Jump to content

Alexander4840

Medlemmer
 • Content Count

  943
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1018 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2854 profile views
 1. 600 000 er 6% av 3 000 000? 20% er ekstremt. Vi bruker 60 000 per hode i norge fra oljefondet for å demme opp. Offentlig sektor er oppblåst(inkludert kultur). Veldig mange av de som er ''sysselsatt'' har deltidsjobb som kan være så lavt som 5% Hva gjør vi? Sende hjem flyktninger og folk med oppholdstilstand. Slutte å ta imot enda flere. Jobbe for å få folk av AAP, og stramme inn hva som kvalifiseres som ''Ufør''. Øke laveste alderspensjon fra 62 til 65.
 2. Vet du at de aller fleste kvinner dekker til brystene nærmest til samme grad som menn dekker til penis, i hjemmet? Kanskje fordi det er ett kjønnsorgan som er veldig sensitivt og privat? Det er forskjell på hode og kjønnsorganer. Aner ett hint av pedofili når folk sier liknende ''free the nipple'', når folk ønsker å gå naken rundt barn, eller at barn går naken rundt dem. Hvordan gikk ''vi'' frem for å sexualisere brystet? Første gang jeg ble gira på pupp var jeg 8 år, vi var så frekke at vi googlet ett sexy bilde av carmen elektra å satte det som bakgrunn på klasserom-PCen, men jeg kan ikke akkurat huske hva slags indoktrinering-prosess jeg gikk gjennom fra 0-8, for å adoptere den biologiske refleksen ved synet av pupp. Konklusjon: BH er ikke det samme som Nikab/burka/hijab
 3. Til en viss grad er jeg enig, kulturen i dag er tilbakestående, utenfor dating/forhold også.
 4. Er ikke de fleste følgerne til typiske ''influencers'', andre damer? Jeg tror det er relativt få menn som for eksempel betaler for, og simper for OF-damer, men individuelt betaler de veldig mye. De aller fleste menn vil ha en normal dame, på skjermen må det være litt mer spennende for å være interessant, her er damer akkurat like skyldige. Menn har sine mangler, mange burde være flinkere til å holde seg ved like, vokse opp generelt, men damer er de disproporsjonelt selektive og kresne, der rår det ingen tvil. 1 ting damer må slutte med, er å lyve så til de grader om utseende, utseende er relevant, fedme er for de fleste en turn off. Det er helt vanvittig hvor langt fra virkerligheten bilder på tinder, FB og Instagram er. Filter + Lys + Vinkler + Sminke så polerer du en 2-er til å bli en 9-er. Selvfølgelig blir det dårlig stemning om man går fra en 9-er på nett, til en 4-er på gata, og så en 2-er uten klær. Kvinner forventer mye, det er det gjort en god del studier og tester rundt, og de forventer desverre ting det er vanskelig å gjøre noe med på kort tid, som rikdom, status, og karriære, selv om alle 3 er stort sett irrelevante i ett forhold, eller som familie. Kvinner som faktisk ønsker noe, burde enten være mer frempå selv, eller si ja når de blir skjekket opp, om gutten er en mester på å skjekke deg opp, SÅ ER DET FEIL TYPE. 🚩 Forventer du en Chad med ekstremt spisse sosiale ferdigheter, får du oftest ONS, eller ett rasshøl. Når det kommer til forhold, må begge kjønn slutte å tro at det er en dans på roser.
 5. Utseende er relevant for ett forhold, selvfølgelig burde partner inkluderes i sånne valg. Det var veldig ukult gjort av hennes veninner, og henne. Det er like ille å neglisjere kroppen ellers.
 6. Likevel fortsetter folk å stemme på de som elsker denne utviklingen, og fortsetter å prakke det på, inkl Høyre, SP, og FRP. 😕 IRONISK NOK ER DET PRIDE + FEMINISTER SOM ELSKER DETTE MEST. 😂 Leksa læres aldri, og folk vil ikke akseptere ubehagelige sannheter. Naivt fordi det er veldig langt fra økonomisk bærekraftig. Du sa selv at du forstod hvorfor. Egoistisk: ''Det er så kjedelig i Norge, jeg vil ha 30 års ferie på samfunnets regning'', sier det samme om NAVere som vil ha det samme, bare at de vil ha mye lengre ferie. Du ber om veldig mye mer enn du har betalt for, trenger ikke ta en debatt om hvorfor det er sånn, eller hvorfor det ikke er greit.
 7. Dette var ikke realistisk politikk da vi hadde 6 arbeidere bak hver trygd-mottaker, og det vil absolutt ikke være det nå som vi har 2. Jeg syns det er egoistisk og naivt.
 8. Folk som bruker motbydelig retorikk og terror har ødelagt for legitim konservatisme. Vedder på at vi ville vært der DK er i dag om ABB aldri skjedde. Det er så irriterende at såkalt innvandringskritiske alt for ofte har idiotiske tanker ved siden av, som jødehat, antivax, total klimafornektelse, en total mangel på kunskap eller evne til å kommunisere, osv...
 9. Jeg er nysgjerrig på hvor mange som lider av en type politisk Stockholm Syndrom, ifht partiet de stemmer på, og kanskje har stemt hele livet. Så klart er det mange som stemmer på dem fordi de har veldig etablerte og erfarne politikere, men jeg tror nok en god del stemmer bare av lojalitet, eller vane. Så er det denne merkelige tankegangen at man ikke burde stemme på nye partier fordi det er en sløst stemme, pga 4% grensa. Såå er det også den merkelige tankegangen at folk stemmer blankt som en ''protest'', når den beste typen proteststemme er en stemme på ett 1-saks-parti, eller ekstreme partier. Blank stemme er en gave til motstanderne Din antydning er spot on Jeg endrer i det minste syn i møte med ukomfortable fakta. Når statsbudsjettet stort sett er det samme, eller eser årlig, og politikerne uansett har ett gigantisk fond å tappe, vil jeg påstå at hvilken hånd de bruker for å kreve inn penger, er ganske uviktig, de kan bruke høyre-hånd sin teknikk, eller venstre-hånd sin teknikk, begge metoder tar inn ca like mye, fra ca samme folk. Inntektskatten er en overraskende liten bit av kaka. Uansett regjering, er det alltid masse folk som sutrer over at de ikke klarer å bruke penger, eller at rike har blitt rikere, og det er regjeringens ''feil''. Derimot er asylpolitikken noe som har store økonomiske, demografiske, samfunnsmessige, og kriminelle følger, alle 4 ser vi i stor grad i populære asyl-destinasjoner i EU. 3 av dem kombineres til å kalles ''Svenske Tilstander''. At så få syns det er feil å drive etnisk utveksling er merkverdig. Dette er verken nytt eller urapportert, aviser har regelmessig sittert SSB på dette gjennom årene. SSB er svært politisk korrekt, og selv de sier at over 27% av barn født, har røttene i utlandet, ''og den figuren øker stadig''. Ja den inkluderer svensker, men den ekskluderer 3. generasjons innvandrere og barn med 1 fot i hvert land. Dette er ett velkjent skurre-punkt hos SSB, som gjør statistikken direkte missledende. Skurrer også litt at MDG(og andre klimapartier) vil ta inn asylanter fra lav-utslipp-land til høy-utslipp-land Dagens innvandringspolitikk er historieløs, selv under Høyre sitt regi.
 10. Idealisme kan være farlig i hodene på ledere. Det er veldig typisk for de politisk uinteresserte, som er de som har det veldig godt, og karrièrefolk. Nå har vi dessverre alt for mange som tror karriere er livets mening, og skattepolitikk og økonomisk vekst er den eneste politikken.
 11. Greit nok, jeg spesifiserte litt feil, Nasjonale språk, om det er riktig å si, inkl bokmål/nynorsk/sami. Du prater mot en vegg, her anerkjenner staten at mange statsborgere har behov for fremmede språk, altså var det stilt svært lave krav da de fikk tildelt statsborgerskapet, fordi dette er nødvendig. Burde fjernes. Bra at kun statsborgere kan stemme ved Stortingsvalg, men også Statsborgerskap gis tilnærmet ukritisk ut til dem som vil ha, og oppfyller skammelig lave krav.
 12. Der har vi en del språk.... Noen som enda innbiller seg at det stilles strenge krav til å oppnå statsborgerskap? Her skal det kun være Norsk, ikke engelsk, og ingen andre språk. I Norge snakker vi Norsk.
 13. - Over 50 bydeler i Sverige er blinket ut som spesielt utsatte områder, hvor kriminelle nettverk har mye makt, og hvor lovløsheten råder. NRK var med da politiet ble angrepet. - Senest i forrige uke ble en politipatrulje beskutt. Det har også skjedd at noen har kastet håndgranat på patruljer. Den politibussen som ble utsatt for håndgranat-angrepet, var takk og lov pansret. Hadde den ikke vært det, hadde vi hatt et stort antall døde politifolk i den bussen. https://www.nrk.no/urix/svensk-politi_-_-vi-er-i-ferd-med-a-miste-kontrollen-1.12920404 https://www.tv2.no/a/14024461/ https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/41dqw9/lofven-kobler-innvandring-og-kriminalitet Danska politikern skrattar åt Löfvens svängning om migrationen https://www.expressen.se/tv/politik/danska-politikern-skrattar-at-lofvens-svangning-om-migrationen/ Nå advarer landets øverste politisjef om at egne slektsklaner har tatt kontroll i flere svenske byer, og truer landets innbyggere med svært brutale metoder. - Disse klanene har kommet til Sverige utelukkende for å organisere og systematisere kriminaliteten. De jobber for å skaffe seg makt, de har stor voldskapasitet og de vil tjene penger - Det er til og med sånn at man arrangerer ekteskap for å styrke klanen. Dessuten oppdras hele familien, slekten eller klanen sine barn til å overta ledelsen av den kriminelle organisasjonen. Disse barna har ingen ambisjoner om å bli en del av samfunnet, men de har en ambisjon allerede fra fødselen og oppveksten av om å gå videre med kriminalitet, og der er vi i Sverige ganske naive, advarer assisterende rikspolitisjef, Mats Löfving. https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/09/06/195703590/svensk-politisjef-40-slektsbaserte-kriminelle-nettverk-i-sverige Juni 2021: Politimann på gråten hos SVT, når han snakker om klanenes ofre https://resett.no/2021/06/27/svensk-politimann-grater-pa-tv-enten-betaler-du-eller-sa-er-livet-ditt-er-fullstendig-odelagt/ Juli 2021: Betjent skutt og drept på åpen gate https://www.nettavisen.no/nyheter/politimann-dod-etter-skyteepisode-i-g-teborg-dette-gar-hardt-inn-pa-oss-alle/s/12-95-3424149430 ________________________________________________________________________________________________________________________ Kan svensk politi & lederskap klandres, eller ligger ansvaret hovedsakelig hos Politikerne? ''Kriminelle miljøer'', ''Gjenger'', og ''Klaner''. Alt reffererer til akkurat det samme (hovedsakelig importerte) problemet, vil folk motsi seg dette når selv den ekstremt politiske korrekte Löfven & en av hans øverste politisjefer annerkjenner det? På den lyse siden, sikter målinger og turbulensen til at Sverige vil få en Konservativ regjering om 14 mnd, i 2022, M/SD/KD. Disse virker veldig klare på sitt Spor. Danmark virker til å være på sporet mot ''null asylanter'' og ''remigrasjon'' nå. Norge da, vil SP sørge for at AP ikke går for amok i 2021-25? Er AP egentlig skap-kritisk til flyktninger? Litt som Høyre er skap-glad i flyktninger sammen med KRF og V? Vil vi måtte lide 'Svenske Tilstander' i større grad, i Norge, for at flertallet av mandatene tar til fornuft, først i 2025 eller 2029? Europa sitt Grensevakt-byrå Frontex sitt budsjett var i 6.200.000€ i 2005, i 2021 er dette 544.000.000€, dette vil øke videre da det er planlagt 5.600.000.000€ til Frontex 2021-2027, en bit går til produsenter av overvåkings-droner. -TLDR news EU Det virker med dette klart, at EU sentralt i det minste ikke ønsker millioner flere udokumenterte migranter utenfra.
 14. Dæven, det var trist 😕
 15. Overveldende flertall på 71% kun til de 3 røde... ifht 34% fra Nordmenn. Vi burde kanskje være litt skeptisk, når de røde sier de vil ta imot flere flyktninger, eller båt-migranter. De samme tendensene er like åpenbare i mange andre land, spesielt USA, hvor nesten alle innvandrere stemmer venstre. Er det ikke da grovt udemokratisk av disse partiene å insistere på akkurat den innvandringen, som holder dem ved makten? I USA har migrasjon fra/gjennom Mexico ført til at Texas svært sannsynlig blir blått i 2024, som gjør det nærmest umulig for GOP å vinne.
×
×
 • Create New...