Jump to content

taffeeel

Medlemmer
 • Content Count

  943
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 :)

Recent Profile Visitors

9521 profile views
 1. Serievinner AW3 får selv velge sin motstander i semifinalen. Så det er de som har valgt å møte Mustu Fluck i semifinalen.
 2. Det ser slik ut! https://www.altibox.no/privat/kundeservice/tv/tv-dekoder/fjernkontroll-egen/ Hvis jeg søkte på Altibox og modellnavnet som slutter med AIB de skriver i den artikkelen fikk jeg treff på Logitech sin compatibility nettside.
 3. Bestilte hos de i februar med forhåndsbestilling som skulle komme 4.mars. Da ble det sendt 4.mars fra lageret og jeg hadde pakken 7.mars hvertfall. Så fungerte helt greit for min del.
 4. Først kom nyheten om at de skal kjøre gjennom pitlane, så har det kommet en kontrabeskjed kort tid etter om at pitlane er stengt. Så har ikke laget gitt han beskjed. Så er laget sin feil høyst sannsynlig.
 5. Hallois. Hvilken dekoder har du? Finnes hovedsakelig to stykker. Huawei Q22 eller Altibox TV Modell A? Hvis du ikke har fått ny boks etter juli 2021 er det høyst sannsynlig Huawei Q22. Jeg leser på Altibox sine sider at den for eksempel ikke klarer å spille av Netflix i 4K HDR, men den nye Modell A klarer. Så hvis du har Q22-boksen kan det rett og slett være den ikke klarer det. Det står den skal klare 4K HDR gjennom Amazon Prime-appen hvis du har tilgang til den. Hvis du har den nye boksen så tenker jeg du ser vekk i fra det over.
 6. Du er koblet til HDMI Arc i TV'en? Etter hva jeg søkte opp er TV'en noen år gammelt så kan være noe er utdatert her. For eksempel er Simplink (HDMI-Cec) aktivert i Tv-innstillingene? Det må være på for at enheter skal kunne "snakke" sammen. Nummer to, inne på min Sonos-app, under Innstillinger - System - Beam så har jeg en innstilling som heter "Autospill TV" når jeg blar ned litt. Sjekk at den står på?
 7. Har Mercedes bommet med motoren sin? Er ikke alle med Mercedes-motor på bunnen utenom Mercedes selv?
 8. Mener F1 har endret det til at kvalifiseringen vil gjelde på løpsdagen selv de løpene det er sprinthelg etter fjorårets sesong. Men her kan jeg ha lest feil. Edit: Ser ut til det er samme som i fjor, men at den som får tildelt "Pole Position"-prisen vil i år være til den som vinner kvalikken fredag og ikke sprintløpet lørdag. My bad.
 9. Jeg hadde fulgt med på Power i morgen kveld når de skal ha Live-sending. Om det kun er giveaway eller om de faktisk skal slippe PS5's er usikkert, men de har hvertfall reklamert med at man kan skaffe seg en PS5 om man følger med under livesendingen.
 10. Jeg tipper at Power slipper PS5 under sitt liveshow på torsdag slik de gjorde under sitt Black Friday-liveshow også. Det står hvertfall "Følg med på livesendingen torsdag klokken 21:00 for å få muligheten til å sikre deg en Playstation 5". Så det kan være verdt å følge med, men utelukker jo ikke at de har kun en konsoll som skal brukes til giveaway heller.
 11. A90J hos Rtings Der finner du målinger på alt, inkludert målinger på input delay. Sammenligning av A90J og C1 Det virker som Sony er litt bedre på film, og LG er litt bedre på spilling. Jeg tenker at uansett hvilken av de to du velger så får du et strålende TV.
 12. Kan det være at inne på dekoderen sine innstillinger. Altså at du trykker på Altibox-knappen på kontrolleren, blar til innstillinger, blar med til Lyd og bilde for så å trykke "Bildeskalering". Så øke eller minske størrelsen på bildet. Jeg har på 100% her.
 13. Usikker på hva du mener med compatible, men så lenge du kobler HDMI-kabel mellom ARC-porten på lydplanke og TV så får du lyd og bilde ja. Tror til og med du kan styre lyden med samme kontroll som TV'en hvis du har på HDMI-CEC. (Bravia Sync på Sony, Simplink på LG)
 14. LG OLED65B1 er en mellomting igjen til 15 000 kroner. Legger ved en sammenligning her: Sammenligning hos Rtings mellom A1 og B1. Som du ser er det ikke veldig stor differanse for film-titting. Det er samme prosessor. Så man betaler for ørlitegranne mer lysstyrke, en HDMI-port mer hvor HDMI-porten har nyeste HDMI-teknologi i HDMI 2,1, 120 hz-panel og hvis den ikke skal på veggen så er det forskjell i TV-standen. Jeg tror ikke du blir misfornøyd med noen av valgene.
 15. Det ser slik ut. Rtings comparison Q910A kan du utvide senere med en bakhøyttalere om ønskelig. Link til høyttalere hos Power
×
×
 • Create New...