Jump to content

Lyspaere

Medlemmer
 • Content Count

  1798
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

413 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11757 profile views
 1. Mangler fortsatt 5-7 spillere 🫤 om noen vil være med si ifra her så får dere invite til Sleeper
 2. Noen som er gira på liga i år? Burde vel lande flere spillere snart? :-)
 3. Satser vel på slow-draft her i år? Kunne vært greit å starte draften i august i så fall. Sleeper virker til å være 100x bedre enn NFL plattformen.
 4. Lykke til for dere som enda er med i løpet. Håper vi sees til neste år!
 5. Startet 2 spillere som ikke spiller i dag. Det beklager jeg virkelig. Har vært en tøff uke og fantasy ble nedprioritert. Ellers må jeg jo si at denne sesongen gikk rett til helvette for meg. Kjedelig, men skal holde løpet ut i rettferdighetens navn.
 6. Skjer det bytte nå så er det Conte som kommer inn ser det ut til. Ikke en god dag i mine øyne..
 7. For et jævla rot... 6 spillere på IA/IR, men skal ikke stoppe der - Petter /Hail mary passers har jo tidenes kamp her! Håhå, dette blir 2-3 på meg så det synger. Kjedelig uttelling når foreløpig breakdown er i min favør - men sånn er det og der har jeg alltid vært heldig motsatt retning.
 8. Gøy å se at alle har fått en W og en L så langt! Tett i år. Men jeg lurer på en ting. Hvordan kunne Angels From Hell plukke opp Gordon i går når Waiver først er i morgen? Alle andre ligaene mine har han beskyttet av Waiver, har vi noen egne regler på dette?
 9. Seier i første kamp mot Air Eagles - DEILIG 🤩 Så veldig bra ut etter torsdagskampen, men så snudde alt i 19:00 runden og det så ut til jeg gikk mot soleklart tap. Heldigvis stilte Kelce og Montgomery opp på jobb og sikret sesongens første W 🙂
 10. QB: T. Brady RB: R. Mostert RB: D. Montgomery WR: T. Lockett WR: J. Jefferson TE: T. Kelce FLEX: J. Landry (WR) FLEX: J.J. Smith-Schuster (WR) DEF: Titans BN: B. Mayfield (QB) BN: T. Jones (RB) BN: M. Mack (RB) BN: A. Lazard (WR) BN: E. Sanders (WR) BN: T. Smith (WR) BN: T. Williams (WR) I fjor tok jeg TE i runde 2, som er tidligste jeg noen gang har tatt det. I år ble det i runde 1. Kelce er rett og slett for enorm value i den posisjonen til å si nei. Håper på skadefri sesong. Ellers en kaotisk draft, følge meg ikke forberedt i det hele tatt og alles hyperoffansive holdning mot RB gjorde at jeg havnet laaangt etter på det området når jeg tok TE/WR i de to første. Angrer forøvrig litt på Jefferson i runde 2 - når Thielen går mye senere.. Minst fornøyd er jeg soleklart med Sanders i runde 8... Her må jeg ha fått slag eller noe. I tillegg er jeg ikke fan av Brady i det heletatt, så ambivalent forhold til å ha han. Mest fornøyd var jeg nok med Lockett i runde 5 - det håper jeg blir god value. Tror jeg har et lag som skal gi stabile poeng, men sliter med å se hvem som skal vinne kampene for meg. Spørs om det blir en tredje seier på meg i år - jeg skal i hvert fall gi det et forsøk. Gir laget mitt samme karakter som i fjor, 4/10. Lykke til!
 11. Jo fikk med meg den, men rekkefølgen ligger ikke inne i NFL klienten enda. Der står det at det blir random trukket før draft
 12. Husk draft i kveld da alle sammen 🙂 PS! Ser ikke ut som om at draftrekkefølgen ligger inne nå?
 13. Foreslår at fordelingen er som følger: 1. plass: 70% 2. plass: 20% 3. plass: 10% Evt. at vinneren tar alt.
 14. Nja, tenker at forslaget kan stå - jeg vet jo ikke kompetansenivået til folk her. Om det er første år med fantasy for folk så er det dårlig ide, men om man har spilt før så tenker jeg at auction er et langt bedre draftsystem enn snake. Kunne man ikke lagt opp til at man stemte mellom Snake, 3 round reversal (3RR), og auction draft? Også legger du til "vet ikke". Er det 2 eller flere på vet ikke så dropper vi auction og kjører den med mest av snake og 3RR. PS! Noe rart skjedde med stemmen min, ser at bl.a. torsdag 7. sept ikke har stemmer - men jeg stemte på bl.a. den. Tipper mine resultater ikke ble gjeldende. Får imidlertid ikke stemt på nytt da det står at jeg allerede har stemt. Nuvel, spiller ikke så stor rolle, ser ut til å bli søndagen uansett.
×
×
 • Create New...