Simen1 Skrevet 12 timer siden Skrevet 12 timer siden https://www.forskning.no/partner-fisk-hav-og-fiske/meir-miljogifter-i-villaks-enn-i-oppdrettslaks/357803 1
Salvesen. Skrevet 11 timer siden Skrevet 11 timer siden vidor skrev (8 minutter siden): Eneste en bør spise er ekte vill-laks. Er ikke villig til å FÅ betalt fullpris engang for å spise oppdrettslaks. Les deg opp på persistent organic pollutants ang oppdrettslaks og grav gjerne videre derfra, så lover jeg deg du har spist din siste oppdrettslaks. Studer "all" mat nøye nok og en blir avholds fra mat, ikke over lengre tid da for en stryker med. 1
vidor Skrevet 11 timer siden Skrevet 11 timer siden 1 minute ago, Salvesen. said: Studer "all" mat nøye nok og en blir avholds fra mat, ikke over lengre tid da for en stryker med. All mat har sine problemer, men mat produsert med menneskelig innblanding over tid for inntjening tar som regel snarveier som degraderer det ferdige produktet. En kortslutter en naturlig utvikling, og det har sin kostnad.
Salvesen. Skrevet 11 timer siden Skrevet 11 timer siden vidor skrev (1 minutt siden): All mat har sine problemer, men mat produsert med menneskelig innblanding over tid for inntjening tar som regel snarveier som degraderer det ferdige produktet. En kortslutter en naturlig utvikling, og det har sin kostnad. Joda, men i ett moderne samfunn som vi lever i er det meste vi spiser produsert for å spises. Klart en kan dra på jakt og leve på det ila året, dra å fiske i vann osv. Men, disse dyrene lever også i en moderne verden og har sine utfordringer og problemer osv. Klart, en kan alltid gjøre klokere valg. Men hvor mye klokere er de? Selv de friskeste friskusene får kreft i 20 årene.. eller andre problemer. Men en gjør som en ønsker! 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå