Gå til innhold

.Simen

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

.Simen sine prestasjoner

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nok en gang alt for store rom i laget som Bournemouth-spillerene enkelt utnytter, helt fritt. Det enorme rommet som blir etterlatt mellom midtbaneleddet og forsvaret, det fortsetter bare å eksistere det. Er spillerene og/eller manageren så inkompetente at ikke de ser hvilke taktiske endringer som kan gjøres for å tette det store hullet, og samtidig ikke fortsette med det samme elendige posisjonerings og presspillet hver kamp? Selve definisjonen på galskap er å gjøre det samme om igjen, og forvente et annet resultat.
  2. Har fått et par billige mot oss og i det siste. Viktig med balanse i regnskapet!
  3. Vært en gjenganger i år at alle motstanderne får spasere fritt gjennom hele laget. Og det ser ikke ut som om det problemet akkurat forsvinner med det første... Casemiro er jo helt ubrukelig utpå der! Begriper ikke hvorfor han av en eller annen uforståelig grunn skal ha klippekort kamp etter kamp. Skulle trodd han tok seg en rev før hver match så sløv som han er på midten.
  4. Tja, vet ikke helt jeg. Hvem skulle vi isåfall fått inn i steden? Liverpool og Bayern er på managerjakt, og de vil mest sannsynlig kunne tiltrekke seg bedre managere enn oss. Beklager, men det er nok realiteten siden vi står uten CL-fotball neste sesong. Joda, i teorien kan vi fortsatt klare det men det skjer ikke. Vi har blitt linka til Potter og Southgate. Spørsmålet er om de to hadde vært en drastisk forbedring til Ten Hag. Jeg tror ikke det. Samtidig er jeg lei av den samme ulla, med å skifte managere annenhvert år, og så starte på nytt igjen. Det blir spennende å se hva som skjer i sommer. Håper uansett vi får kvittet oss med mye rusk. "You have to clean the room before buying new furniture"
  5. Alt i alt fornøyd med uavgjort mot Liverpool, de kunne enkelt ha vunnet idag hadde de vært mer kliniske. Til tross for et greit resultat, sitter jeg allikevel med en dårlig bismak i munnen. Vi roter nok en gang bort en ledelse på klønete vis, og det er så vanvittig frustrerende hvordan vi kollapser helt. Vi kunne sittet med 9 poeng på de siste 3 kampene, men elendig organisering og amatørmessige feil gjør at vi sitter med 2 poeng isteden. Casemiro er det bare å selge til sommeren. Fyren er ferdig. Og Amrabat har vel ikke bidratt noe annet til laget i år enn å gi bort ballen? For et katastrofalt innhopp. Mainoo er helt krem though!
  6. Jepp. Frispark i det 97. minutt. Nå kommer målet
  7. Klovneforsvaret vårt har lagd 3 straffer på 2 kamper. Vinnermålet til Liverpool i det 97'ende minutt is incoming
  8. Jepp, såklart. Klarer faen aldri å holde på en ledelse. Jævla møkkalag
  9. Fyyy faen for et mål. Elsker Mainoo. Nå må vi klare å tette igjen ffs
  10. Han har vært daff, ja. Dessverre er ikke akkurat McTominay et så mye bedre alternativ. Savner å ha en Matic/Carrick type i laget. Blæh sitter fortsatt med en følelse av at vi kommer til å tape, selv om det ble 1-1 (på meget heldig vis). Fortsatt slipper vi Liverpool aaalt for enkelt til.
  11. Så det tydelig mot Chelsea og. Er bare å spasere gjennom "midtbanen" vår. Vi stiller i praksis med en 4-0-6 formasjon.
  12. Samtidig er jeg glad på hans vegne, for han har virkelig tatt steget opp i det siste. Muligens den eneste sammen med Varane i 1. omg og til dels Maguire med en godkjent karakter i går. Null game plan, null innsats, pasningsspill på Obos-nivå, kaotisk forsvar. Det har vært en gjenganger i kamp etter kamp denne sesongen her. Så kampen i går kom dessverre ikke som noen overraskelse.
×
×
  • Opprett ny...