Jump to content

Irrasjonell

Medlemmer
 • Content Count

  1789
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

742 :)

About Irrasjonell

 • Birthday 10/26/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Og det har de også gjort. Likevel er vi milevis bak klubber som har brukt lignende summer.
 2. Kanskje litt upopulært, men kan det være bedre for laget på lang sikt om de ikke blir værende? De Gea har vært lagets klart beste spiller de siste 4-5 årene, men viser nå tydelig sine svakheter, samt at han gjør flere tabber enn tidligere. Kanskje dette kan være et riktig tidspunkt for å få mest mulig for han?
 3. Ingen betaler middelmådige spillere mer enn United, og det er allerede et stort problem når de som faktisk er litt gode skal få nye kontrakter. Greit nok at fotballspillere generelt tjener for mye(mener hvertfall jeg), men United sine spillere tjener alt for mye i forhold til andre klubber sine spillere. United vil uansett ikke ha noen sjanse til å kjempe om titler av betydning de neste årene uansett, så hva er da poenget med å bruke store summer på spillere som vil være ferdige lenge før resten av laget er godt nok? Greit nok at det ikke kun kan være 18-19 åringer i laget, men de burde ikke bruke store summer på spillere som er eldre enn 24-25 år, med mindre de kan tilføre laget noe helt spesielt.
 4. En spiller som sitter på benken til Barca, har en alvorlig kneskade og allerede har brukt oss en gang til å forbedre kontrakten sin? Absolutt ikke. United bør få bort alle de overbetalte stjernene, og heller kjøpe spillere som blir de neste store spillerne, ikke de som har vært store. Og det kan ikke gjøres på en sommer.
 5. Rett etter antennelse vil nok et slikt anlegg kunne være svært effektivt, men om det er bedre enn et vanlig sprinkleranlegg er vanskelig å si. Uansett så var dette et bygg under rehabilitering, og da kan det jo være at enkelte typer automatiske slukkeanlegg eller alarmsystemer var ute av drift. Det kan også være forskjellige typer byggematerialer eller plast o.l. som vanligvis ikke vil være i bygget, som da kan bidra til en større varmeavgivelsesrate enn et automatisk slukkeanlegg er laget for. Derfor vil alltid en bygnings eller rehabiliteringsfase utgjøre en større brannfare enn i vanlig drift. Jeg har aldri hørt om bruk av vanntåkeanlegg utendørs. Vet ingenting om det. Når taket er borte vil nok ikke vanntåke få like stor effekt som i et lukket rom, men vanlig vann vil jo også fordampe og være med på å kvele en brann dersom brannvesenet treffer selve brannen.
 6. Ja, kan jo være, men litt risikabelt å satse navnet sitt på 2 minutter med moro. Men spørs jo hvor godt rykte han har i utgangspunktet.
 7. Jeg er ofte ikke enig med Paul, men en kan ikke betvile hans motstand mot krig og amerikansk innblanding i andre lands interne forhold. Godt ikke alle høyreorienterte er hauker.
 8. Ja, men han er en helt annen spiller enn han var. Vet ikke hva som har skjedd med han.
 9. Det verste er Lukaku. Milner jobber hvertfall hardt, Lukaku gjør ingenting.
 10. Jeg ser ikke noen grunn til å angripe meg. Det er kun en mening, som jeg forøvrig vet mange deler. Den villigheten vi så i de første kampene i forrige sesong til å angripe og vinne kamper forsvant etter Liverpool kampen. Om du faktisk så kampen kunne du se at Mourinho IKKE gikk inn for å vinne den, for laget kontret ikke og hadde knapt en eneste avslutning på eller utenfor mål. Om målet virkelig er å finne, må en ha en taktikk som gjør at laget kan score mål. Denne kampen ble etterfulgt av en rekke svake kamper, til tross for at flere av dem ble seire. Egentlig var resten av sesongen svak, og resultatene stod ikke i henhold til spillet. Årets start på sesongen var egentlig ikke noe annet enn en fortsettelse av fjorårets sesong, bare at marginene i større grad var i mot oss. Flaksen ville en gang ta slutt, og det gjorde den, og Mourinho ble avslørt som den dinosauren han er.
 11. Jeg synes nedturen begynte etter kampen mot Liverpool på Anfield, høsten 2017. Etter den gode starten var det ikke noe annet enn en svært skuffende kamp, hvor uavgjort var det eneste målet for Mourinho.
 12. Med mindre Sanchez selv jobber hardt for å forlate klubben, vil han også få flere sjanser. Men det dårlige spillet var der også den siste tiden i Arsenal, men kan jo håpe at det var fordi han ville bort. Det er greit å miste ballen fordi han prøver å få noe til å skje, men jeg synes han alltid går seg fast i nesten identiske situasjoner. Hver gang han mister ballen føles det bare ut som en reprise av den forrige, og da blir det også enkelt å forsvare seg mot han. Jeg kan uansett ikke se hvor han skal spille. I fjor ble han brukt på venstre ving, noe som bl.a. forstyrret Pogba, da de begge ender opp med å dekke de samme områdene, i motsetning til om Martial spiller. Å spille han der virker bare som om ingenting ble lært av den dårlige vårsesongen i fjor. Sentralt bør Rashford være første valget, og da er vel høyre ving det eneste alternativet, men det er vel ikke så mange som vil være uenige i at vi har vært best med Lingard på høyresiden de siste kampene? Dermed blir han for meg, uansett om han kan bli bedre eller ikke, et uforsvarlig dyrt alternativ på benken.
 13. Mtp. hva Sanchez skal være, var dette en svært dårlig kamp. Det var tross alt mot et av de dårligste lagene i Championship. Kan virkelig ikke se for meg hvordan han skal ha noen plass i en vanlig startelver, og da blir egentlig spørsmålet hvordan klubben blir kvitt han. For med den lønnen blir det til og med svært vanskelig å gi han bort. Her må klubben ta et stort økonomisk tap uansett hva som skjer. Svært dårlig kamp av de fleste spillere, men synes ikke Chong gjorde det noe dårlig. Det ble med en gang mer spill på høyresiden når han kom inn, så håper vi kan se mer av han.
×
×
 • Create New...