Gå til innhold

Jovia

Medlemmer
 • Innlegg

  174
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jovia sine prestasjoner

108

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det er vanskelig å svare uten å ha mer om din og deres historie. Ingen familier er like, og det kan være mange historier og mye å ta hensyn til i noen og ikke andre. Normalt, om en kan bruke det ordet, er at foreldre setter barna først. Uansett alder. Det kan være veldig tyngende for foreldre å vite at barn er ensomme, og at de ofrer ting/ et bedre liv for dem. Det er foreldre som ikke vil være til bry for voksne barn. Det er foreldre som vil klare seg selv, og syns det er nedverdigende at barna må være omsorgspersoner. Så har du de foreldrene som tenker at det er et svik om barna ikke stiller opp. At de ikke fortjener å bli overlatt til seg selv eller andre innen helse som på den måten er uvedkommende, slik de oppfatter det. Det er ikke noe fasitsvar på dette. Jeg tenker at foreldre helst vil sette barna først uansett alder. Det er kun min mening. Jeg vil at barna mine skal ha et godt liv. Det er den største trøsten når dager og tider er mindre gode. Bare at DE har det bra. Men jeg er ingen perfekt forelder jeg heller, så hvem vet? Bare du.
 2. Personlig så lurer jeg på når menn begynte å bry seg om intelligensen til damer.
 3. Jeg er enig i mye av det du skriver, men som ting har blitt så må politiet bruke de midlene de kan for å beskytte andre fra mennesker som er farlige i situasjonen. Jeg syns det er helt jævli at han ble skutt. Jeg suns det er utrolig trist og tragisk. Jeg ser bare ikke hva annet de kunne gjøre her etter å ha prøvd å sette han ut av spill flere ganger. Det eneste jeg har undret meg litt over er antall skudd. Men kan tenke at adrenalinet var høyt etter en situasjon som tok tid før de fikk stoppet han.
 4. Jeg er nok enig i at han burde hatt fengselsstraff, spesielt fordi han var ruset under de andre episodene. Det var noe han med vitende og vilje gjorde, med forbehold om at han er rusavhengig. Nå virker det sånn iom at han ruset seg med en gang han fikk perm. Han har jo trengt mer hjelp enn han har fått. Åpenbart.
 5. Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skal respondere på sånne uttalelser 😮
 6. Noen tilfeller? Noen få tilfeller. Så kan du tenke etter hvor mange som klarer seg, og også er integrerte.
 7. Dette viser hvor vanskelig det er å integrere innvandrere fra krigsområder? Er du seriøs? Du bruker dette ene eksempelet til å påstå at de er vanskelige å integrere? Vet du hvor mange i Norge som kommer fra krigsområder, og som klarer seg fint?
 8. Nei. Hva mener du en bør gjøre da?
 9. Ved noen diagnoser, så fungerer mennesker greit på medisiner. Selv om de har alvorlige diagnoser. Det er derimot veldig skummelt om de legger bort medisiner og/eller bruker div rusmidler. Hvordan tenker du at en skal forhindre at de gjør en av delene eller begge? Når folk blir medisinert og får behandling, og fungerer normalt etter psykose, så må de jo slippe ut ikke sant? Kanskje man skulle dømt annerledes? Det er et spørsmål. Ellers så kan vi aldr på noen måte gardere oss mot mennesker som blir farlige i gitte situasjoner. Dessverre.
 10. Jeg skjønner hva du formidler, men jeg tror nok ikke at politiet tar lett på å skyte noen. Jeg ser på div kommentarfelt at folk gir tomler opp og andre upassende emoijer. Jeg tror ikke at de har tanke for hvordan politiet har det når de tar sånne beslutninger, og i ettertid. Dette er ikke noe politiet gjør med glede! De gjør det fordi det dessverre er helt nødvendig. Du vet at når han blir kjørt på og reiser seg fort opp, så er denne mannen helt ute av kontroll og så og si ustoppelig. Han kunne fort ha skadet og drept noen. Det er forferdelig tragisk at han ble drept, for vi må ikke tenke at han er slik til enhver tid. Han har sine gode sider og er nok mer menneskelig til vanlig. Han har sikkert også venner og familie som tar dette ekstremt hardt. Men alt dette vet også politiet, og det er tøff beslutning å skyte. De trenger ikke tomler opp og smileemoijer. De trenger at vi respekterer og aksepterer at de må gjøre jobben sin uansett hvor tøft det kan være.
 11. Dette var nok et tragisk tilfelle av rusrelatert psykose. At han er muslim har nok ingenting med saken å gjøre, og det er neppe terror. Hvis man er innlagt på grunn av psykose som er relatert til rus, så må man la de slippe ut når de er frisknet til. At politiet skjøt flere ganger er dessverre forståelig her. Mannen var det en må kalle rabiat, og reiste seg fort etter å ha blitt kjørt ned. Hva skal politiet gjøre da? Denne mannen kunne nok ha skadet og drept noen ganske fort. Har sympati med politiet som måtte ta dette valget. Det er tragisk på alle måter, men det kunne blitt mer tragisk om politiet ikke hadde gjort det de måtte her.
 12. Jeg trenger boktips, og setter veldig stor pris på om noen vil hjelpe meg. Det blir til at jeg gir bøker til barn til jul, og det er til ei jente på 12, og til tre gutter på 7, 11 og 13 år. Det kan også være annet lesestoff enn bøker, som tegneserier eller liknende. Jeg er ute etter bøker som har litt action eller spenning, og som barn/ungdom kan relatere til. Jeg kan spørre i bokhandelen, men syns det er litt nølende hjelp jeg får. Jeg mister tålmodigheten når de ikke alltid vet hva bøkene handler om. Jeg kan også ta i mot tips om det er noe av dingser de liker. Pris 500-700. På forhånd TAKK!
 13. Si at du syns hun er grei som tenker på deg og gjør dette, men at du liker burgerlunsjen med kollegaene. Matpakker er sjelden fristende, men det trenger du kanskje ikke å si da. Det virker som om hun vil lage sunn matpakke, men hun må akseptere at du heller vil ha burger. Hun bør ikke bli sur for dette.
 14. Du har noe rett i det du ramser opp, men alt må komme naturlig. Damer gjennomskuer skuespill lett som bare det, og dessuten må en tenke på hva en mister av seg selv for å være en som fanger flest kvinner. Jeg tenker at det kvinner faller mest og hardest for er menn som er kun den de virkelig er. Om de er magneter på damer, eller den litt introverte nerden. Begge kan fint få drømmedama si ved å være akkurat den de er. Men selvfølgelig er det noe som må være på plass, og det er god hygiene og en bevisst stil. Det tyder på selvtillit og selvinnsikt, og det er viktige egenskaper. Ihvertfall selvinnsikt 🙂 og så gjør det ikke noe om du har humor og evnen til å se andre. Det skal ikke så mye mer til.
 15. Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle poste dette, men tenker at dette jo handler om livssyn. Saken er altså at Anne Holt ser på Svein Østvik som en trussel. Nå tenkte jeg da han brant munnbind, at dette var ganske uskyldig. At han er en type som er lett å lede, som nok har følt seg på utsiden, og derfor trengte det fellesskapet av konspirasjonsteoretikerne. Jeg har vært inne og lest på siden hans, og sånn umiddelbart ser jeg ikke på han som særlig skummel. Likevel er det ekstremt mye passiv aggressivitet i mye av det han formidler. Mye skriverier om hvor utsatt han er for mobbing osv, at E.Solberg er den farligste statsminister vi har hatt ( dette som fikk A.Holt til å skrive), og han skriver mye om "saueflokken" og hvordan den er. Uvitende, blinde og "hjernevasket." Dette går igjen. Selv mener han at "de"/han skal redde verden med kjærlighet. At han og "de" har sannheten. Hvor skummel er han? Jeg tenker at i seg selv som person er han ikke særlig farlig. Han er ikke alt for smart, han skriver tildels usammenhengende og begynner midt i et innlegg med rim. Ganske underholdende å lese alt sprøytet og tullet han lirer av seg, og en kan ikke som et gjennomsnittlig intelligent menneske ta dette alvorlig. Men! Det er jo tilhengerne hans som er de skumle her etter mitt syn. Bare det å se opp til den mannen er jo tegn på noe feil. Når de i tillegg faktisk skriver som om han skulle vært en slags allvitende frelser, ja, så er det faktisk alarmerende. Det er mye aggressivitet i kommentarfeltene hans. Så jeg tenker at Anne Holt har et poeng her. At hun ikke mener at man bør følge med på kun han, men fanskaren hans. Nå blokkerer han også de som argumenterer mot han som jeg leser, så han kan skrive om de sinnsyke ideene sine uten innblanding. Hvem er de som lar seg påvirke av han, og hva er noen av dem i stand til å gjøre? De er jo paranoide så det holder. Hva tenker dere her?
×
×
 • Opprett ny...