Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Inspirert av "Webkafeen" samt "Åpen diskusjon rundt mobil" oppretter jeg nå denne tråden med støtte fra vår Community Manager for at man kan skal kunne ta opp små spørsmål rundt Mac. Dersom du vurderer å gå til innkjøp av din aller første Mac og lurer på f.eks. hva slags spill som finnes til Mac, eller når de nye PowerBook modellene kommer ut har du kommet til riktig sted! Dette er altså stedet for småprat rundt Macinthosh og andre småting som ikke egner seg som egne poster.

 

Vil oppfordre alle til å holde seg unna Mac vs. Windows diskusjoner her, da det allerede finnes en annen tråd som omhandler dette. Seriøse kommentarer rundt Mac derimot (av både positiv og negativ karakter) må dere gjerne komme med. Alle hardcore-windows brukere er også hjertelig velkommen til å komme med spørsmål! Ellers er det bare å prøve å holde spam-nivået nede, så får vi alle noe ut av denne tråden.

 

Velkommen til Macafé!

 

edit: lagt til en c i emnetittelen

edit2: tatt bort c i emnetittelen :)

Endret av Robbiedeluxe
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tar dette i denne tråden, og satser på at det ikke blir veldig feil. Jeg sitter med tanker om å kjøpe meg ny datamaskin, og et Apple-produkt er absolutt ikke noe å se vekk i fra. Jeg spiller aldri spill her jeg sitter, det går stort sett i surfing, filmtitting, musikk, tekstbehandlig, og andre trivielle ting. Det jeg da lurer på er om jeg skal satse på en iBook, PowerBook eller iMac. Ytelsene her kan ikke direkte samenlignes med Windows-saken jeg sitter med nå, så jeg vet ikke hvor godt utstyrt maskinen trenger å være. Hvordan er det med oppgradering hvis jeg finner ut at jeg har kjøpt en modell for lavt nede i rekkene?

Lenke til kommentar
Det var vel en av tingene jeg lurte på. Når vil dette byttet bli gjennomført? Jeg er av den heldig typen som alltid klarer å få kjøpt ting rett før noe nytt kommer, så jeg skal prøve å unngå det denne gangen. Vil det skje noen andre endringer i forbindelse med byttet?

Jeg ville heller kjøpt Mac før de går over til Intel. Mac har manglet datakraft lenge nå men har mange fordeler "Wintel" ikke har. Selvom Mac hardwaremessig har blitt mer og mer likt ibm pc de siste årene synes jeg jeg det er synd at de skifter "hjertet" i Macen ;-)

Hilsen en som har veldig lyst på iBook 14"

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...