Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei! Er det nokon her som har erfaringar med kjøp av nytt batteri frå andre enn Apple? Har tenkt å skifte ut batteriet i min mid-2009 MBP (2,53GHz), men då eg fekk beskjed om at det kom til å koste meg 1999,- på Eplehuset er det ikkje aktuelt å gjere det der. Har sett litt rundt på diverse sider, men dei fleste batteria eg kjem over som t.d. dette har ein lågare kapasitet enn batteriet som sitt i maskina no eigentleg har. Nokon som veit kvar eg kan få tak i 73WHr batteri til min mac, eventuelt veit kor stor forskjellen er på det orginale batteriet og det eg linka til er?

Lenke til kommentar

Originale batteriet fra billigere kilder enn Apple er vell veien å gå, uorginale batterier er noe jeg aldri ville vurdert om det ikke er utelukkende for å bare få batteri på maskinen uten at jeg bryr meg noe som helst om batteriet vil vare mer enn 5min, ei holde ut mer enn et par måneder før det tar kvelden.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+oiasdf79

$120 + $35 = $155 x 6 = 930 x 1,25 = 1162,5 + 103 = 1265,5 kr

  • Her har jeg regnet med en dollarkurs på 6, den er pr. i dag 5,77
  • Frakt er tatt med ($35)
  • Moms er tatt med
  • Forenklet fortollingsgebyr er tatt med (103)

Totalsummen blir da 1265,5 norske kroner, det var snakk om her tidligere at norske Apple-forhandlere tar 2000 det betyr at man sparer 734,5 kroner. Det er i mine øyne ganske mye.

Lenke til kommentar

Jeg betalte 1200,- for orginalt batteri på Page One i Tønsberg for min MBP. Det er det samme som det koster på Applestore. Det er mulig batteriene for de nyeste modellene er mye dyrere.

 

De er ikke nødvendigvis mye dyrere, men de må installeres av en tekniker, kostnad for det er nok inkludert i det prisoverslaget Freebird fikk.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+oiasdf79

Er ikke jeg som har fått prisoverslag. Var TomWhittaker her oppe som skrev at han hadde fått beskjed om at batteri ville koste ham 1999 hos Eplehuset.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...