Jump to content

xaco

Medlemmer
 • Content Count

  1965
 • Joined

Community Reputation

562 :)

About xaco

 • Birthday 03/05/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17578 profile views
 1. Lenovo har vært ræva med å gi ut OTA oppgraderinger og sikkerhetsoppgradering på nettbrett tidligere. Der har faktisk Samsung vært bedre.
 2. For ikke å snakke om at de er latterlig enkelt å generere også. Du har ca 1000 personer per fødselsdato siden 2 av siffrene er kontrollsiffer.
 3. Du kan jo til og med ha en thunderbolt port på NUCen om du har riktig modell. Da finnes det en del kabinetter du kan kjøpe og koble rett til over thunderbolt og som er raksere enn USB.
 4. Nå tror jeg det er lettere sagt enn gjort, tror ganske mange utviklere ville holdt seg langt unna et selskap med en sjef som vil at folk skal jobbe 80 timers uker og som uthenger ansatte på sosiale medier. Da tar man heller jobben som betaler like godt et annet sted.
 5. Nå har jeg ikke forhørt meg så mye i kontaktnettet mitt om lønn i det siste, men etter hva jeg vet vi tilbyr til nyansatte hos oss så har lønningene steget en del gjennom året i år. Og personlig så forventer jeg at jeg går opp mer enn KPI i år, men det er også fordi jeg vet at jeg kan få det om jeg bytter jobb.
 6. bankid på mobil har vært mye mer stabilt enn app løsningen har vært hos meg, appen har kræsjet mye på min mobil.
 7. Good Game AS. Schibsted er inne på eiersiden der også, men ganske liten eierandel.
 8. Jeg hadde ikke holdt pusten min når det kommer til P27. Det er nemlig ingen norske banker som er med i sammarbeidet. Og det nok større sannsynlighet for at de går inn for å koble seg mot TIPS enn P27.
 9. De som leverer Straks 2.1 til Bits(Mastercard) har løsninger for det også. Det er levert til et par land i øst-europa frem til nå. Men om Bits virkelig ville så hadde det nok ikke vært et problem å få implementert noe lignende for NICS Real også.
 10. Ingen av de herregårdene jeg listet opp der er trebygninger. Men at de fleste større gårder i Norge først og fremst er bygget av tre er nok sant ja.
 11. Ikke helt sant. Finnes nok av større gårder og herregårder i Norge også. F.eks Jarlsberg Hovedgård, Fritzøehus, Bogstad gård, Rosendal. De er ikke like vanlige som i Danmark og Sverige som hadde en mye større og rikere adel enn i Norge. Men de finnes i Norge også.
 12. På genrell basis så er nok fiber med stabilt og en bedre løsning i de fleste tilfeller. 4G nett pleier å være litt ustabilt. Hadde en kollega som måtte restarte ruter omtrent daglig for at 4G nettet deres fra Telia skulel fungere nogenlunde greit med videomøter og lignende.
 13. Har ikke både SV og AP kommet med utspill om det før da? Vil avskaffe både IPS og ASK.
 14. Kan være en av de 2 blå trolmennene, i noen versjoner av hva Tolkien har skrevet så kom de jo i andre tideverv. Så det passer jo bedre enn Gandalf som kom i tredje tideverv.
×
×
 • Create New...