Jump to content

InsertNumLock

Medlemmer
 • Content Count

  8777
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by InsertNumLock

 1. Blir uansett fantastisk når alt er på plass. Fikk meg VIP boks til 30 års dagen, så begynner å glede meg som et lite barn. Er vel ikke noe en kan forutse, men hvor stor sjans tror dere det er å få seg sete de første kampene etter åpning? Ser for meg et det blir en vanvittig kniving om plassene. Tenkte å henge litt på billettsidene når de legges ut for salg på de første kampene for å se ståa.
 2. Kjekt med alle remakene som kommer av nostalgiperler.
 3. Ser det har vært lite diskusjon her i det siste. Hva tenker folk om situasjonen med stadion? Veldig enig med Kasper Wikestad som på et tidspunkt kommenterte at når økonomi og drift av klubben blir et tema blant supportere så er det noe som er helt galt. Men i dette tilfelle så går det jo direkte ut over klubben, spillerkjøp osv. Ønskescenario må vel være å komme seg i hus med sponsor, sikre nåværende stall og spe på med et og annet spillerkjøp innen Januarvinduet begynner, men det skal vel litt til
 4. Håper så absolutt at de rykker opp. Å spille mot bedre lag er absolutt veien å gå, selv om jeg hører mange mener de fint kunne hatt noen sesonger i denne divisjonen.
 5. Sant det. Det hele startet egentlig mer som en irritasjon på at folk brukte bildene. Tenkte egentlig ikke å gjøre så veldig mye ut av det, men fikk litt blod på tann når jeg så selskaper som brukte det i annonser og reklame. Har hatt en del morsomme mailer frem og tilbake. De aller fleste har lagt seg langflate med en gang. Noen har gitt skylden på lærlinger, andre har invitert meg på besøk. Han ene ble så nervøs at det tok hele 15 mailer frem og tilbake for å berolige han. Tror han så for seg søksmål og alt mulig. Alt i alt så har det vært en veldig lærerik prosess. Det at jeg har fått betaling har i grunn bare vært en fin bonus.
 6. Jeg har sikkert vært for snill med de, men har tatt 1700,- pr bilde.
 7. Kjip kamp ja, spesielt når Arsenal taper og det er mulighet til å klatre. Var forøvrig på WHL på lørdag og så mot Wycombe! Min 10 kamp på WHL og mest sannsynligvis min siste før de river banen. Ikke sett dem tape live enda, så jeg burde muligens være tilstede på hver eneste kamp Hadde med meg 3 kolleger+søster, han ene er Arsenalsupporter. Gikk fra å være en begredelig opplevelse til noe av det kuleste jeg har sett live! For en avslutning. Knipset noen bilder av byggeprosessen:
 8. Liten oppdatering, kan nevne at jeg tok tak i flere saker hvor det ble utført "grov" bruk av bildene, typ. forsidebilde, artikkelbilde osv. Loggførte bevis med screenshots, web archiving og link til hvor bilde ble brukt. Fant flere eksempler på mail, utdrag og tekst som jeg har satt sammen som jeg brukte når jeg sendte mail til de forskjellige nettstedene. Der jeg presiserer at bilde er blitt tatt uten samtykke, henvisning til hvor det er blitt brukt, at jeg krever betaling for bruk og at de også kan få kontrakt for videre bruk av bildet. Opprettet meg også amerikansk og internasjonale bankkontoer for å gjøre det lettere for bedriftene å sende meg penger. Har så langt fått svar og betaling av 70% av de jeg har kontaktet. Ene bildet er brukt på flere hundre sider, men mye av det er private blogger, folk som har brukt til dikt, illustrasjoner og andre ting. Har kun gått etter bedrifter som bruker det for å tjene penger. Verstingen var et italiensk skobutikk som promoterte sko med et av bildene. Her er forresten teksten jeg har sakset sammen om noen andre skulle ha behov for:
 9. Er blitt gjort oppmerksom på at flere av bildene mine er blitt brukt i forskjellige kommersielle sammenhenger uten mitt samtykke. Jeg har over flere år lagt ut bildene mine på flickr, min egen nettside og deviantart. Har alltid vært klar over at andre har benyttet seg av bildene, men stort sett til eget bruk, blogger, pinterest osv. Ble nylig informert om at det er flere større nettsted som bruker en del av bildene mine som forsider, artikler, illustrering for reise-destinasjoner, cruise-salg, taxiselskaper og annet. Tenkte jeg skulle prøve å ta fatt på dette og lurte rett og slett på om noen her har erfaring med det samme? Hvordan stiller jeg jurdisk sett? Mine bilder, aldri gitt samtykke, har copyright på samtlige sider jeg legger ut. Har heller ikke benyttet stock-sider. Aldri lagt det ut som free use. Hvordan går jeg frem med å kontakte de forskjellige selskapene? Hvordan bør jeg formulere meg, hva kan jeg kreve? Har jeg rett på kompensasjon eller kan jeg kun kreve at de fjerner bildene? Eksisterer det oppdaterte takster på hva man kan ta for bilder som blir brukt i online sammenheng? Kjenner jeg er veldig usikker på hvordan jeg skal angripe dette.
 10. Gjengen filmer i Blackpool, kjører rundt i en åpen jeep med fint vær.
 11. In other news, her er nye PL logoen. Tas i bruk til neste sesong. “From next season we will move away from title sponsorship and the competition will be known simply as the Premier League, a decision which provided the opportunity to consider how we wanted to present ourselves as an organisation and competition," said Premier League managing director, Richard Masters.
 12. Det skal du kunne gjøre ja. De har forsøkt å gjøre starten "åpen" for alle seere, på samme måte som den nye Star Wars filmen ønsker nye seere velkommen. Men du vil jo absolutt få mer ut av det og en betydelig bedre backstory om du ser alt!
 13. Chat shit get banged Fullt fortjent at det går til Vardy ja. Merkelig skrue både på og utenfor banen.
 14. Morsom kamp. Mange unge som fikk prøve seg fra start. Spennende spiller i Onomah, føler han har litt samme steget og spillemåten som Kane.
 15. Hva har du gjort til nå i spillet? Fullført main story, sidequests, alle kill kontrakter, funnet alle fjær, gjort alle achievements, kjøpt og utvidet alle byene osv. Husker også at siste sekvensen åpner opp et hemmelig sted som du må besøke. Ser noen har laget en sjekkliste for hva som må gjøres: http://forums.ubi.com/showthread.php/819191-Here-is-a-checklist-for-100-Syncronization-and-Completion-Forums
 16. Hvem er han de har med seg i studio?
 17. Gud, jeg kommer til å dø av høyt blodtrykk før kampen er over..
 18. Syntes det så ut som at han også la seg, men nå ser jeg det med spursbriller..
 19. Fanken Alli, der må du være mer presis... Er vel Giroud som legger seg først
×
×
 • Create New...