Jump to content

taffeeel

Medlemmer
 • Content Count

  749
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

Recent Profile Visitors

6430 profile views
 1. taffeeel

  Ekstra Playstation 4

  Er det på disk? I så fall nei. Hvis det er digitalt skal det være mulig begge får tilgang. Da må brukeren spillet er kjøpt på logge seg inn på den nye PS4'en og aktivere den som sitt primære PS4-system. Da skal det være mulig å spille på begge brukerene samtidig.
 2. https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/18478/samsung-galaxy-s10-plus-smarttelefon-128gb-prism-white Hvis du bytter til sort i stedet for white skal det dukke opp igjen. Hvertfall her. Edit: For sen, så mod kan slette hvis ønskelig.
 3. Nede i den prisklassen vil det ikke være de største forskjellene. Bakbelyst, gjerne med FALD (Full array local dimming) er fordel hvis man skal se film. Mange TV'er i den prisklassen vil slite med utvasket sortnivå, selv om det vil være betydelig bedre enn en 10 år gammel HD-Ready TV. Hadde du klart å strukket budsjettet opp en tusenlapp så får du nå https://www.hifiklubben.no/tv-og-hjemmekino/uhd-tv-led-tv/sony-kd-55xf9005-uhd-tv/ til 7990 kroner. Det er det billigste den har vært på. Denne har jeg selv, og det funker utmerket til film. Denne er også anbefalt som beste midrange-TV i starten av tråden. Alternativt vente til fredag for å se om noen kjører supertilbud da, eller spare i noen måneder og kjøpe seg en OLED-TV som er filmkongen. Er ikke komfortabel med å komme med så mange andre anbefalinger siden jeg har liten eller ingen erfaring med de.
×
×
 • Create New...