Jump to content

taffeeel

Medlemmer
 • Content Count

  754
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

Recent Profile Visitors

6555 profile views
 1. Hallois. Server: rdf Passord: 321 Hvis det ikke er 321 er det 123
 2. De bruker en boks som heter OneConnect. Da er det kun en kabel fra TV til boksen. Alle utganger og innganger er i boksen. Så den kan du gjemme inne i en TV-benk for eksempel, og genial om du henter opp TV'en på veggen. Men usikker om alle modellene til Samsung bruker denne boksen.
 3. Nå er denne satt ned til 7990 om det skulle være interesse fremdeles.
 4. taffeeel

  Ekstra Playstation 4

  Er det på disk? I så fall nei. Hvis det er digitalt skal det være mulig begge får tilgang. Da må brukeren spillet er kjøpt på logge seg inn på den nye PS4'en og aktivere den som sitt primære PS4-system. Da skal det være mulig å spille på begge brukerene samtidig.
 5. https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/18478/samsung-galaxy-s10-plus-smarttelefon-128gb-prism-white Hvis du bytter til sort i stedet for white skal det dukke opp igjen. Hvertfall her. Edit: For sen, så mod kan slette hvis ønskelig.
 6. Nede i den prisklassen vil det ikke være de største forskjellene. Bakbelyst, gjerne med FALD (Full array local dimming) er fordel hvis man skal se film. Mange TV'er i den prisklassen vil slite med utvasket sortnivå, selv om det vil være betydelig bedre enn en 10 år gammel HD-Ready TV. Hadde du klart å strukket budsjettet opp en tusenlapp så får du nå https://www.hifiklubben.no/tv-og-hjemmekino/uhd-tv-led-tv/sony-kd-55xf9005-uhd-tv/ til 7990 kroner. Det er det billigste den har vært på. Denne har jeg selv, og det funker utmerket til film. Denne er også anbefalt som beste midrange-TV i starten av tråden. Alternativt vente til fredag for å se om noen kjører supertilbud da, eller spare i noen måneder og kjøpe seg en OLED-TV som er filmkongen. Er ikke komfortabel med å komme med så mange andre anbefalinger siden jeg har liten eller ingen erfaring med de.
 7. Hallois. Jeg skrev dette på Discord etter å ha snakket med admins. "Nå nærmer det seg siste runde, og for 2.-4.divisjon som kan flytte kampene sine er det viktig å legge merke til en ting. Siste runde skal spilles senest 3 dager etter oppsatt tid, som vil si at kampene må spilles senest søndag. Dette vet forhåpentligvis de fleste allerede siden de har lest reglene, men bare en vennlig påminnelse." Så hvis dere spiller tirsdag vil begge lag tape på WO, siden det ikke er lov.
 8. På mange TV'er så man ofte slå på enhanced mode for HDMI i innstillingene. Jeg vet ikke hva det eventuelt heter hos Hitachi, men kan nevne forskjellige navn. "Access the TV settings and make sure that the TV’s HDMI ports are set to enable HDR content. TV manufacturers refer to HDR in a number of different ways: HDR, Wide Colour Mode, HDMI Enhanced Mode, UHD Colour Mode, Ultra HD Premium, Ultra HD deep colour" En annen ting det kan være er at du bruker feil HDMI-inngang. På mitt Sony-TV er det for eksempel kun 2 av 4 HDMI-porter som støtter full 2.0 HDMI Bandwith. Det kan være noe å sjekke opp.
 9. Hei! Det er litt tidlig å si om 20:00 passer, men det jeg kan si er at vi hvertfall skal finne et annet tidspunkt så du får spille uansett om det ikke blir 20:00.
 10. Du trenger ikke være kunde hos DNB for å få det generelle Mastercardet mener jeg. "Du kan søke om et DNB Mastercard helt uten krav til annet kundeforhold hos oss." Og under kampanjene til Power er det 20% rabatt på alt bortsett fra Apple-produkter og enkelte telefoner.
 11. Heisann. Hva tenker du vil være bruksområdet? Utifra innlegget virker det som om størrelse er det aller viktigste. De fleste TV'er har jo styrker og svakheter. Men det er kanskje ikke det beste tidspunktet å kjøpe TV på akkurat nå, LG C8 som du nevner er jo på vei ut. 2019-modellene som kommer inn er muligens priset litt høyt fremdeles. DNB sin Mastercard-kampanje (historiske sett kommer neste Power-kampanje slutten av oktober) eller Black Friday er vel å anbefalt å vente på akkurat nå.
 12. Hvis du har Apple-TV kan du velge Ikea Symfonisk-høyttalerne til å spille av lyd fra den over Airplay 2 i alle fall. Men lyden syncer ikke opp med lydplanke (samsung) og/eller lyden fra selve TV så da må man i så fall kun velge Ikea sine høyttalere som lyd, eller i tillegg ha Sonos-lydplanke. Det stemmer at det ikke er Bluetooth så må være på Wifi til enhver tid.
 13. Hei! Dette er ikke en anbefaling fordi jeg innrømmer glatt at jeg ikke har peiling på dette. Men Komplett har to "ferdigbyggede" surroundpakker fra Onkyo. Siden jeg er i samme båt som TS med tanke på hva vi kan om slikt så stiller jeg i alle fall spørsmålet. Er noen av disse pakkene verdt pengene? https://www.komplett.no/product/1137051/tv-lyd-bilde/hi-fi-hjemmekino/hjemmekinosystem/onkyo-ht-s9800thx-hjemmekinosystem https://www.komplett.no/product/949958/tv-lyd-bilde/hi-fi-hjemmekino/hjemmekinosystem/onkyo-ht-s7805-receiver
×
×
 • Create New...