Jump to content

Thorny

Medlemmer
 • Content Count

  969
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thorny

 1. Naturligvis møter man på folk som enkeltpersoner. Men å påstå at fremmedfrykt er motivasjonen for at folk er imot asyl og flyktninge- instituttet faller på sin egen urimelighet. Vi har nå 50 års erfaring med at det ikke fungerer.
 2. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/KyWLKe/tre-personer-livstruende-skadet-etter-angrep-i-vetlanda Afghaner som kom til Sverige som 19 åring knivstakk syv personer i Vetlanda før han ble skutt av politiet. Tre av dem er kritisk skadet. Vi teller gjerne kostnadene forbundet med asylinnvandring i kroner og øre. Men det har kostnader i liv og skjebner også.
 3. Det er ikke det som er målet med flyktninger og asylsøkere. Målet er at folk på venstresiden som bedriver en slags invertert 'white man's burden' skal få det bedre med seg selv - så lenge barna deres ikke må gå på skole med disse flyktningene da, for da flykter den hvite akademiske middelklassen også.
 4. Greia er at jeg kan ikke ta igjen med deg med samme kjeften du bruker, for da får jeg advarsler og blir utestengt. Det er ikke noen hersketeknikk. Jeg kan ikke gjøre annet enn å påpeke det når du stadig er uhøflig. Ellers kan vi gjerne gå tilbake til temaet.
 5. Åpenbart har ICC en agenda som er i mot Israel når de hele tiden går etter én av partene. Dama sier SELV at Islam danner grunnlaget for rettssynet hennes. Et annet begrep for det er religiøs fundamentalist. Det er spennende hvordan du stadig tar ekstremister i forsvar. Og så hevder du at det ikke er bias mot Israel. Seems legit. Jeg har vel ikke sagt noe som helst om moderatorer. Men nå som du nevner det, så er det interessant at du kan komme med personangrep i hytt og pine mens den ene gangen jeg tok igjen fikk jeg reaksjon.
 6. Cryptomining har flere aspekter som ikke er ok. Selvfølgelig er det lov å mene krypto i sin helhet også bør forbys Legger beslag på sjeldne jordmineraler Legger beslag på strøm Brukes av kriminelle og terrorister Er et pyramidespill Ødelegger for spillindustrien, for spillere og kjøpere av datamaskiner At andre ting også gjør det er ikke argumenter for krypto. Det er i denne sammenhengen whataboutism. Det er f.eks vanskelig å bannlyse alle verdens banker. Nå er cryptomining et relativt lite fenomen men det vokser veldig mye raskere enn alle de andre. Dessverre.
 7. Et grunnsløst personangrep, med andre ord.
 8. Crypto-mining skaper klimaendringer og forgifter store landområder. Det er således verre enn heliumballonger.
 9. Dama sier selv at religionen påvirker politikken hennes. Ellers sier du jo selv at religion påvirker politikk når du drar frem MIFF.
 10. Å dra til Gaza for å etterforske Israel er vel omtrent som å dra til Nazi-Tyskland for å etterforske Kaiserreich. Det gir ikke så mye mening og det er andre prioriteter man burde ha for seg.
 11. Nå har kinesiske myndigheter selv, enten ved utro tjener eller feil, lagt ut bevis. https://www.bbc.com/news/world-asia-china-56250915
 12. Nå skal islamister i ICC til Gaza og "etterforske" Israel. Hvorfor ikke etterforske HAMAS mens de først er der? For noen himla nek 😄
 13. Sjelden jeg er enig med Rødt, men crypto-mining, og crypto i seg selv, bør forbys, da dette er spekulative pyramidespill og ting som helt unødig benytter seg av både sjeldne jordarter og strøm. Begge deler er mangelvare. På samme måte bør f.eks heliumballonger til underholdning forbys.
 14. Teknisk sett er det fremdeles utroskap. Hvis du ikke får det du trenger i et forhold må du gå ut av det om hun ikke tillater deg å ha sex med andre.
 15. Bernie Sanders truer med å tvinge gjennom en votering på minstelønn
 16. Jeg bor i en del av Oslo som allerede har fått færre vaksiner enn andre deler, fordi vi har mindre smitte. Sansyneligvis fordi vi har færrest antall innvandrere av noen bydel. Alikevel beskytter vaksinering av områdene der smitten er sterkest også meg. Og slik fungerer det også for resten av landet. Det er også lettere for folk i distriktene å isolere seg enn folk i storbyer. Det finnes en del folk i dette landet som tydeligvis helst skulle sett Oslo brenne uansett. Er det ikke nok at vi allerede sliter med alle storbyproblemene? Folk i distriktene får i fremtiden tenke seg om flere ganger før de stemmer sosialistisk og pro-innvandring.
 17. Dette blir litt Schrødinger's Immigrant igjen. Dersom innvandrere er Typhoid Mary's, så er det jo lurest å vaksinere dem?
 18. Det er ikke "dårlig håndtering" som er årsak til smittetrykk i Oslo. Oslo har hatt de strengeste tiltakene i landet. Det er befolkningstetthet, sosial kultur, reisevaner med mer. Hvis noen bør gi et spark til myndighetene i Oslo, så er det vel befolkningen i Oslo, som tross alt er de som ville lidd mest under deres hypotetiske, og antagelig feilaktige, feilinger. Han vestlandskuken kan rulle inn, for han vet ikke hva han snakker om, eller hva slags utfordringer ekte storbyer har. Molde har en befolkning på 26.000, det er ikke én enkelt bydel i Oslo engang.
 19. Det stemmer ikke overens med det FHI nå sier. De sier at vaksinering i henhold til smittetrykk kan redde fler.
 20. Hvor i landet bor du? Jeg vil ikke påstå Oslo "grabber" noe som helst. Jeg vil heller påstå det er dypt usympatisk av folk andre steder i landet å vaksinere friske kommuner uten utbrudd.
 21. Ikke overraskende er det vel områder med høyest befolkningstetthet, lavest alder og flest innvandrere (eventuelt reisende?) som har mest smitte. Oslo eier vel samtlige kategorier. Så det fremstår som ganske selvsagt at hovedstaden burde få flokkimmunitet først. Da spres også mindre smitte.
 22. Nå kommer det sikkert noen og klager på at Norge er en betydelig våpeneksportør. Men Norge og andre vestlige land selger altså i hovedsak store systemer. Våpnene som dreper folk, inkludert sivile, er gjerne kjipt artilleri og håndvåpen ifra Russland, Ukraina og Kina. Indonesia og Litauen vil altså bruke disse systemene til å forsvare befolkningene sine mot henholdsvis russiske og kinesiske angrep.
 23. Det burde være grunnlag for en større samfunnsmessig debatt om kostnadene rundt innvandring også, inkludert de vi vanligvis ikke ser. Man sier mangfold er en styrke, men det virker det vel heller som om homogenitet er på global basis. Innvandringsdebatten får vi ta siden. Nå må innvandrere vaksineres fordi de også sprer det rundt seg til oss andre.
×
×
 • Create New...