Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir for dumt å skylde på manageren, er det slik at det må være en på nivå med Sir Alex for at vi skal kunne slå selv de dårligeste lagene?

Når er det de mest erfarne spillerne skal ta ansvar egentlig? Spillere som Rashford som har blitt hauset opp som et egenutviklet spiller på nivå med Mbappe osv. gjør jo absolutt ingenting unikt. Han løfter jo aldri laget på egenhånd når vi sliter, isteden så prøver han for mye og gir bort ballen ganske så ofte. Han presterer bra når han han halve banen å løpe på, men ellers så får han ikke til mye før etter 100 forsøk på dribling. Ser jo ikke ut til at laget er i stand til å takle litt motgang, det er null kampvilje når det trengs mest. Det sier jo litt når for eksempel Pool og sannsynligvis City ser bedre ut med 9-10 mann enn vi gjør med 11.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er bare å stikke fingern i jorda, dette er ikke et godt fotball-lag, slik vi kjenner de. Vi hører hjemme midt på tabellen og vi har INGENTING i Champions League å gjøre. Inntil vi greier å gjøre om på stallen slik den bør være, så kommer vi ALDRI til å ta verken PL eller CL igjen, i alle fall ikke i min levetid. 

Lenke til kommentar

Det eneste som teller nå er at vi får karra oss over på nye eiere, MED Ten Hag fortsatt ombord. Hvis han ryker så orker jeg ikke mye mer av denne klubben, da er det ikke noe håp lenger.

 

Vært skeptisk til Højlund. I går viste han et register av ferdigheter både teknisk, fysisk og psykisk som gjør at det skal bli ekstremt spennende å se hvor han er om noen år med riktig utvikling.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Højlund the Hellhound, dæven for en spiller. Han er et enormt lyspunkt i en ellers nitrist sesong. Tenk hvor godt han kan prestere når laget endelig begynner å klikke. Er nesten så jeg ser en fremtidig kaptein i han og. 

Arteta var nede i gjørma med Arsenal i 20/21 sesongen på denne tiden her og mange spørsmål ble stilt, og de stod forøvrig med samme poengsum som oss etter 7 kamper i ligaen. De backet han og se hvor de er nå. Sparker klubben Ten Haag blir jo bare den allerede kaotiske tilstanden ENDA større, og det er det siste vi trenger.

Ting snur fort i fotball. Selv om det er ganske krise nå, ser jeg fortsatt glimtvis av godt spill. Det er for det meste personlige feil som har ødelagt for oss, og såklart at laget er fullstendig blottet for selvtillit. Jeg håper vi får se Bayindir i mål mot Brentford, og når vi omsider har en LB tilgjengelig tror jeg vi kommer til å se ut som et helt annet lag med Amrabat på midten.

 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (3 timer siden):

Kanskje der blir mer aktuelt med salg når klubben svikter så til de grader sportslig. Glazer føler de må ut før verdien stuper ?

Dette tror jeg de driter skikkelig hardt i. De gir så bengen i denne klubben som det går an. Vi skulle aldri gått på børs, jeg hater hater HATER Glazers så intenst at Liverpool må ned på plassen etter de. De skulle aldri tatt over klubben vår :( 

Lenke til kommentar

De bryr seg selvfølgelig om at verdien på klubben opprettholdes eller økes. Det er sånn de kan ta ut fortjeneste, og potensielt tjene så mye som mulig på et salg i fremtiden.

Personlig tror jeg et salg vil bli gjennomført ila de neste årene.

Kombinasjonen av (1) større konkurranse om å havne topp-4 / sikre seg pengene fra CL-fotball, (2) at Old Trafford trenger snart å pusses opp for milliarder, og (3) å være United-spiller og manager blir gradvis mindre og mindre attraktivt for hvert år som går med kaos og dårlige prestasjoner — medfører nok at vi nå er på et gunstig tidspunkt for de å selge.

Spørsmålet er selvfølgelig om de er oppegående nok til å se dette selv, eller om de blendes av sin egen grådighet / ønsket om mange flere år med eventyrlig fortjeneste.

Lenke til kommentar
blured skrev (1 minutt siden):

Kombinasjonen av (1) større konkurranse om å havne topp-4 / sikre seg pengene fra CL-fotball, (2) at Old Trafford trenger snart å pusses opp for milliarder, og (3) å være United-spiller og manager blir gradvis mindre og mindre attraktivt for hvert år som går med kaos og dårlige prestasjoner — medfører nok at vi nå er på et gunstig tidspunkt for de å selge.

I tillegg til at alle unger tidligere gikk i United drakter, mens de nå går med City og Haaland drakt. Det vil jo på sikt gi enormt utslag i inntektene til United når nye generasjoner som vokser opp velger andre klubber å kjøpe effekter fra og populariteten stuper.

Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (11 minutter siden):

Så det er ikke mulig å diskutere dagens situasjon, med de spillerne vi har og den manageren vi har? Alle diskusjoner må gå på hva som kunne ha vært dersom x, y og z for at det skal være noen poeng med forumet?

Selvfølgelig diskuterer man dagens situasjon, det er alltid det vi gjør mest av. Men det må da gå an å se på trendene ved tidligere lag-sammensetninger og se "hvor det gikk galt". Man må lære av historien.

Jeg tror heller ikke å sparke ETH er løsningen, men når det går såpass dårlig så blir jeg ikke overrasket om det skjer likevel.

Endret av Comma Chameleon
  • Liker 1
Lenke til kommentar
20 minutes ago, :utakt said:

Overrasket over at Onana fortsetter å få tillit bakerst. Jeg har ikke sett alle matchene, men ser det stadig kommer kritikk mot lettvinte baklengsmål. På tide å la Bayindir få sjansen?

Jeg trodde ærlig talt Henderson skulle bli førstekeeper etter De Gea, men neida, møkkaklubben kvitta seg med begge og brukte 600 mill på en jævla klovn istedenfor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...