Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Danielzu skrev (1 time siden):

Starter Martial i morgen? Hvor sannsynlig? Rash og Cavani er vell ute.

Om du vurderer han for fantasy, så ville jeg styrt unna. Har sett meget dårlig ut i sesongoppkjøringen, og er akkurat tilbake fra et halvt års skade.


Jeg tipper dette laget. Ser på plassen til Donny som mest usikker. Elanga joker, hadde nok startet om han ikke ble småskadet før den lille treningsleiren.

de Gea

AWB - Lindelöf - Maguire - Shaw

Donny? - Matic

Greenwood - Bruno - James

Martial

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
19 hours ago, Snikpellik said:

Får se om han sier det bare er å forvente når Grealish til 100 millioner pund har fire målgivende i en kamp.

Med logikken at det er forventet med 4 assists i en kamp når du koster så mye, så er alt under 150 assists fra både Pogba og Grealish denne sesongen under forventninger da vil jeg tro.

Utvilsomt en gjøk ja.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ganske lite prat om kampen mot Leeds her egentlig. Hva synes vi, var det bare fantastisk?

Det ble en perfekt start på sesongen på mange måter. Likte veldig godt hvordan Varane ble annonsert på banen først, det fikk virkelig Old Trafford til å koke ekstra. Enorm jubel for både Varane og Ole. Første gang fullsatt siden vi slo City 3-1 da McTominay satt det berømte langskuddet tidlig mars 2020, og kampen og stemninga levde virkelig opp til anledningen på lørdag. Vanvittig trøkk på målene våre, spesielt da Greenwood satte inn 2-1.

Så synes jeg vi imponerer ekstremt på midtbanen som så fit ut. Overraskende, da disse spillerne har veldig lite trening i beina. McTominay som bare har 20 minutter som stopper i siste treningskamp spesielt, han var utrolig aggressiv i førsteomgangen der vi vinner ballen og presser de til å spille støtte konstant. Litt uvant for Leeds å bli helt maltraktert midt på banen. Men, vi slipper de også til en tre-fire gode muligheter. Ole tar ganske store sjanser i spillet der vi sender frem mye folk, jeg tror det er ganske sikkert at vi kommer til å se et lag som tar enda større risiko offensivt denne sesongen. Det kan resultere i noen kamper med mye mål for, men også imot. 

Greenwood ser strålende ut nå, slik han gjorde på slutten av forrige sesong. Som midtspiss ser man at han har kvaliteter der, biter meg merke i bevegelsene inn mellom back og stopper flere ganger - spesielt på det ene innlegget til Bruno som han ikke rakk frem på. Lurte Leeds-forsvaret trill rundt med smarte bevegelser. Grepet med å la Greenwood ta løpene ut mot venstre for å la Pogba ta dype løp inn sentralt som nærmest en "falsk ving" fra venstrekanten bar også virkelig frukter. Liker det godt!

Dette var også uten Sancho fra start, uten Varane, Rashford og Cavani, så det føles som at vi har mye mer å gå på. Men det blir verre borte mot Southampton neste søndag, jeg kan ikke tenke meg at vi får like mye bakrom å leke i mot dem. Da skal det bli spennende å se om Sancho starter, ikke minst hvor på banen det blir og hvordan det står til når vi må stange litt mer mot etablert med disse spillerne. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (14 minutter siden):

Men det blir verre borte mot Southampton neste søndag

Syns det var en frydefull kamp ja
Veldig bra at Pogba ser ut til å være på track, og flere spillere er der i bakhånd ja. Ja det var virkelig en start Ole bare kunne drømme om.
Ser fram til neste kamp, og håper Moi får spilletid for Southampton også da

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...