Jump to content

taffeeel

Medlemmer
 • Content Count

  894
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

Recent Profile Visitors

8132 profile views
 1. Heisann, @Highfall. Nå vet jeg ikke hvilket lag du spiller på, men du finner kampen din her: https://www.gamer.no/turneringer/komplett-presenterer-onlan-kvalifisering-4/8938/kamper/. Trykk på kampen og skriv i kommentarfeltet der. Den skal også dukke opp til høyre over dine uspilte kamper. Lykke til!
 2. Her må jeg innrømme at jeg ikke tror på deg. Da hadde du skrevet melding her 12:32 i stedet for 12:50. Men jaja. Jeg fikset. Dere er inne.
 3. Hallois. Lurer på om dere vil fremskynde denne kampen fra 25.mars til kommende fredag 19.mars. Jeg jobber jo som administrator for RL-delen av TL, og som dere kanskje skjønner foregår mesteparten av jobben når denne kampen er satt opp. Jeg foreslår førstkommende fredag da en av våre lagkamerater reiser hjem søndag og blir borte i to uker. Han er tilgjengelig, men til veldig få tidspunkt. Vil til slutt minne om at dette er runde 9-kampen og ikke runde 8-kampen som er satt opp til i morgen.
 4. Fikser dere server siden dere er hjemmelag? Vi er også klare.
 5. Hallois. Går utifra du deltar i TeliaLigaen Bedrift. Hvis du går inn her: https://www.gamer.no/turneringer/telialigaen-bedrift-rocket-league/8920/kamper/ Så finner du ditt lag. Dine uspilte kamper vil også komme opp til høyreside om du er i en webbrowser. Så trykker du på runde 1-kampen og der skal det være et kommentarfelt dere skal kunne bruke for å gi hverandre serverinfo.
 6. Har fått beskjed at Foxed ikke kan stille, og det blir derfor WO til Luftsuppe & Venteboller.
 7. Siden det er første runde og jeg startet den litt tidlig har de til 13:15. Håper det går bra.
 8. Jeg ser nå at bedriftsligaen er satt opp til 20:00, så fort mulig det blir foreslått onsdag 19:00. Jeg skal snakke med mine lagkamerater så kommer det uansett et forslag etterhvert. Skjønner selvfølgelig mandag og tirsdag passer dårlig, og siden det er vi som vil flytte skal vi prøve å være fleksible. Setter pris på at dere svarer så fort også selv om det er en uke til kamp
 9. Hallois. Jeg er admin for RL-delen av TL, og som dere kanskje skjønner så foregår jo da mesteparten av jobben min mens denne kampen pågår så hadde satt pris på om det var mulig å finne nytt tidspunkt. Jeg er også admin for bedriftsligaen som starter neste onsdag, og Komplett OnLan-kvalikkene som foregår over de neste to helgene så tirsdager hadde egentlig passet best hvis mulig.
 10. Dere var hyggelige nok til å flytte kampen for vår del. Da prøver vi selvfølgelig å gjengjelde det når det først og fremst vi som måtte flytte. Lykke til i kveld.
 11. Siden kamp ikke er spilt, og ingen har gitt beskjed er kampen satt til at begge lag taper på WO.
 12. Hallois! Jeg jobber som admin for RL-delen av TL, og mesteparten av jobben foregår jo dessverre under denne kampen. Så hadde satt pris på om vi kunne finne et nytt tidspunkt. Har enn så lenge foreslått onsdag neste uke, men vi skal gjøre det vi kan for å være fleksible siden det er vi som ber om flytting.
×
×
 • Create New...