Jump to content

xaco

Medlemmer
 • Content Count

  1632
 • Joined

Community Reputation

337 :)

About xaco

 • Birthday 03/05/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15123 profile views
 1. Eller så har nummer 2 ikke sagt ja til ventelisteplassen
 2. Understellsnummer skal holde. Og joda, du skal kunne få prøveskiltene på dagen.
 3. Et par uker er ikke så alt for ille midt i fellesferien. Er jo litt ventetid på å få prøveskiltene i posten også. Men joda, du må innom en trafikkstasjon. De legger da inn det utenlandske kjennemerke og understellsnummeret og printer prøveskiltet for deg. Om jeg husker rett så må du ha med noen form for dokumentasjon på at du eier bilen.
 4. Det kommer an på statistikkkurset på BI. Men du kan se på STK1000 evt STK1100. Om jeg husker rett så er det innføringskursene på UiO. Eller se om det finnes noen andre STK kurs som er ganske like det kurset du hadde.
 5. Er ute allerede https://www.komplett.no/product/1162283/datautstyr/pc-komponenter/kabinetterbarebone/barebone-m-hovedkort/asus-minipc-pn50
 6. Nå vet jeg ikke om det gjelder BI, men det kan hende du kan få godkjent statistikkkurs fra andre studiesteder. f.eks fra UiO eller OsloMet. Vet det var mulig da jeg studerte på UiO. Så kan vel hemde at du kan det på BI også.
 7. Om du har lyst til å jobbe innen management consulting kanskje, men innen IT ville jeg holdt meg langt unna mestparten av den listen.
 8. De ber her nå om nødhjelp også snakker de om å oppbemanne organiasjonen? Bare jeg som syntes det er litt rart?
 9. Jeg tror du må gjennom en ny ombyging da(for da endrer du jo antall seter igjen), men er ganske usikker. Kontakt TK-Tjenester hos SVV og hør er mitt tips.
 10. Jeg mener nå heller at det burde være omvendt, at man ikke bytter uansett tilfelle(samme med de som har dnr og får fnr senere). Problemet rundt misbruk av personnummer burde heller være løst på andre måter. Det burde ikke være nok å bare vite fnr til en person for å ta opp kreditt eller bestille varer og tjenester etc.
 11. Fødselsnummeret ditt kan faktisk endres. Skal litt til, men f.eks ved juridisk kjønnsskifte så endrer de personnumeret ditt.
 12. For noen er jo det et valg man kan ta, jeg liker enda å bo sentralt, men hadde jeg vært pålagt hjemmekontor over tid så er det jo noe man selvfølgelig måtte vurdert.
 13. Jeg forstår han godt. Jeg bor i en 1 roms, så utenom noen gåturer og turer til butikken har jeg nesten vært i samme rom i 2 måneder nå(for ikke å snakke om at det har vært byggearbeid i nabogården i 5 uker nå, jeg holder på å gå på veggen selv). Hadde jeg hatt et dedikert rom til kontor så hadde det vært greit. Men det har jeg ikke per dags dato(og jeg tror ikke jeg er alene om det heller). Lønnskutt for å ikke ha hjemmekontor er i alle fall ikke riktig, da burde man heller gått for det omvendte, at man får et årlig tillegg for å ha det. Det koster både å ha plassen samt utstyr hjemme for det og det burde ikke arbeidstaker stå for men arbeidsgiver.
 14. Så du prøver å lage din egen nettleser?
×
×
 • Create New...