Jump to content

Jovia

Medlemmer
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si at du syns hun er grei som tenker på deg og gjør dette, men at du liker burgerlunsjen med kollegaene. Matpakker er sjelden fristende, men det trenger du kanskje ikke å si da. Det virker som om hun vil lage sunn matpakke, men hun må akseptere at du heller vil ha burger. Hun bør ikke bli sur for dette.
 2. Du har noe rett i det du ramser opp, men alt må komme naturlig. Damer gjennomskuer skuespill lett som bare det, og dessuten må en tenke på hva en mister av seg selv for å være en som fanger flest kvinner. Jeg tenker at det kvinner faller mest og hardest for er menn som er kun den de virkelig er. Om de er magneter på damer, eller den litt introverte nerden. Begge kan fint få drømmedama si ved å være akkurat den de er. Men selvfølgelig er det noe som må være på plass, og det er god hygiene og en bevisst stil. Det tyder på selvtillit og selvinnsikt, og det er viktige egenskaper. Ihvertfall selvinnsikt 🙂 og så gjør det ikke noe om du har humor og evnen til å se andre. Det skal ikke så mye mer til.
 3. Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle poste dette, men tenker at dette jo handler om livssyn. Saken er altså at Anne Holt ser på Svein Østvik som en trussel. Nå tenkte jeg da han brant munnbind, at dette var ganske uskyldig. At han er en type som er lett å lede, som nok har følt seg på utsiden, og derfor trengte det fellesskapet av konspirasjonsteoretikerne. Jeg har vært inne og lest på siden hans, og sånn umiddelbart ser jeg ikke på han som særlig skummel. Likevel er det ekstremt mye passiv aggressivitet i mye av det han formidler. Mye skriverier om hvor utsatt han er for mobbing osv, at E.Solberg er den farligste statsminister vi har hatt ( dette som fikk A.Holt til å skrive), og han skriver mye om "saueflokken" og hvordan den er. Uvitende, blinde og "hjernevasket." Dette går igjen. Selv mener han at "de"/han skal redde verden med kjærlighet. At han og "de" har sannheten. Hvor skummel er han? Jeg tenker at i seg selv som person er han ikke særlig farlig. Han er ikke alt for smart, han skriver tildels usammenhengende og begynner midt i et innlegg med rim. Ganske underholdende å lese alt sprøytet og tullet han lirer av seg, og en kan ikke som et gjennomsnittlig intelligent menneske ta dette alvorlig. Men! Det er jo tilhengerne hans som er de skumle her etter mitt syn. Bare det å se opp til den mannen er jo tegn på noe feil. Når de i tillegg faktisk skriver som om han skulle vært en slags allvitende frelser, ja, så er det faktisk alarmerende. Det er mye aggressivitet i kommentarfeltene hans. Så jeg tenker at Anne Holt har et poeng her. At hun ikke mener at man bør følge med på kun han, men fanskaren hans. Nå blokkerer han også de som argumenterer mot han som jeg leser, så han kan skrive om de sinnsyke ideene sine uten innblanding. Hvem er de som lar seg påvirke av han, og hva er noen av dem i stand til å gjøre? De er jo paranoide så det holder. Hva tenker dere her?
 4. Du har et veldig ensidig syn på andre. Du stiller det opp som "dere og meg", men jeg tror de fleste har mange av de samme tankene som deg. Jeg tror ingen har problemer med å forstå hva du mener, men så er det at alt-i-alt så er livet og tilværelsen ok. Selv om en blir lei av press og mas. Det er uansett opp til hver enkelt å gjøre noe med. Selv flyttet jeg ut på landet, og stresser ikke med noe som helst. Ihvertfall ikke sånn daglig. Selv om jeg valgte som jeg gjorde, og selv om jeg også har hatt mitt, så ser jeg ikke ned på andre. Det tenker jeg er en forsvarsmekanisme. "Jeg kan ikke bli som dere, så da gjør jeg dere stakkarslige/ubetydelige, sånn at jeg kan leve godt med det" Uansett hvilket syn du har på andre, så speiler du deg selv i det. Du må heller bare gjøre hva du selv vil. Ikke være så opptatt av hva andre mener og tenker og syns. Det er du som plasserer dette i hodet på andre uansett 🙂 Alle har behov for annerkjennelse, i større eller mindre grad. Du også.
 5. Har man innsyn fra gater og naboer, så tror jeg nok de aller fleste forstår at ikke andre kan ta hensyn til hva en viser fra vinduer. Det er ikke det det er snakk om her heller, men at de går rundt forbi vinduer og på veranda pluss flytter på leietagers saker osv. Jeg kan ikke skjønne at andre syns det er ok. Alle har rett til privatliv. At de må vedlikeholde er helt greit det, og ingen sier at de skal gi beskjed 14 dager i forveien. Det holder med dagen før, og kanskje tilmed bare noen timer.
 6. Syns du at det er greit at folk surrer rundt utenfor vinduene dine, og på verandaen? Andre har nok mer behov for privatliv i så fall. Noen utleiere tror visst de kan gjøre som de vil tross at de får betalt for å leie ut. Til din informasjon så leier jeg ut deler av eiendommen min, hvor de som leier har hvert sitt areal i prisen for leie.
 7. Blir litt overrasket over merkelige og også frekke utleiere. Det er invaderende å surre rundt i hagen og på verandaen! De oppfører seg som om de bor der, hvilket de jo ikke gjør. Jeg har tidligere leid, og aldri opplevd sånt. Nå leier jeg ut, og har da respekt nok for de som leier, at jeg ikke tar meg til rette på den måten. Skal jeg inn på deres område, så gir jeg beskjed før jeg er der. De må jo vedlikeholde, men de bør selvsagt gi beskjed. En bør heller ikke gå til innkjøp av hverken gardiner eller badekåper for å ha et privatliv. Det er noe annet om det ikke er i umiddelbar nærhet til vinduer og i hage.
 8. Javel. Han kan jo ikke ha gått rundt da. Men vi får vente på flere opplysninger.
 9. Bare for å nevne det, så er det ulike typer pil og bue. Noen er vel så effektive som drapsvåpen som noe annet. Spørsmålet er hvem som besitter slike våpen.
 10. Har det kommet fram noe om framkomstmiddel drapsmannen hadde? Hvor stort område har han klart å operere på i løpet av en halvtime? For en vanvittig hendelse. All medfølelse til alle i Kongsberg, og spesielt alle skadde og pårørende.
 11. Det er lett å le av vrangforestillingene hans, men han kan være skikkelig skummel om han starter noen sekt. Og det kan han fint gjøre når han blir "opphøyet" i omdømme pga Martha som jo har en høy posisjon som kongelig. Sånt gir han makt, og folk kan vise tillit pga henne og div andre berømte mennesker han kjenner. Får han nok tilhengere som blir manipulert til å tro på konspiteoriene han nå begynner med, så er det selvfølgelig ikke greit. Han vil være spesiell, har grandiose tanker om seg selv. Han gir inntrykk av å være "snill" og hengiven, men alt dette kan være ren manipulasjon. Jeg tenker Martha lett lar seg lede fordi hun selv har vært så søkende mht til alternative saker. Håper både hun og døtrene kommer seg helskinnet fra dette.
 12. Nå var jeg under Nick. Men det spiller ingen rolle.
 13. Jeg får en dårlig følelse når han har sagt at dette har skjedd flere ganger, og iom at han sender penger. Så å blande seg gjør man selvfølgelig for å beskytte venner. Er det så rart i din verden? Det er bra å blande seg når det er viktig. Men jeg vil ikke gjøre noe med dette som det er nå. Hvis han blir ubehagelig når hun kutter han ut, eller at hun blir såret og "hevngjerrig" om han kutter ut henne. Da har jeg ihvertfall det som trengs for å stoppe han fra å true henne på noen måte.
 14. Alle håper vel at de har tatt rett mann, men jeg merker at jeg ikke stoler helt på norske etterforskere. Beklageligvis må jeg si, for det virker som om saker må være temmelig opplagte med lett tilgjengelige bevis for at de skal oppklare drap. De gjør også mye rart jeg ikke helt forstår, som i saken med A.E. Hagen. Hvorfor de i all verden holdt det skjult i lange tider, hvorfor de insisterte på å møte Hagen på bensinstasjonen. Hvorfor de ikke fant ut av Futurummennene og tok vitner på alvor. Så det er for mye rart til at jeg stoler helt på at de har tatt rett mann. Men det var vel en journalist som først pekte mot denne mannen i en bok i 2015? Så kanskje likevel. Det ville vært veldig fint for de stakkars etterlatte som har levd i uvisshet i så mange år. Fetteren har også hatt sitt stakkars mann.
×
×
 • Create New...