Jump to content

Thorny

Medlemmer
 • Content Count

  969
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1340 :)

Recent Profile Visitors

1115 profile views
 1. Naturligvis møter man på folk som enkeltpersoner. Men å påstå at fremmedfrykt er motivasjonen for at folk er imot asyl og flyktninge- instituttet faller på sin egen urimelighet. Vi har nå 50 års erfaring med at det ikke fungerer.
 2. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/KyWLKe/tre-personer-livstruende-skadet-etter-angrep-i-vetlanda Afghaner som kom til Sverige som 19 åring knivstakk syv personer i Vetlanda før han ble skutt av politiet. Tre av dem er kritisk skadet. Vi teller gjerne kostnadene forbundet med asylinnvandring i kroner og øre. Men det har kostnader i liv og skjebner også.
 3. Det er ikke det som er målet med flyktninger og asylsøkere. Målet er at folk på venstresiden som bedriver en slags invertert 'white man's burden' skal få det bedre med seg selv - så lenge barna deres ikke må gå på skole med disse flyktningene da, for da flykter den hvite akademiske middelklassen også.
 4. Greia er at jeg kan ikke ta igjen med deg med samme kjeften du bruker, for da får jeg advarsler og blir utestengt. Det er ikke noen hersketeknikk. Jeg kan ikke gjøre annet enn å påpeke det når du stadig er uhøflig. Ellers kan vi gjerne gå tilbake til temaet.
 5. Åpenbart har ICC en agenda som er i mot Israel når de hele tiden går etter én av partene. Dama sier SELV at Islam danner grunnlaget for rettssynet hennes. Et annet begrep for det er religiøs fundamentalist. Det er spennende hvordan du stadig tar ekstremister i forsvar. Og så hevder du at det ikke er bias mot Israel. Seems legit. Jeg har vel ikke sagt noe som helst om moderatorer. Men nå som du nevner det, så er det interessant at du kan komme med personangrep i hytt og pine mens den ene gangen jeg tok igjen fikk jeg reaksjon.
 6. Cryptomining har flere aspekter som ikke er ok. Selvfølgelig er det lov å mene krypto i sin helhet også bør forbys Legger beslag på sjeldne jordmineraler Legger beslag på strøm Brukes av kriminelle og terrorister Er et pyramidespill Ødelegger for spillindustrien, for spillere og kjøpere av datamaskiner At andre ting også gjør det er ikke argumenter for krypto. Det er i denne sammenhengen whataboutism. Det er f.eks vanskelig å bannlyse alle verdens banker. Nå er cryptomining et relativt lite fenomen men det vokser veldig mye raskere enn alle de andre. Dessverre.
 7. Et grunnsløst personangrep, med andre ord.
 8. Crypto-mining skaper klimaendringer og forgifter store landområder. Det er således verre enn heliumballonger.
 9. Dama sier selv at religionen påvirker politikken hennes. Ellers sier du jo selv at religion påvirker politikk når du drar frem MIFF.
 10. Å dra til Gaza for å etterforske Israel er vel omtrent som å dra til Nazi-Tyskland for å etterforske Kaiserreich. Det gir ikke så mye mening og det er andre prioriteter man burde ha for seg.
 11. Nå har kinesiske myndigheter selv, enten ved utro tjener eller feil, lagt ut bevis. https://www.bbc.com/news/world-asia-china-56250915
 12. Nå skal islamister i ICC til Gaza og "etterforske" Israel. Hvorfor ikke etterforske HAMAS mens de først er der? For noen himla nek 😄
 13. Sjelden jeg er enig med Rødt, men crypto-mining, og crypto i seg selv, bør forbys, da dette er spekulative pyramidespill og ting som helt unødig benytter seg av både sjeldne jordarter og strøm. Begge deler er mangelvare. På samme måte bør f.eks heliumballonger til underholdning forbys.
 14. Teknisk sett er det fremdeles utroskap. Hvis du ikke får det du trenger i et forhold må du gå ut av det om hun ikke tillater deg å ha sex med andre.
×
×
 • Create New...