Jump to content

Roberto

Medlemmer
 • Content Count

  6465
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

About Roberto

 • Birthday 10/24/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18795 profile views
 1. Noen som ønsker å ta en øl i loungen på OSL de kommende uker? Lenge siden jeg har vært her på diskusjon.no...
 2. Jeg har tre betalingskort i tillegg til mit vanlige debetkort: American Express Platinum, Diners Club og EuroCard Platinum. Samtlige av disse har en løsning med brukernavn + passord. Enkelt og greit. Hvorfor trenger dem BankID, i det hele tatt? Primært reiseregninger og refusjoner av utgifter, subsidiært tilgang til informasjon og tilbud.
 3. Haha, AmEx i Norge er og blir en vits. Men helt seriøst, hvem faen tilbyr en nettbank i 2010 med 4 ord man må pugge(!) til passord og 50 engangskoder på et pappkort? Så må de sende nytt kodekort når kodene er brukt opp? Hva om jeg er i utlandet (noe kortets målgruppe ofte er)? Hva tror dem, helt seriøst? Er det dette de har brukt 7 måneder på? Kortet klippes i to og sendes tilbake. Hva tror dem at jeg er, en idiot? Fra sekssifret forbuk til 0. Sånn skal det gjøres. Nice.
 4. Blir borte i overkant av 5 uker. Trenger f.eks. ikke mer enn 2-3 netter i Las Vegas...
 5. Kjøpte et par nye loafers fra Swims og er positivt overrasket. Får flere tilbakemeldinger på disse enn på dyre Gucci og Tod's loafers. http://swims.com/#/shoes/loafer_6
 6. Ah, vi reiser i år. Flyr Oslo - (London) - Hong Kong - (Auckland) - Fiji - (Auckland) - Los Angeles - Las Vegas (roadtrip m/leiebil) - Miami - (London) - Oslo.
 7. Mchansern: Når skal du til Fiji? Vi har planlagt en stopp der i sommerferien vår også. Vi flyr forresten via London med en uke i Hong Kong før vi fortsetter til Fiji (via Auckland).
 8. Counter-Strike.
 9. Instapaper Pro er for meg den mest brukte appen.
 10. ...eller bare søk etter "iPad" i App Store
 11. Du kan fint kjøpe iPad apps via iTunes med en norsk konto, men visse apps (Netflix, iWork, ABC Player etc) mangler fra butikken. Selv kjører jeg amerikansk konto på selve iPaden og norsk i iTunes. Fungerer fint, kan til og med kjøpe utgaver av Time Magazine i norske iTunes. Kjører forresten på hjemmelaget Telenor Micro SIM
 12. Jeg var i kontakt med AmEx igjen i dag (nok en inkassovarsel har ankommet - de har fremdeles ikke klart å overføre midler som stod på mitt gamle kort over til det nye). Da ble jeg fortalt at de tester nettbanken i disse dager og at de skal sende ut brukernavn og passord til sine kunder ila. "kort tid". Hvor vanskelig kan det være, egentlig? Fiks nettbanken, lansér Platinum med EuroBonus (20 poeng per 100 NOK) og jeg blir kunde igjen med 6-sifret forbruk ASAP. Det verste er jo at jeg faktisk *ønsker* å bruke kortet. Men DnB NOR klarer det utrolige å gjøre det umulig for meg å være kunde. Nice.
 13. Stod en AmEx-pusher på OSL her om dagen og spurte om jeg var interessert, jeg svarte at et kort uten nettbank er ikke mye interessant. Hun visste faktisk ikke om problemene i det hele tatt. Not good.
×
×
 • Create New...