Jump to content

Kazuo

Medlemmer
 • Content Count

  6517
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kazuo last won the day on July 1 2013

Kazuo had the most liked content!

Community Reputation

5156 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15927 profile views
 1. Diett / kosthold er 100% individuelt. Noen kan kjøre på med masse karbohydrater og andre kutter nesten all karbohydrater ut av kosten. Man må finne noe man kan gjøre hele livet ikke bare i en fase, det er nok det viktigste.
 2. Politiet er ikke så strenge på alkohol , men er det narkotika så vet jeg om folk som sliter mer med få våpen enn folk som er dømt for grov vold.
 3. Dette handler om friheten til å ha valget være anonym om man ønsker. Offentlig debatten kan man bruke pseudonym , man kan ta på seg maske, mange måte kunne være anonym samt ytre sine meninger slik at man ikke faller offer til politiet eller myndigheter man er imot som noen eksempler. Kanskje du burde lese litt historie siden du mener dette er et ganske "nytt" fenomen.
 4. Kjenner relativt få som vurderer noe dose 3 utenom noen eldre jeg kjenner. Kryss vaksinering gjorde en stor andel folk mer skeptiske merket jeg.
 5. tredje dose, nå snakkes det allerede om dose 4😄
 6. USA kan ikke på noe måte sammenlignes med Norge. Hvor mange ble egentlig testet for influensa vs covid, hvor mye fokus var det på influensa vs hva man har på covid ? Hvor mange unge/eldre som plutselig døde var testet for influensa ? Mye jeg lurer på her, men vi alle vet at fokuset på covid er nok mye høyere enn hva det noen gang har vært på influensa. Man vet også at influensa viruset 2018/19 ikke traff den eldre gruppen noe hardt, men traff de yngre relativt hardt. Uansett er det ikke noe tvil at covid er mye farligere og virker fortsatt være det selv med såpass mange vaksinerte.
 7. Da er det selvkontroll du må jobbe med🙂 Les som eks No Excuses: The Power of Self-Discipline Can't Hurt Me -Master Your Mind and Defy the Odds
 8. Denne tråden kunne fint skiftet navn til "Vi som er bekymret for Koronaviruset i NORGE" . Men er alltid de samme brukerene som skal dukke opp her inne når ting går "ille" eller poste om økninger, men nesten ikke er her når det er nedganger eller posten noe positivt om det. Da skal de kverulerer på om det er reel nedgang eller ikke.🙄
 9. Nå mente jeg de som faktisk ikke er konspi folk, men som ble stemplet som det grunnet sine meninger rundt covid pandemien, ikke de som tror på reptiler eller at jorden er flat, at viruset ikke finnes osv.
 10. Kostet meg 4k det innlegget her. Nå er jeg spent, går fra Sony XM2 til de her. Har AirPods pro fra før så kjenner til spatial audio.
 11. HELSEDIREKTØREN TROR EN FJERDE DOSE CORONAVAKSINE KAN KOMME TIL VÅREN https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/helsedirektoeren-tror-en-fjerde-dose-coronavaksine-kan-komme-til-vaaren.3DL-0Bpxe?utm_source=vgfront&utm_content=direktewidget&utm_medium=direktewidget_nyhetsdognet "Konspi" folka nærmer seg 10 av 10 riktig.
 12. Fått med deg alle barna som har blitt lagt inn grunnet RS virus ? At noen få barn legges inn av covid er jo ikke overraskende, ikke noe særlig tenke over heller, slik er det jo at også barn kan bli sjuke. Tenker kanskje det sunneste er ikke bekymre seg så mye.
 13. Man blir jo ikke overrasket av negative sentiment her inne rundt alle varianter vi har hatt oppgjennom, viste seg heldigvis være ganske feil utenom at variantene smitter lettere.
 14. Jo fordi det gir metthetsfølelse og gir nesten ikke noe kalorier..Nå skal man ikke spise 10 om dagen av det, mer ment som at man kan legge til litt ekstra på tallerken for å slippe den verste følelsen av sult.. Grunnen til jeg også nevner squash er at smaken er veldig nøytral så de fleste klarer spise det, men også ting som broccoli fungerer. Ofte er det verste for de som ønsker gå ned i vekt følelsen av sult, da man gjerne må spise 1/3 av hva man vanligvis gjør og ved å da fylle magen med noe som nesten ikke gir kalorier så slipper man det verste av den følelsen og det er mindre sjanse for at man ikke følger programmet. Kan også legge til at div metoder med fasting, som eks at man ikke spiser fra 22 på kvelden til 16 neste dag fungerer veldig bra for vektnedgang..
×
×
 • Create New...