Gå til innhold

Siv Jensen går av som leder for Frp


:utakt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Listhaug må gjerne ta over. Hun viser jo Frps sanne ansikt. Ingenting er bedre enn det. Siv Jensen ble for opptatt av å være i posisjon enn å være sann mot partiets program. Hun ble jo nesten menneskelig. Nei, la Listhaug ta over, så vet vi hvem som kommer ut av skyggene. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Eneste av FRP ledelsen jeg faktisk liker er Solvik-Olsen. Men han har jo bedt om å ikke bli valgt inn på tinget. Så tror nok at det blir Listhaug. For partiet så er jo det synd. Men for resten av oss så er vel det like greit. FRP kommer til å slite med å vinne velgere med dama der i spissen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Litt interessant at Per Sandberg tror dette kommer til å gå skikkelig dårlig. 

Sitat

– Det er en jævla trist dag. For Frp, for norsk politikk og for alle oss som trodde på Frps liberale og konstruktive verdier, sier Per Sandberg.

 

Sitat

– De destruktive kreftene som har herjet partiet det siste tiåret vinner frem med Sylvi Listhaug ved roret. Nå blir det ikke bare å skru klokka tilbake til Carl. I Hagens Frp, der man satt i skogen og gaulet. Jeg tror dessverre vi få mer veldig annerledes Frp uten Siv. Mer nasjonalisme, mer misnøye, mer bråk.

Dersom Listhaug blir partileder og Ketil Solvik-Olsen nestleder?

– Ja. Solvik Olsen er en bra mann, men vi ikke klare å stoppe disse kreftene som nå slippes løs i partiet, spår Sandberg.

https://www.aftenposten.no/norge/i/PRjB87/per-sandberg-om-siv-jensens-avgang-motkreftene-vant-naa-kommer-mer

(abo) 

  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Per Sandberg har nok mye rett i det tror jeg. Den nasjonalkonservative fløyen i partiet vil forsøke å markere seg mer etter å ha blitt stagget litt av Jensen. Det vil bli mer Tybring-Gjedde, Helgheim og Amundsen-typer i monitor fremover. 

Listhaug er en superpopulist, jeg er spent på hvordan hun vil håndtere det samtidig som hun leder partiet sannsynligvis i opposisjon. Det har ikke gått så bra for henne i hennes tidligere verv. Hun er en veldig splittende personlighet og politiker.

Som flere her har nevnt er Solvik-Olsen også den eneste jeg liker i Frp. Han holder seg for god for det mest populistiske røret og maser ikke om «kristne norske verdier» hele tiden som Listhaug gjør. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...