusion tricks.

 

For en feiende flott innstilling. Herlig!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Fikk sett Evil Dead i dag. Remaken, altså. Filmen er en eneste stor oppvisning i hvordan man remaker en film i år 2013. Helt suverent!

 

I tillegg er det bare og ta av seg hatten for Fede Alvarez:

 

 

For en feiende flott innstilling. Herlig!

 

Jepp den er enestående. "ekte" effekter er alltid så mye bedre enn CGI, selv om man vet det er bare latex og liksomblod ser dette helsikes bra ut.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

http://www.youtube.com/watch?v=k6mlQiimv20

 

http://www.youtube.com/watch?v=P9ZU7hIWcic

 

http://www.youtube.com/watch?v=xSmHr6RecNg

 

Orko = Emil fra Lønneberget....just in Space ;)

 

http://www.youtube.com/watch?v=rwreLe9ctbU

 

Gikk litt i surr når Wesenlund skulle signere disse , han skrev sitat fra Fleksnes på Olsenbanden og omvendt så måtte klippe det ut........

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...