Gå til innhold

Kazuo

Medlemmer
 • Innlegg

  6 827
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Kazuo vant dagen sist 1. juli 2013

Kazuo hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

16 939 profilvisninger

Kazuo sine prestasjoner

5,6k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Tror man virkelig på dette ? Hva skal du gjøre når influensa er tilbake ? Blir det plutselig greit slippe munnbind og tiltak da, tror folk virkelig på det ? Skal man se seg fornøyd med kunne klemme og nyte et normalt liv 3-4mnd av året framover ?
 2. Ja man får leve med tiltak resten av livet og pakke dem inn i bobleplast. Hvor var denne omtanken og ønske om tiltak alle årene 1000vis av eldre og unge døde av influensa ?
 3. https://www.nrk.no/nyheter/skadet-politimann-skrevet-ut-1.15780303 Politimannen som ble angrepet med kniv på Bislett i Oslo i november, er skrevet ut av sykehus. Det opplyser Oslo-politiet. Mannen var lenge innlagt med omfattende skader, og han er fortsatt under behandling av helsevesenet. Angrepet skjedde da en politipatrulje forsøkte å stanse en mann i 30-årene som oppførte seg truende med kniv mot forbipasserende. Han ble skutt av politiet og døde senere av skadene.
 4. De yngre sliter langt mer enn andre aldersgrupper grunnet pandemien. Kan godt finne kilder på noe som er åpenlyst. Er jo nettopp de som sitter fanget av noe som nesten utelukkende ikke er farlig for dem, de sitter med tiltak for å beskytte samfunnets psykose rundt ikke godta at folk dør av covid. Du klarte ikke se helheten med innlegget jeg postet, første delen som du har hengt deg oppi var for å illustrerer at ting stod ikke så bra til fra før av, du bare plukker deg ut noe du kan være uenig med og ser ikke helheten med posten.
 5. Hoppe inn /ut av fond er nesten utelukkende dumt. Bedre planlegge slik at man kan handle mer på røde uker/ måneder.
 6. Fikk ikke du rimelig kjipe langvarige bivirkninger av dose 2 ?
 7. Nope, har to doser allerede. Tenker jeg klarer meg fint med en forkjølelse for så få langt bedre immunitet.
 8. Spørs hva vaksine du tar og alder det.
 9. Poenget som noen tydelig ikke forstod er jo at det er ikke blitt bedre, man hadde allerede et problem pre covid.
 10. Man er da fritt fram starte egne tråder ? Ingen tvinges til å lese innholdet i denne tråden.
 11. Så har man nå en mutasjon som tydelig ikke er særlig farlig, ikke at jeg anser delta som noe farlig heller. Men da skal mange land låse seg vekk fra denne muligheten fordi de som normalt dør ved en influensa sesong skal reddes koste hva det koste vil resten av samfunnet.
 12. Ja merkelig det der. Og alt annet skal settes på vent.. Nå leser man jo "Første døde av omicron" så ingen kan jo betvile eller mene du tar feil, da lyver dem til seg selv og alle rundt seg..
 13. Sikkert død 300 om dagen i SA til urent drikkevann ha litt perspektiv. With around 5,000 children dying every day because they drink dirty water https://www.theguardian.com/business/2006/nov/10/water.environment Ca 750000 barn sør for Sahara ørkenen dør årlig grunnet mangel på medisiner, rent vann osv , jeg tror covid er litt lol for folk nedi Afrika. Og grunnet måten vi vesten driver har panikk over covid så blir det bare verre og verre for dem der nede.
×
×
 • Opprett ny...