Gå til innhold

.Simen

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av .Simen

  1. Tror jeg aldri har sett en spiller med en større fallhøyde enn Casemiro. I fjor da han kom inn var han et beist, og man kunne lett argumentere for at han periodevis var en av ligaens beste DM's. Til hans forsvar spilte han ut av posisjon i går, but still.. I hele år har han vært "utter shite". Vært skadeplaget, ja. Men skulle helt ærlig forventet noe litt mer for en som trossalt har 5 CL trofeer under beltet. Er vel kanskje noe universalt med brasilianere når de bikker over 30. Å være United og Start-supporter for tiden tærer på helsa 😜
  2. Nok en gang alt for store rom i laget som Bournemouth-spillerene enkelt utnytter, helt fritt. Det enorme rommet som blir etterlatt mellom midtbaneleddet og forsvaret, det fortsetter bare å eksistere det. Er spillerene og/eller manageren så inkompetente at ikke de ser hvilke taktiske endringer som kan gjøres for å tette det store hullet, og samtidig ikke fortsette med det samme elendige posisjonerings og presspillet hver kamp? Selve definisjonen på galskap er å gjøre det samme om igjen, og forvente et annet resultat.
  3. Har fått et par billige mot oss og i det siste. Viktig med balanse i regnskapet!
  4. Vært en gjenganger i år at alle motstanderne får spasere fritt gjennom hele laget. Og det ser ikke ut som om det problemet akkurat forsvinner med det første... Casemiro er jo helt ubrukelig utpå der! Begriper ikke hvorfor han av en eller annen uforståelig grunn skal ha klippekort kamp etter kamp. Skulle trodd han tok seg en rev før hver match så sløv som han er på midten.
  5. Tja, vet ikke helt jeg. Hvem skulle vi isåfall fått inn i steden? Liverpool og Bayern er på managerjakt, og de vil mest sannsynlig kunne tiltrekke seg bedre managere enn oss. Beklager, men det er nok realiteten siden vi står uten CL-fotball neste sesong. Joda, i teorien kan vi fortsatt klare det men det skjer ikke. Vi har blitt linka til Potter og Southgate. Spørsmålet er om de to hadde vært en drastisk forbedring til Ten Hag. Jeg tror ikke det. Samtidig er jeg lei av den samme ulla, med å skifte managere annenhvert år, og så starte på nytt igjen. Det blir spennende å se hva som skjer i sommer. Håper uansett vi får kvittet oss med mye rusk. "You have to clean the room before buying new furniture"
  6. Alt i alt fornøyd med uavgjort mot Liverpool, de kunne enkelt ha vunnet idag hadde de vært mer kliniske. Til tross for et greit resultat, sitter jeg allikevel med en dårlig bismak i munnen. Vi roter nok en gang bort en ledelse på klønete vis, og det er så vanvittig frustrerende hvordan vi kollapser helt. Vi kunne sittet med 9 poeng på de siste 3 kampene, men elendig organisering og amatørmessige feil gjør at vi sitter med 2 poeng isteden. Casemiro er det bare å selge til sommeren. Fyren er ferdig. Og Amrabat har vel ikke bidratt noe annet til laget i år enn å gi bort ballen? For et katastrofalt innhopp. Mainoo er helt krem though!
  7. Jepp. Frispark i det 97. minutt. Nå kommer målet
  8. Klovneforsvaret vårt har lagd 3 straffer på 2 kamper. Vinnermålet til Liverpool i det 97'ende minutt is incoming
  9. Jepp, såklart. Klarer faen aldri å holde på en ledelse. Jævla møkkalag
  10. Fyyy faen for et mål. Elsker Mainoo. Nå må vi klare å tette igjen ffs
  11. Han har vært daff, ja. Dessverre er ikke akkurat McTominay et så mye bedre alternativ. Savner å ha en Matic/Carrick type i laget. Blæh sitter fortsatt med en følelse av at vi kommer til å tape, selv om det ble 1-1 (på meget heldig vis). Fortsatt slipper vi Liverpool aaalt for enkelt til.
  12. Så det tydelig mot Chelsea og. Er bare å spasere gjennom "midtbanen" vår. Vi stiller i praksis med en 4-0-6 formasjon.
  13. Samtidig er jeg glad på hans vegne, for han har virkelig tatt steget opp i det siste. Muligens den eneste sammen med Varane i 1. omg og til dels Maguire med en godkjent karakter i går. Null game plan, null innsats, pasningsspill på Obos-nivå, kaotisk forsvar. Det har vært en gjenganger i kamp etter kamp denne sesongen her. Så kampen i går kom dessverre ikke som noen overraskelse.
  14. Måtte jo komme. Gratulerer Pool. Og takk skal du ha, Rashford
  15. Walk in the park omgang for Liverpool. Akkurat som mot City blir spillerne våre stående som statister
  16. Kollaps igjen, bare å gratulere Liverpool med seieren. Vi klarer aldri å opprettholde et aggressivt presspill i mer enn 10 minutter før vi faller tilbake og gir motstanderen all frihet og rom i verden. Det er så tannløst og det gjentar seg kamp etter kamp...
  17. Det Liverpool har fått til i år mtp. antall skader de har i troppen er tidenes achievement
  18. Kanskje det har noe å gjøre med at det er "lettere" for damer flest å være utro enn menn pga tilbud og etterspørsel? Damer har generelt mer å velge i blant det motsatte kjønn og får mer oppmerksomhet enn det menn gjør. Er bare å ta Tinder som et eksempel.
  19. Nå er ikke jeg 40, men 30. Og jeg har aldri vært i et forhold før. Føler det ikke er noe spesiell grunn til og synes synd på meg, selv om jeg ærlig må innrømme at tanken på at jeg aldri har vært i og mest sannsynlig aldri kommer til å være i et forhold, gjør meg litt trist i ny og ne. It is what it is tenker jeg. Det er mange negative sider ved meg selv som gjør at jeg stiller med et enormt handikap når det kommer til å finne en partner. Jeg har både Asperger og AD/HD, noe som gjør meg "ænsjles" som Prøysen ville sagt. Det betyr selvsagt ikke at det er umulig å finne kjærligheten når man har en eller flere diagnoser. Men det er definitivt mer utfordrende. Jeg har bestandig hatt lav sosial intelligens, og på mange måter også en stor mangel på sosiale antenner. Noe som har ført til at jeg i de fleste sosiale settinger holder munnen min lukket, og går med "maske" som en slags overlevelsesmekanisme for å passe inn. Det sitter nok en god del traumer fra barndommen og, siden jeg er vokst opp i en bygd hvor det å være annerledes ble sett på som noe negativt. Jeg har lav inntekt og lav utdanning, og er 50% ufør og 50% i jobb. Har vel bestandig hatt en tanke om at de fleste kvinner ønsker helst en mann med mye ressurser. Og i hvert fall ikke en mann med mindre inntekt enn seg selv. Kanskje dette bare er en overfladisk tanke jeg har, men jeg føler den stemmer litt. Jeg har heller ikke førerkort. Selv om jeg forsøkte meg på noen kjøretimer som 18 åring, ble jeg fortalt av min daværende kjørelærer at jeg var den mest håpløse eleven han noensinne hadde hatt. Og jeg ser den, siden jeg er ekstremt klomsete av meg og er nærmest praktisk tilbakestående. Er ikke alle som bør ha førerkort, og jeg er nok en av de. Men en mann som ikke kan kjøre bil, er jo ikke akkurat sexy. Også er jeg jo lav da. Og som jeg nevnte med det å ha en diagnose, så vet jeg jo at det fins mange lave menn der ute med kjærester. Men igjen så er det jo nok en del av meg som gjør dating mer utfordrende.
  20. * Store emosjonelle humørsvingninger. Å ikke vite hvor du har personen hen. * Uærlighet. Det skaper mye mistillt hos meg. Vi må kunne ha en åpen dialog, være ærlig med oss selv og med hverandre. *Uhygienisk. Den er jo ganske basic. *Damer med lite feminine trekk. Dette er kanskje litt slemt å si, men typiske litt røffe damer med "bein i nesa", litt sånn Maggie Thatcher vibe. Jeg tiltrekkes av det feminine. Tonefallet, klesstilen, kroppen, personligheten. Det må liksom være noe søtt og uskyldig over det.
  21. Å skulle bytte manager nå er en simpel løsning på et komplekst problem. Det hjelper ikke kun å bytte det ene dekket på bilen, når de tre andre er punktert også. La oss si EtH får sparken i helgen etter et eventuelt tap mot Fulham (noe jeg frykter), hvem skulle vi realistisk sett fått inn? Graham Potter? Vi hadde sikkert fått kjenne på den berømte new manager-effekten med gode resultater i noen uker, før vi hadde landa på jorda igjen og kommet tilbake til der vi er nå. Jeg har i det minste lyst å se hvordan laget fremstår når Shaw og Martinez er tilbake. Skulle gjerne likt og sett sistnevnte få kapteinsbindet og. Bruno er en god spiller, men jeg er enig med Keane at han er et dårlig forbilde på banen med sitt sutrete og negative kroppsspråk.
  22. Højlund the Hellhound, dæven for en spiller. Han er et enormt lyspunkt i en ellers nitrist sesong. Tenk hvor godt han kan prestere når laget endelig begynner å klikke. Er nesten så jeg ser en fremtidig kaptein i han og. Arteta var nede i gjørma med Arsenal i 20/21 sesongen på denne tiden her og mange spørsmål ble stilt, og de stod forøvrig med samme poengsum som oss etter 7 kamper i ligaen. De backet han og se hvor de er nå. Sparker klubben Ten Haag blir jo bare den allerede kaotiske tilstanden ENDA større, og det er det siste vi trenger. Ting snur fort i fotball. Selv om det er ganske krise nå, ser jeg fortsatt glimtvis av godt spill. Det er for det meste personlige feil som har ødelagt for oss, og såklart at laget er fullstendig blottet for selvtillit. Jeg håper vi får se Bayindir i mål mot Brentford, og når vi omsider har en LB tilgjengelig tror jeg vi kommer til å se ut som et helt annet lag med Amrabat på midten.
×
×
  • Opprett ny...