Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Back from The Hobbit!

Sier bare fuck kritikerne.

 

 

Meget fin forestilling. Hadde ingen problemer med "teknologien"

Fikk se den i sal med 48FPS. Merket med en gang at det var litt uvant ved panorering og raske scener. Men etter 10 minutter så var jeg vant med det.

3Den føltes også grei. Til forskjell fra mange andre 3D filmer så er jo denne filma med 2 kamera. Følte det passet veldig godt sammen med filmen.

Historie og lengde på filmen var det heller ingenting å utsette på. Noen friheter har de tatt seg, men det passer fint til historien.

Og til anmelderen som mente at det var en fornærmelse mot fansen å dele den inn i 3. Jeg skulle gjerne hatt mer!

Er du en fan av tolkienuniverset, så har du en fin film i vente.

 

Edit: Kjenner jeg er veldig enig i hva han her har skrevet:

 

 

 

The screening ended one hour ago, and my immediate reaction was extreme gratification. I loved it. I expected to come back here and say, "I understand why critics felt it dragged or was too long, but...", except here's the thing: I don't. Three hours flew by in a heartbeat. The first few scenes in the shire that were so often cited as lasting an entire hour lasted only about 35 minutes, including the prologue (I was actually hoping to time it but the movie started late and I ended up forgetting to). And to me it barely felt like 15 minutes. Maybe that's because I'm a fan, maybe it's because I read the book and knew what to expect, and maybe it's because so many critics have complained that I expected it to last hours, but I did not have any issues with the pacing and it ended too soon for my liking. Bring on the extended edition.

From one fan to another: you'll love it. From this fan to casual moviegoers, you'll probably enjoy it greatly, just don't expect the scale and depth of LotR. And to anyone who ends up hating it and finds no redeeming factor in it, wow, how cynical are you?

 

 

Endret av Hille
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er enig i det du sier. Det føles som en film som fans vil elske, men andre vil finne kanskje litt for lang og litt for treg. Og det merket jeg på de jeg gikk på kino med i dag. De av oss som har lest boka likte filmen, de av oss som ble med bare for å se en hypet film, syntes den var en nedtur.

Lenke til kommentar

Jeg er veldig interessert i å høre folk som har sett The Hobbit i både 48 fps og 24 fps eller både i 2D og 3D. Veldig i tvil om hvilken versjon jeg skal se først.

 

I motsetning til mange filmer hvor 3D effekten blir lagt på i editeringen, så er jo Hobbiten filma i 3D.

Det er ikke sånn ekkel overdrivelse av ting som kommer mot en osv. Blir mer som man ser ut et vindu og ting i vinduet er i perspektiv.

Funker helt greit. Men du går ikke glipp av noe spesielt om du ser den i 2D.

48fps vs 24fps.. Hadde sikkert vært lettere å avgjøre om jeg hadde sett 24fps visning rett etterpå.

Men jeg vil stå frem å si at jeg likte 48fps, og ønsker det velkommen.

Spesielt i store scener hvor kamera panorerer mye, så ser man at det virkelig fungerer. Bildet holder seg veldig klart, og man får ikke den slørete effekten man ville fått av 24fps.

Det eneste jeg slet med i starten var at ting virka som om det gikk fortere en det skulle. Og det ser jeg mange kritikere har hengt seg opp i. Og så har de holdt på den tanken gjennom hele filmen.

For min del så gikk det ca 10 minutter så tenkte jeg ikke mer på det, og ting så i grunn naturlig ut.

Med andre ord så vil jeg ikke si at 3D 48fps kommer til å ødelegge for morroa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...