Gå til innhold

Formel 1 - 2023


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fresh from the elation of bagging a front-row start in Montreal, Haas driver Nico Hulkenberg has been hit with a three-place grid penalty for the Canadian Grand Prix after the stewards found him guilty of committing a violation under red flags during qualifying.

 

Det samme gjelder førerne Carlos Sainz, Yuki Tsunoda og Lance Stroll. Alle førerne har fått en straff, som gjør at de må starte tre plasser bak resultatet fra kvalifiseringen lørdag.

Nico Hulkenberg kjørte for fort under rødflagg, mens Stroll, Sainz og Tsunoda får straff for å ha hindret andre konkurrenter underveis i kvalifiseringen.

 

Sainz starter dermed P11, Stroll P16 og Tsunoda P19.

Endret av Jarmo
Lenke til kommentar
Dassen skrev (5 timer siden):

Årets reguleringer har ikke gjort noe positivt for forbikjøringer, det er helt sikkert. DRS-toget bak Albon var en vits. Minner meg om Trullis tid

Ifjor og i år er det jo ingen tvil om at det er lettere å følge tettere og ha bedre racing enn årene før. Det alene er ikke alt, men det hjelper.

Tipper det er litt verre enn ifjor siden de nå har utviklet bilene mer og sikkert klarer å få litt mer dirty air bak bilene.

Det kommer nok flere endringer som hjelper etterhvert. Jeg håper på kortere biler og for at de selv kan velge litt når de vil åpne vingen eventuelt mer bruk av overtake mode eller liknende.

Heldigvis ble det litt strategi og litt forbikjøringer på banen. Og max var ikke 30s foran alle andre. Bra battles med Alonso og Hamilton. Ferrari kom seg opp og naila strategien for en gangs skyld.

Albon og bakover ble veldig drs train. Er vel ikke første gang han gjør det.

Alt i alt et ok løp, bra qualifying. Grei weekend.

Endret av Comma Chameleon
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (59 minutter siden):

Ferrari kom seg opp og naila strategien for en gangs skyld.

Jeg ble litt overrasket når de ikke splittet strategi under safety car. Hvor en gikk inn for å pitte og en ble liggende ute. Men det funket for de så kanskje de har lært. :)

Lenke til kommentar

Tror nok De Vries ryker med mindre han klarer å skjerpe seg skikkelig i andre halvdel av sesongen. Jeg tipper Audi kan være interessert i å få inn Schumacher så ser det vel ikke så helt usannsynlig at det kan bli litt områkeringer i Sauber selv om både Bottas og Zhou gjør en solid jobb med det maskineriet de har. Ellers har ikke Sargeant overbevist veldig hittil, men det faktum at han er Amerikaner er vel kanskje viktigere for nåværende eier av Williams til at de ønsker å bytte han ut. 

Ellers ser jeg ikke helt andre som kan risikere å miste setet sitt, jeg ønsker jo selvfølgelig at Aston Martin skal bytte ut pappagutten men det skjer nok ikke med det første, Checo har ikke akkurat imponert de siste løpene men føler dynamikken der med en helt klar andrefører kanskje er hva red bull ønsker, samt checo fortsatt har ett år til igjen på kontrakten sin etter denne sesongen.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...