Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Typisk Mourinho å ikke klare å dra frem et ungt råtalent, men for så vidt greit nok hvis han selges. Har fått en del sjanser som han ikke har tatt vare på.

 

Den som lever får se, men er jo veldig typisk hvis han tar en «Salah»/«De Bruyne»/etc. og slår ut i full blomst så snart han blir satset mer på.

Lenke til kommentar

Vel, poenget her er jo at han presterte på lik linje eller bedre enn Sanchez. Når ble 20 målpoeng en svak sesong? Enig i at han hadde flere dårlige kamper etter jul, men han ble også en kasteball etter at verdensstjerna og supermegaspilleren Sanchez kom inn.

Lenke til kommentar

Håper styret klarer å se litt langsiktig, og at det vil være katastrofalt å kvitte seg med Martial på lang sikt. Han hadde en fantastisk høst, og burde vært unnskyldt vårsesongen. Tydelig at Mourinho har noe i mot Martial.

 

For Martials egen utvikling, hadde det nok vært best å forlate klubben, men håper som sagt at styret ikke finner seg i behandlingen Mourinho har hatt av Martial, og ser at han kan bli verdensklasse på sikt. Litt av kvaliteten eller potensialet til en spiller kan jo ses i hvem som er interessert i å kjøpe dem, og det er ikke akkurat Everton som ville hatt størst sjanse til å kjøpe Martial.

Lenke til kommentar

Jeg sier at styret forhåpentligvis ser langsiktig og videre etter Mourinho(som vi vet ikke vil være i United for alltid).

 

Martial har blitt behandlet dårlig. Han har blitt fratatt sitt skjortenummer, var kandidat til årets spiller frem til jul og avgjorde mange kamper, før Sanchez kommer og han settes på benken, får spille i posisjoner han ikke er god i eller får først spille når han ikke har spilt på en måned med andre spillere som heller ikke har spilt på en måned. Som sagt er det en ung spiller som ikke er ferdigutviklet, og da kan man virkelig ikke forvente at han skal være like god i alle posisjoner - noe man ikke engang vil forvente av erfarne spillere. Så hvordan blir han ikke behandlet dårlig? Hva gjorde han for å miste plassen sin etter jul?

 

Jeg skjønner ikke hva nordmenn har i mot Martial.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...